balik53 .!.::teytey::teytey::teytey:
:dance::teytey::sm_cool:sevgili baliklar 1998 1999 yillari en guzel yillariniz degilmiydi 12 sene geriye gidin
ve o seneleri hatirlayin eminimki o seneler en guzel evrenden odullendirilmis
yillarinizdi,allahin izniniyle 2 sene sonra jupiter gezegeni baliklara misafir geliyor
beraberindede,sans ,kismet,bereket,hepsini beraberinde getiriyor her 12 senede
gelen bu kismeti sakina a kacirmayin unutmayin sevgili baliklar 2010 da.etkisi
2011 in sonuna kadar devam edecek yasadik baliklar.
:1rolleyes:evet sevgili ayca 27
astrolojiyi cok seviyorum genelde balik burclarinin gelecegini devamli arastiriyorum bu edindigim
size aktardigim bilgiler cok iyi kaynaklardan okudugum yorumlardir,ama her 12 sene jupiter bir burca
gelir bu sene oglaklarda seneye kovalarda 2010 senesi de baliklarda geldimi eli dolu gelir onun icin bu
bilgilerimi bilmeyen baliklarala paylasmak istiyorum yalniz bir sey daha var jupiter o burca geldigi vakit
her seyi o kadar genisletirki farkinda olmadan sebebsiz cok kilo alirsiniz,onun icin baliklar dikkat 2010 da sismanlama tehlikesi var siz istemeseniz bile,,saygilarimla sevgili ayca,
sevgili kamelya tabiki yukselenine etkisi olacak sen bu seneden itibaren bu etkileri hissedeceksin, genislemeye ,basliyacaksin zaten derlerki en sansli burc [sans] uzerinden soyluyorum kovalardir.
bir astrolog soylemisti kovalar parayi aramaz ,para onlari arar bulur, ve ben buna katiliyorum tanidigim cok kovalar var sans hep onlarla beraber zorluk yasamadan sans onlari buluyor dilerimki sans hep yaninda olsun 2008 senesinde neyi ,dusunur ve hayal ederseniz [kovalar]icin.onumuzdeki yillarda onun gerceklestigini goreceksiniz.sevgilerimle.