2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yani..
özellikle vejeteryanlarda olur bu.
dikkat edilmesi gerekir yoksa hafıza zayıflığı,unutkanlık,kansızlık,zayıflamaya falan yol açabilir.Özellikle depresyon ve yorgunluk belirtisidir.
et, karaciğer,yumurta, süt, peynir ve balıkta falan bulunur bolca.

Hımmmm
Et le balığı yerim de karaciğer hayatta hiç yemedim tadını bilmem. yumurta yiyemiyorum alerji yapıyo,süt hiç içmem nefret ederim. bebekken çok içmişim, peynir de öyle her peyniri yiyemem kesinlikle peynir kokusu almamam gerek yiyebilmem için :sm_confused:

ayyy c.tesi eşyalar gelecek çok merak ediyorum. yatak odasını falan merak etmiyorumda koltukları acayip merak ediyorum :uhm:

et bakalım şeker..
evet şu evimi boş boş görmekten bıktım yahu:hulya:kaydirigubbakcemile3

et bakalım şeker..
evet şu evimi boş boş görmekten bıktım yahu:hulya:kaydirigubbakcemile3

ben senin yerinde olsam kesin bayılırdım panikten delikafadulden
Benim 35 gün falan var galiba ben şimdiden panik haldeyim herşey yapılsın olsun bitsin diyorum alkisalkisalkis

ben senin yerinde olsam kesin bayılırdım panikten delikafadulden
Benim 35 gün falan var galiba ben şimdiden panik haldeyim herşey yapılsın olsun bitsin diyorum alkisalkisalkis

nasıl yane..
bende öyle istiyorum bişey kalmadıki :sm_confused:

çok güsel olucak ya evim aşkım herşeyimmmboshayallersmile

günaydın gelinlikcikler.....opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar...hayırlı günler herkese.....zemuszemus

merhabalar... ben de aldım biraz eşyalarımı , ama çelik tencere seti aldınız mı siz? set şeklinde mi alınsa iyi, yoksa tek tek mi? kararsız kaldım da... bilmiyorumkismile
sengözlerimebaksanab

merhabalar... ben de aldım biraz eşyalarımı , ama çelik tencere seti aldınız mı siz? set şeklinde mi alınsa iyi, yoksa tek tek mi? kararsız kaldım da... bilmiyorumkismile
sengözlerimebaksanab

nasıl yani canım tekmi

çok falan almak istemiyorsan..
3 lü çelik set al canım,ben öyle yaptım..çok fazlaya gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…