Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart 2010'da Bolluk Bereket

Aşkta da çok şanslıydık sözde.
Bende en ufak bir kıpırtı bile yok bu konuda. mafoldumben

ben 31 yıllık hayatımda benim kadar şanssız benim kadar talihsiz benim kadar mutsuz bir balık görmedim.nereye elimi atsam kuruyor yahu.yıllardır iş diye diye paralanırım yokkk. insan aşk hayatında hiç mi gülmez,hiç mi mutlu olmaz,aşk aşk dedim nişanlanıp ayrıldım,hala aşk diyorum ama yokkkkk ısrarla yok.çok sevecenim,hayata hep pozitif bakarım,önyargılarım yoktur,ama olmayınca olmuyo işte.pek umudum yokkk ama inşallah dediğiniz gibi 2010bizim yılımız olur.

Bugün çok şeker bir kadın bana şansızım deyip de şanssızlığı üstüne çekme dedi. Artık bunu denicem.yerimseniben

Bu kadar olur yaaa.Gercekten benimde 98 ve 99'um nisan ve dügün yillarimdi.
2008 ve 2009 hayatimin en berbat yillariydi.Tutuyor hepsi vallahi.
Ama 2010 Mayis tayiz.Henüz bir sans göremedim maalesef.Ama bekliyorum umutla.Sans 2011 in sonuna kadar devam edecekse,biraz zamanimiz var demektir.Innnnnnnsaalllllaaaahhhh

valla simdilik bendede bi degisiklik yok daha issisizim daha zamanimiz varmis ama sans bize biraz erken gülse iyi olurdu

2010 senesinin tek bereketi kilo konusunda oldu benim için.... ağlıcammm yaaaÇok üzgünüm çoook

2010da hiç de bolluk bereket olmadı. Tamamen fiyaskoydu. Bu gerzek astroglar da nasıl atmışlar yaa..
Bugün Petek Dinçöz'ün programındaki astrolog dedi ki 'Susan Miller bile 2010da balıklar çok şanslı olacak demişti ama ben hayır şanssız bir yıl diye belirtmiştim ve hangi balık burcu tanıdığıma sorduysam iyi, şanslı bir yıl geçirmemiş.' Olay budur. Ben o kadının dediklerine inanarım bundan sonra. Ama çok şükür ki 2011de gerçekten şans var dedi. Ve üstelik ödül, sürprizler ve kariyer yılıymış bizler için. Ne derse oluyor bu kadın. İnşallah 2011 çok güzel olur. Yeter artık bu kısmetsizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…