2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Gelinlikle çiçek zaten veriyolarda işte kötü görünüyo onlar sanki naylondan yapmışlar gibi :çok üzgünüm: bide gerçek gibi duranlar var acaba onlardanmı yapacak, neyse yapsında bakalım.ama 50 tl fazla değil

Kızlar ben ütü masasını koçtaş tan aldımda,çamaşır askılığı alamadım, kimi paslanıyomuş,kimi boyası sökülüyomuş ? nerden aldınız nekadara ?

Çamaşır askılığıda dediğin gibi paslanıyo soyulup dökülüyo.
Benim ablamda dışı plastik kaplı olanlardan var onlara hiç bişe olmuyo kaydirigubbakcemile5
İçi metal sağlam yani dışı plastik

ütü masasında fiyatlar, 39 dan 129 tl ye kadar var koçtaşta.
anneme sordum ütü masasında özellik nedir diye, dedi nolacak sanki ayakları sağlam olsuun kaymasın,masa kısmı ne çok yumuşak nede sert olsun yanmaz ütü bezlerinden olsun üstü,başkada bir özelliğe gerek yok dedi.bende bunu aldım.diğerlerinin fiyat farkıda yok kordon tutma yeri varmış,yok kendinden priz yeri varmış,falan gibi abidik gubidik şeyler gerek yok okadar paraya dedim :sm_confused:

Aynen hiç gerek yok .
Zaten bi işede yaramıyo o kendinden prizliler kablo dolanıyo heryere

nrden alınıyo işte bulamıyorum,koçtaştada baktım bütün yapı marketlere baktım bulamadım,görevlilerde güvence veremiyor :sm_confused:

benim var şarjlı el süpürgem hemde beleş....

çeyizlerimi aldıgım yer hediye etmişti..fakirdi markası sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…