- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #19.481
eminönünde falan çok gördümde hiç incelemedim canım..
iyisini kötüsünü pek bilmiyorum:sm_confused:
dün pravoya gittimya gelinlikçim halledicek orda vardı bi kaç çeşit..küçük güllerden gelinliğime göre süslücekler..aşkım diyoki kocaman ev çiçeği 20 tl
el çiçegi 2 saat tutucan 50tl..sanki kazık yemiş gibi olduksositosositokaydirigubbakcemile3
Kızlar ben ütü masasını koçtaş tan aldımda,çamaşır askılığı alamadım, kimi paslanıyomuş,kimi boyası sökülüyomuş ? nerden aldınız nekadara ?
Buda çamaşır sepetim 40 tl ye aldım
ne kadar aldın..
ben almadım teyzemlerden biri alcak sanırımaklinialirimsmile
bu ne ya altısını birdenmi aldın kıs:roflol:
Buda çamaşır sepetim 40 tl ye aldım
Bunun siyah beyazlısı, 44 tl koçtaştan
Benimkinin aynısııı :roflol:
Güle güle kullan canım
Benimde ütümle ütü masamı halam alıcam dedi ütümü aldı tefalden . Masa içinde parasını verdi. İl dışında oturduğu için burdan taşımak zor olur sen İstanbuldan al dedi
Koçtaştaki uygunmuş alıyım barim bende
inanki nasıl şaşırdım anlatamammmmm :roflol: :roflol: :roflol:
yok beaaa kanka :roflol: tek resmi bulamadım :sm_confused:
kahve hasır olanı aldım
ütü masasında fiyatlar, 39 dan 129 tl ye kadar var koçtaşta.
anneme sordum ütü masasında özellik nedir diye, dedi nolacak sanki ayakları sağlam olsuun kaymasın,masa kısmı ne çok yumuşak nede sert olsun yanmaz ütü bezlerinden olsun üstü,başkada bir özelliğe gerek yok dedi.bende bunu aldım.diğerlerinin fiyat farkıda yok kordon tutma yeri varmış,yok kendinden priz yeri varmış,falan gibi abidik gubidik şeyler gerek yok okadar paraya dedim :sm_confused:
Çamaşır askılığıda dediğin gibi paslanıyo soyulup dökülüyo.
Benim ablamda dışı plastik kaplı olanlardan var onlara hiç bişe olmuyo kaydirigubbakcemile5
İçi metal sağlam yani dışı plastik
nrden alınıyo işte bulamıyorum,koçtaştada baktım bütün yapı marketlere baktım bulamadım,görevlilerde güvence veremiyor :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?