Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaar resim kursuna başlıyorum haftaya sanırım, gidip avm ile konuşucamnektar dedi ondan![]()
Kızlaar resim kursuna başlıyorum haftaya sanırım, gidip avm ile konuşucam
pazar günleri 3 saat![]()
![]()
![]()
evet canım çok iyi olucak, elim yatkın hem çok severim ben küçükken resim yarışmaları kazanıyodumGüzel olur senin için. Bende yüzme kursu istiyorum ya yüzme öğrensem yeter hem biraz kaslarım sıkılaşır
kızlaar resim kursuna başlıyorum haftaya sanırım, gidip avm ile konuşucam
![]()
![]()
ay kızlar yaa hani yumurtayı pişiriyosun, sarımsaklı yoğurdun içine atıyosun ondan çekti canım![]()
evet canım çok iyi olucak, elim yatkın hem çok severim ben küçükken resim yarışmaları kazanıyodum
yüzmeyi eşin öğretir sana tatildee :)))
ay kızlar yaa hani yumurtayı pişiriyosun, sarımsaklı yoğurdun içine atıyosun ondan çekti canım![]()
ay yok geçen hafta halam vardı benimohh iyi olur nektar...sıkılmazsın eşin yokken :))
bence sende bi test al![]()
yemedin mi Elfimm çılbır adı onun.. suya kırıp yumurtayı pişiriyolar, kevgirle çıkartıp sarımsaklı yoğurdun içine atıyolar öyle de severim ama ben yumurtayı yağda karışık kızartıp atıyorum sarımsaklı yoğurda daha çok seviyorum öylesiniCanım ne değişik şeyler biliyorsunuz ya o nasıl oluyor ilk defa duyuyorum
walla canımçılbırr:))
valla kızlar siz benim yerime aşeriyosunuz
ne güzel yeteneğin varsa hayatta resim yapamam ben hiç yeteneğim yok..
:13: çok severimmBezelyenin ynına ne yapacağımı buldum :)))) arpa şehriye pilavı :)))
Kızlaar resim kursuna başlıyorum haftaya sanırım, gidip avm ile konuşucam
![]()
![]()
Güzel olur senin için. Bende yüzme kursu istiyorum ya yüzme öğrensem yeter hem biraz kaslarım sıkılaşır
çılbırr:))
valla kızlar siz benim yerime aşeriyosunuz
ne güzel yeteneğin varsa hayatta resim yapamam ben hiç yeteneğim yok..
Ilk defa yapıcam :))
pirinç gibi oluyo herade yağda kavurup suyunu dökücem..hee bide bulyonda atarım gene pirinç gibi :d