anladım cnm ama mutlaka çok sevdikleri bişey vardır..onu diyorum ben..
evet tabi canım kayınvalidem zaytinyağlılara bayılır, kayınpederim kuzu etini çok sever, eşim semizotu salatasını çok sever :1rolleyes:
evet tabi canım kayınvalidem zaytinyağlılara bayılır, kayınpederim kuzu etini çok sever, eşim semizotu salatasını çok sever :1rolleyes:
yok bana zor olmaz, zaten zeytinyağlı 1 tane yaparım ya pilaki, yada taze fasulye onu c.tesi akşam yaparım çünkü zeytinyağlı aklınızda olsun kızlar bende kursta öğrendim, 1 gün önceden pişirilip dolapta bekler ertesi gün yenilirse daha lezzetli oluyomuş.
yok bana zor olmaz, zaten zeytinyağlı 1 tane yaparım ya pilaki, yada taze fasulye onu c.tesi akşam yaparım çünkü zeytinyağlı aklınızda olsun kızlar bende kursta öğrendim, 1 gün önceden pişirilip dolapta bekler ertesi gün yenilirse daha lezzetli oluyomuş.
arse ALLAH cc yardımcın olsun..
alışmak ve pratik kazanmak lazım bu tür şeylere
ben de hiç pratiklik yok ya
ramazan geliyor, iftarlar başlar...
arse sen bizim yemek danışmanımız ol :)
evet hep öyle olur..çoçuklugumdan bilirim ...
ayrıca kurufasulye içinde gecerli buboshayallersmile
evet doğru söylüyosun, ben pek sevmem kurufasulyeyi,ama sevgilim seviyo o yüzden yaparım azıcık
bugün bi saat evde olucaz ama yemegi yer çıkarz sanırm..
taze fasulyenin yumurtayla kavrulmuşu oluyor biliyormusunuz çok severim onu yapabilirm
Taze fasulyeleri temizleyip yıkadıktan sonra ortada ikiye bölüp suda haşlayın.
Kuru soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile birlikte tencerede kavurun.
Tuz ve baharatlarla birlikte, haşlayıp suyunu süzdüğünüz fasulyeleri tencere ilave edip kavurun.
Üç adet yumurtayı küçük bir kasede çırpıp fasulyelerin üzerine dökün.
Hızlı hızlı karıştırarak kavurmaya devam edin.
1-2 dakika kısık ateşte pişirdikten sonra ocakta alın.
Sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?