- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #19.821
yok canım bilmiyordum yaptırmam şimdi de yinede sagolCnm bu arada belki biliyosundur ama Boschtan servis geldiğinde garanti süresini uzattırabiliyosun 7 yıla çıkıyo garantisi eşya başına 70 tl gibi bişey sanırım ..
Aklında olsun yaptırmak isterseniz ...
Hadi hayırlı olur inşallahh ..
Çoğu işi hallettin sen sırana savdın artık kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü resmi tatil ama benim doğum günüm olduğu için malesef dolu bigün olucak :lepi:
Haftasonu evin temizlik işi holledilcek bizimde.
Sonrada duvar kağıdı fean yapılcak banyo dolabı takılcak ankastreler gömülcek tezgaha daha sonra bi kez daha temizlik olcak ve eşyalar gelicekk inş:Saruboceq:
yok canım bilmiyordum yaptırmam şimdi de yinede sagol
hiç sorma bu işte bitecek sonunda..
çeyizimi diczerim bardak tabak zevkli zevkli ama..
eşyalarımı toplamak biraz hüzünlü olucak yaboshayallersmile
Kızlar ben fenayım, bütün haftasonu evde yattım gözümü açamadım. bütün randevuları iptal ettik.
tansiyonum yerlerdeydi,halada öyle.çarşamba tatilya doktora gidicem bakalım noluyo anlamadım. Şuan bile felaketim kafamı zor tutuyorum
Eninde sonunda toplıcaz artık napalım ...:1no2:
Çok şanslıyız ki ailemize yakınız il dışına felan evleniyo olsak düşünsene daha zor olurdu :1no2:
O yüzden şükrediyorum ben :Saruboceq:
sağolun kızlar.Ben bugün biraz yavaş yazabilirim idare edin opuyorumnanaktan
pazartesi sendromundasınız kendinize gelin kıslar...
çarşamba tatil deyip motive olunyerimseniben
Tatil evet ama dinlenmek için kullanamıcaz maalesef :sinifsinif:
Tatil evet ama dinlenmek için kullanamıcaz maalesef :sinifsinif:
Lindadrk yaa ben hangi doktordan randevu almalıyım bilemedim ??bilmiyorumkismile
Cnm tansiyonun düşükse kendini iyi hissetmiyosan gidecein yer dahiliye tabiki..
Tam olarak anlat bakıyım ne olduğunu baş dönmesi felan öyle şikayetler varsa başka yere yönlendiriyim :uhm:
Canım şuanda tansiyonum 10/6 oldu. haftasonu 8/3 oldu hep çıkartamadık.
Şimdi daha iyi ama asıl sorun şimdi bile içim çekiliyo, başımı tutamıyorum,sürekli biryerlere dayamak istiyorum başımı,ayak baş parmağımdan saç diplerime kadar sızı var.ayakta 5 dk dursam midem bulanıyo,kalp atışlarım hızlanıyo sanki oraya düşecekmişim gibi oluyo :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?