2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selamlar herkesin kandili mübarek olsun..
saol cnm seninde mubarek olsun
teşekkür tatlım iyiyz ya sen

o sendroma girmedim bugün..haftasonum keyifliydi çünkülülülülülülü

bende kötüydüm sancım gecti...ama yorgunum o kadar cnm...

akşamda dışarda yicez ..bu halde yemek yapmak no....

kıslar ne dicem babanız evinizi görmeye veya yemege geldimi hiçç:uhm:
bende iyiyim cnm dün eşimle eminönüne gezmeye gittik vapur turu yaptık evde büyük akvaryum var 4 tene daha balık ekledik 2 tanede su kaplumbası aldık sevgililer gününde balık almıştı eşim balıklar mefta oldu fanusu boş duruyodu antalyada deniz taşı toplamıştık taşlar fanusun içinde mutfakta duruyodu artık şimdi 2 tane su kaplumbası var

babam çeyizde gördü evi cnm yemeğe çağırmadım daha tekirdağda yazlıktalar şimdi

Son düzenleme:
geçen hafta içi kayınvalidemde yemekteydiler ordan bana geçtik düğün cd sini izlemeye o bahaneyle gelmiş oldu canım yemeğe değil ama çaya gelmiş oldu:)

saol cnm seninde mubarek olsun

babam çeyizde gördü evi cnm yemeğe çağırmadım daha tekirdağda yazlıktalar şimdi

anladım kıslar..
benim babam daha görmedi evi..annem köye gitmişti çagırdım gelirim dedi gelmedi...annemsiz gelmek istemedi sanırım..hiç göremedi evimi..
cumartesi yemege çagırcam

annemler düğün kasedini izleyemediler daha videoyu çektirdiğimiz yer garip bişey yapmış düğünü komple çekmişler ama arabadan indiğimiz yerden başlıyo takıya kadar takı bitiyo düğünün sonunu gösteriyo ondan oyunları gösteriyo düğünün olduğu salona götürdük bide onlar çekicekler bizde adam akıllı izlemeyedik açıkçası çarşamba günü alıcaz onlar nasıl çektirdi bakalım

kızlar bebiş almayı ne zaman düşünüyosunuz eşim hemen istiyo ben işe girmeden olmasın diye ertelemeye çalışıyorum

canım biz de 2 yıldan önce düşünmüyoruz. acık gezip tozalım tadını çıkaralım birbirimizin ve evlilğimizin istiyoruz :)

kızlar yemek işleri nasıl gidiyor? ben hep netten öğrenip yapıyorum. dün akşam da etli kuru faülye yeptım çok beğendi aşkım zemuszemus

annemler takirdağda yazlıktalar hergün telde konuşuyoruz o gün ne yapıcağıma karar verdiysem anneme onaylatıyorum doğrumu diye çoğu doğru çıkıyo bende bugün kuru fasülye yapıcam eşim çok seviyo ben pek sevmem yanınada pilav

şarkı sözü mü oynuyozkaydirigubbakcemile3

daracık daracık sokaklarrsositososito

inçiçeği şarkı söylemyi çok seviyor sanırım..

şarkı söyleme topiğne gel cnm

oyun bölümünde

Back