Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart 2010'da Bolluk Bereket

inşallah balıklar ada sıra gelsinnn bereket sağlık zenginlik bolluk mutluluk her daim balık insanıyla ve sevdikleriyle olsunnn

vallahi,samimiyim,sans ,bolluk,bereket,zenginlik,seyahat,iyimserlik,bu nimetlerden
2010 da allahin,izniyle butun baliklar yararlanacagiz bir az daha sabir .
kendinizi bu genisleme,buyume,senesine ,hazirlayin.hepimizin sansi saglikla bol olsun.

Eşim balık burcu.Sıkıntılıyız bir kaç yıldır madden.ınş. 2010 sağlık bolluk bereketle gelir hepimize....

Benim eşimde balık, umarım sağlık öncelikle bizimle olsun. Para nasıl olsa kazanılır

2010 umarım dediğiniz gibi gerçekten ii gelir bize...
Haklısın 98-99 yılları çok güzeldi benim için ama 2000 hayatımın en kötü yıllarından biriydi.
Hala o şansızlık devam eder bende, umarım 2010'da herşey çk daha güzel olur...

bende balık burcuyum hadi bakalım bekleyelim görelim. opuyorumnanaktanzemuszemus

ben balık değilim...
başak burcuyum bize ne zaman gelexcekmiş bu bereket..
nasıl öğreneceğim

henüz birşey göremedim umarım çabuk gelir şu bereket:çok üzgünüm:

ya artık şu fakirlikten kurtulalım sabır sabır atık birazda biz bolluk içinde yüzelim vallaha biz galiba gezmeyi tozmayı giyinmeyi yoksa banamı özel bu durum.

Ben de balık burcuyum ve burcumu çok seviyorum.
Balık burcu kadınlarının çok özel olduğuna inanıyorum. Fena özellikleri de var elbette o ayrı. :/
2009 yılını asla unutamıcam 2007 ve 2008i de aynı şekilde tabii; çünkü 2009 öncesi iki yılım acı deneyimlerimin temelinin atılma vaktiydi. :| Ve 2009da patlak verdi her şey.
Ama artık acıların biraz olsun dindiğini farkediyorum. Umarım tüm balıklar için muhteşem bir yıl olur.
Bizim de yüzümüz gülsün biraz.

Ben bir de yabancı bir astrolog sitesine baktım yıllık balık burcu yorumu için; oradaki yoruma göre, genel anlamda güzel gelişmeler var mutluluk, şans, bereket, aşk vs. ama bu durum haziran ayından itibaren düşüşe geçecekmiş. :bbo: Taa ki aralık ayına kadar. Yani yarı yarıya mutluluk oranı. :|

2010 balıklar için güzel gececek diolardı hani nerde,,daha 2010 a girmedem sevgilimden ayrıldım.2010 gözüyaşlı grdim.iş yok güç yok daha hala ugrasıyom..nerde bunun sansı :a015:

bir mukabele aynısı bende de oldu....2007 den itibaren başladı hem ailevi okul ekonomik aşk hayatlarım berbat geçti...artık biraz yükselişe geçmek isitoyrum inşallah olur....ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…