2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar günaydınn..

bu dün evmi temizledim allahtan izinliydim daha sonra gelinlik provasına gittim..

cumartesi yatak odası gelicek hafta içide diğer moibilyalar ve öbür haftaa çeyiz dizilicekk ayy çok yorucu

kızlar günaydınn..

bu dün evmi temizledim allahtan izinliydim daha sonra gelinlik provasına gittim..

cumartesi yatak odası gelicek hafta içide diğer moibilyalar ve öbür haftaa çeyiz dizilicekk ayy çok yorucu

yorucu..........vereliniortak

günaydın canım. evet doktora gitmek için gelmemiştim işe,bissürü tahliller falan delik deşik ettiler heryerimi :sm_confused:

Cnm yaaa çok merak ettim bende nasıl oldu kötü bişey yoktur umarımm :sm_confused::Saruboceq:

Bu arada Günaydın kıslarr
Supercim bütün işleri kolaylamışsın darısı bizim başımıza :Saruboceq:

evet şekerim..
bitti sayılır ya hayırlısı ile cumartesi çeyizi götürdügm ab bu iş tamamdır derim..yerimseniben

kızlar günaydınn..

benimde c.tesi eşyalar gelecek kızlar ayyy hiç halim yok valla uğraşamıycam.

benim gelinlik bitmek üzere dün provadaydım.10 haziranda son provam var. 17 haziranda teslim alıcam.

şekerim artık alıncak bişey kalmadıkikaydirigubbakcemile3
herşye bitti artık..çok şükür..

Ben pek bişey halledemedim bi kaç aksesuar baktık ufak tefek bişeler aldım
Dünde doğum günümdü zaten hiç çeyiz hazırlığıyla alakam yoktu kaydirigubbakcemile3

ayyy inanmıyorumm nasıl atladıkk yaaa delikafadulden
kendi derdime düştüm kusura bakma kanka unuttum. Doğum günün kutlu olsun. hayırlı yaşların olur inşallah

şekerim artık alıncak bişey kalmadıkikaydirigubbakcemile3
herşye bitti artık..çok şükür..

aaa kızlar ben çamaşır sepeti aldımmm :lepi: hani makineden çamaşırı çıkarınca nereye koyacaktım ayy valla nasıl unuttuk falan diyo annem çok güldüm yaa :roflol:

nice saglıklı mutlu..başarılı yıllar dilerim lındark...
dogum günün kutlu olsun şeker..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…