bnde düdüklüden yanaym supercm şakkıdı
tatlım ben düdüklüde yapıyorum 7 dk da haşlanıyo hatta bazı patateslerin cinsinden fazzla bile geliyo.
tencerede haşlayayım dersen 15 dk geçer
slm kızlarr teze gelinler :)
arse bende yarın akşam arkadaşım gelecek eşiyle
makarna salatası yapıcam
püf noktaları varmı ayrıca bildiğin ?
ee kıslar 15 dakikada olsa iyidir yetiştiririm her koşulda o zaman..
30 dakika okudum nette:bbo:
patatesin cinsine göre değişiyo canım, zaten ara ara kürdan batırıp anlayabilirsin piştimi diye,rahatça giriyosa kürdan pişmiştir
çok ekstra birşey yok, biliyosunuzdur hemen hemen standart, kekik çok yakişıyo,zaten kornişon turşu mükemmel ötesi yakışıyo ,renkli biberler. bide tabi en önemli lezzet için makarnanın suyunu kendisine çektirmek :jeyyar:
kürdan iyi fikir..
bıçak yazıyor nette tamam arsea.s
ee sen ne yaptın hallettinmi kimlik işini
tşk ederim canım.. kekiği bilmiyordum diğerlerini geneldeben de katıyorum.
canım bıcak zaten keskin olduğu için yanıltabiliyo,bide mümkün olduğunca bıçak değdirmeyin vitaminini öldürüyo,sebzelerin meyvelerin diyolarya o açıdanda yerimseniben
bıçak zaten dagıtır patetesi yasakkelime
hallettim kimlik işini yarın vlilik yardımımı alıcam :teytey: :dance:
ne yardımı yaa:dilcikar:
kim yapıyor yahu..ben bişey anlamadım..
iş yerim yapıyo tatlım,
beyaz eşyaları biz almıştık zaten ama eşimin iş yeride beyaz eşyalarımızı ödedi.biz hiçbirşeyi taksit yaptırmadık zaten.
çok şükür hiç borcumuz yok, maşallah gelen takılarda baya fazlaydı, bankada kasa kiraladık hemen koyduk zaten,paralarda bankaya yattı,
inşallah ev arıyoruz şimdi
çok şükür aileler bize hiçbirşey bırakmadılar, sadece ufak tefek aldığımız tv falan var, benim işte süpürgem var onlarıda verelim dedilerde biz yok dedik :kedi:
ev alacak kadar değilde eşimin ve benim birikimimle beraber çoğu toparlanmış oluyo. çok az miktar kalıyo istediğimiz evlerin fiyatı için,onuda evi bulunca kredi çekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?