- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
- #19.441
![]()
Kızlar kına kutularımı aldım eminönünden nasıl ?
lindadrk eminönünde boxcityy diye bir dükkan ama mükemmel biryer
çok tatlua.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Bu arada dün nişanlım senin kulaklarını acayip çınlattı haberin olsun :roflol::roflol:
Zeytin çekirdeği açacağı için Ikeada o yorgunlukla kaç tur attırdım ona kaydirigubbakcemile3
Bulamadım hiçbiyerde. Sonra görevliyi çağırdı o da dediki Ikeanın öyle bi ürünü yok ohaoldumsmile
Ben diyorum yaa nasıl olur arkadaşım söyledi bana o da ıkeadan almış
Nişanlım diyoki tamam beyefendi teşekkür ederiz hadi gidelim bak yokmuş
Ya varr nasıl olur hemde 2.75 ti fiyatı diyorum
Ah bu arseyi bi yakalarsammmm nerden soktu aklına yaa senin gibi birine söylenir mi bu şimdi sen bunu bulana kadar nereleri gezdircen beni diyip durdu :roflol::roflol:
![]()
Bu arada dün nişanlım senin kulaklarını acayip çınlattı haberin olsun :roflol::roflol:
Zeytin çekirdeği açacağı için Ikeada o yorgunlukla kaç tur attırdım ona kaydirigubbakcemile3
Bulamadım hiçbiyerde. Sonra görevliyi çağırdı o da dediki Ikeanın öyle bi ürünü yok ohaoldumsmile
Ben diyorum yaa nasıl olur arkadaşım söyledi bana o da ıkeadan almış
Nişanlım diyoki tamam beyefendi teşekkür ederiz hadi gidelim bak yokmuş
Ya varr nasıl olur hemde 2.75 ti fiyatı diyorum
Ah bu arseyi bi yakalarsammmm nerden soktu aklına yaa senin gibi birine söylenir mi bu şimdi sen bunu bulana kadar nereleri gezdircen beni diyip durdu :roflol::roflol:
benim duvagımda ışıl ışıl olucak ama uçlarında istmedim canım..
denedim çok agır geldi..taşıyamam ben onu..sen denedinmi..
benim duvakta taş sepmeleri varboshayallersmilebayanssulusmile
birde gelinlik çok taşlı oldgu için duvakta da çok boncuk uymadı..ve hoş durmadı canım..alaca bulaca oldu...ama denedim işte deneme bedava..:)
canım sen el çiçegini ne yaptın???
ay resmen dün el çiçegine 50 tl bayıldıkakannehir
kese ..taç bunlar gelinlğin içinde zaten
![]()
Yok canım duvağı denemedim daha,bu cumartesi deneyeceğim işte,bakalım..
El çiçeği benim gelinliğe dahil canım.
Benim gelinliğimin altının toplama kısmında da çiçek olacağı için bu ikisi aynı olacak.
toplama kısmık derken canım..
dene bakalım sana nasıl gelicekCADIARZU
Enemmmm nerden buldun burayııııı
Ben kına için hiçbişe bulamadım hep gördüğümüz şeyler varr
Ne kadar tanesi felan kaç adet aldın sen ?
Bide tabikiii adresss opuyorumnanaktan
Hemen gitmeliyimm![]()
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tatlım şöyle birşeyki evet bu gidişimde bende görmedim.acaba stokları bittide kaldırdılarmı bilmiyorum,seninle benden başka kimse almaz zaten :uhm:
ve acaba başka ismimi var diye fişe baktım yok zeytin çekirdeği çikarma yazıyo ama fiyatı 7.50 tl miş.ben okadar çok şey aldımki araya kaynamış fiyatını yanlış gördüm heralde kasadada zaten okadar şeyde farketmemişimdir.
bide sonra forum istanbula gittik ordada otopar katından girişte teknosanın katında mutfak malzemeleri,pasta malzemeleri satan bir dükkan var oradada gördüm aynından oda 7.50 tl di.aklında bulunsun.
Yok canım duvağı denemedim daha,bu cumartesi deneyeceğim işte,bakalım..
El çiçeği benim gelinliğe dahil canım.
Benim gelinliğimin altının toplama kısmında da çiçek olacağı için bu ikisi aynı olacak.
toplama kısmık derken canım..
dene bakalım sana nasıl gelicekCADIARZU
Benim gelinliğin etek kısmı toplamalı olacak yandan canım.
Benim gelinliğin etek kısmı toplamalı olacak yandan canım.
anladım canımcımyerimseniben
mısır çarşısını biliyosun ?kurukahveci mehmet efendiyi biliyosun ? hani onun yan duvarında insanlar kuyruk oluyoya ? o kuyruk olunan sokağı boylu boyunca yürüdüğünde işte komple böyle şeyler var ama ben her dükkana girdim en son burayı buldum.o sokağın ilerisinde ve o dükkanlardan zaten farklı ve modern duruyo :roflol:
açık adreside tahtakale mah.Balkapan sk. no:3 eminönü.
www.boxcityy.com
bak süper modeller var.
ben kutuyu aldım kurdeleyi ve üzerine paptyaları aldım ben kınayı koyup sonra kurdelele yapıcam falan.100 tane kutu,3 top kurdeleye ve300 adet papatyalara 40 tl verdim
Ya yok fiyatı önemli değilde . Tam benlik bişey kaydirigubbakcemile3
Ben zaten dedim sen Avrupa yakasındaki Ikeadan almışsındır diye aklıma geldi. Bu şubede mi yok diye de sordum Ikeada şuan öyle bi ürün yok dedi alsanaalsanasmile Bakarım ben gittikçe canım saollopuyorumnanaktan
Nette bişey buldum ama bunun gibi bişey mi
![]()
Of yaa şimdi İstanbul'da olmak vardı.
Arse aynen seninki gibi düşünüyordum ben de ama maalesef malzeme bulamıyorummafoldumben
![]()
Bu köşe takımımız (bunun kahve olan rengi üzerinde krem ve haki yeşil kırlentler var 6tane)![]()
(buda tekli koltuk ama şezlong gibi olabiliyo,tv koltuğu gibi buda krem rengi )
![]()
( buda tv sehpamız.koltukların aynı kahve ve krem tonundan )
canım boshta 600 tl peşin alabilirsin..ama model yükseldikçe fiyatta yükselir..