Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart 2010'da Bolluk Bereket

İnşallah arkadaşlar ,benim bu senem hayatımın en kötü senesi diyebilirim İnşallah yüzümüz güler...

canım çok çok teşekkurler bu bilgiler için... benim açımdan geleceğe gulumsememi sağladın sağol arkadaşım... jupiter etkisini en çok benim hayatımda gösterecek sanırım eşim kova ben balık :)) bakalım hayırlısı olsun

sevgili sersoy 79 esin kova burcuysa bu sene 2009 yili kovalarin burcu jupiter bu sene onlarda her acidan guzel seyler vaadediyor 2010 seneside jupiter kovalarin para evinde olacak . ayni senede 2010 da jupiter baliklarda olacak bolluk bereket hayirlisiyla sen ve esin bu donemleri arka arkaya yasayacaksiniz ,saglikla , bereketle , mutlu senelere insallah.hihoyyyt

çok teşekkürler paylaşımın ve sevindiricin haberin için :) içime su serpildi biraz.geçtiğimiz yıllar hayli yıpratıcıydı en azından 2010 da güleceğiz inşallah.

süpermiş mutlu oldum o yıl büyük hayallerim var ev almak isitiyorum bereketli olucak demekki 2010 bize :dance:

Ayy süpersin yaaaaa demek sadece bende yokmuş sorun yaşasın ya,güncellensin konu da diğer balıklarımız görsün,sevinsinler yaw

eveeeeeeeeeeeeeeet... delikafadulden 1998 de işe girmiştim.
1999 da kadroya keçmiştiiiiiiiiim.. delikafadulden

HADİİ bakalım 2010 da böyle olabilickmiyimm.Nerde bende o şanskaydirigubbakcemile3:roflol:
:CüvCüv: :ecrin_bebek:

eğer herşey yolunda giderse 2010 sonunda evlenmeyi düşünüodum..
doğru olma ihtimali var ozaman =P

hayatım bizde bolluk bereket zenginlik olsada biz onları 1 seneye kalmadan tüketiriz.o kadar saf ve o kadar cömertizki bizde kalmaz bunlar.

senelerdir oyle bir duraklama donemi yasiyorum ki koc burcuyumm..
hersey ite ite oluyor yada bozuluyor..
hayatimda gordugum en sansli burc kova ve yengec...

balık burcuyum o kadar kötü bir sene geçirdim ki anlatamam..herşey kötüye gidiyor...2010 a kadar sabredermiyim bilmiyorum...inşallah herşey daha güzel olur...

:lepi: yaşasııın savulun balıklar geliyooorr. Umarım herşey bahsedildiği gibi güzel olur

hayatım bizde bolluk bereket zenginlik olsada biz onları 1 seneye kalmadan tüketiriz.o kadar saf ve o kadar cömertizki bizde kalmaz bunlar.

halısın valla...açıkçası diğer balıklar gibi benimde son senelerim fazla iyi geçmedi inş bu 2010 gerçekten hepimize iyi gelir....en azından şarj olunmaya ihtiyacız var diye düşünüyorum...:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…