2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün bulgur pilavı yapmıştım canım :)

yarına fırında patates tavuk pilav yparım belkim ondan pirinç yapmayım....

Güzel olur senin için. Bende yüzme kursu istiyorum ya yüzme öğrensem yeter hem biraz kaslarım sıkılaşır
evet canım çok iyi olucak, elim yatkın hem çok severim ben küçükken resim yarışmaları kazanıyodum :9:
yüzmeyi eşin öğretir sana tatildee :)))

ay kızlar yaa hani yumurtayı pişiriyosun, sarımsaklı yoğurdun içine atıyosun ondan çekti canım :25:

evet canım çok iyi olucak, elim yatkın hem çok severim ben küçükken resim yarışmaları kazanıyodum :9:
yüzmeyi eşin öğretir sana tatildee :)))

ay kızlar yaa hani yumurtayı pişiriyosun, sarımsaklı yoğurdun içine atıyosun ondan çekti canım :25:

çılbırr:))
valla kızlar siz benim yerime aşeriyosunuz:9::9:
ne güzel yeteneğin varsa hayatta resim yapamam ben hiç yeteneğim yok..

Hiç sarımsaklı yoğurtlu yemedim...

Ama yapıyolar suyun içine kırıyolar yumurtayı yoğurtlu yiyolar evet :)))
ben yoğurtsuz yedim bikaç defa

ohh iyi olur nektar...sıkılmazsın eşin yokken :))

bence sende bi test al:60:
ay yok geçen hafta halam vardı benim :60:

Canım ne değişik şeyler biliyorsunuz ya o nasıl oluyor ilk defa duyuyorum
yemedin mi Elfimm çılbır adı onun.. suya kırıp yumurtayı pişiriyolar, kevgirle çıkartıp sarımsaklı yoğurdun içine atıyolar öyle de severim ama ben yumurtayı yağda karışık kızartıp atıyorum sarımsaklı yoğurda daha çok seviyorum öylesini :56:

walla canım :9: senin yerine aşeriyoruz biz :9:
resim konusunda yetenekliyim evet, mütevazi olmim şimdi :17: :9:

Ilk defa yapıcam :))

pirinç gibi oluyo herade yağda kavurup suyunu dökücem..hee bide bulyonda atarım gene pirinç gibi :d

Uff sıkıntıdan patladım patlıcam....şu 15dk da geçsin gidim kaşlarımı aldırayım belkim moralim yerine gelir :)) açım bide hiç keyfim klmadı başım da ağrıyo:25:

Uff çok sorunlu gördüm kendimi:95:

Kızlaar resim kursuna başlıyorum haftaya sanırım, gidip avm ile konuşucam
pazar günleri 3 saat :8: :8: :8:

Güzel olur senin için. Bende yüzme kursu istiyorum ya yüzme öğrensem yeter hem biraz kaslarım sıkılaşır

ayy süper ya ne güzel yetenekleriniz var benim hiçbi yeteneğim yok:63:
elfi yazıl anım ya şart bence:34:
bol senin hiç bir zaman canım şunu istedi dediğini duymadım biz senden daha çok aşeriyoz hamişliğimizi düşünemiyorum:1:

Ilk defa yapıcam :))

pirinç gibi oluyo herade yağda kavurup suyunu dökücem..hee bide bulyonda atarım gene pirinç gibi :d

ben yapmıştım bi kez hatta önce az arpa şehriyeyi atıp normal şehriye gibi kavurdum sonrada prinç gibi şehriyeyi attım içine güzel olmuştu..

Back
X