• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

nikah%20şekerleri%20202%20(46).jpg

Kızlar kına kutularımı aldım eminönünden nasıl ?
lindadrk eminönünde boxcityy diye bir dükkan ama mükemmel biryer

çok tatlua.s.

Bu arada dün nişanlım senin kulaklarını acayip çınlattı haberin olsun :roflol::roflol:
Zeytin çekirdeği açacağı için Ikeada o yorgunlukla kaç tur attırdım ona kaydirigubbakcemile3
Bulamadım hiçbiyerde. Sonra görevliyi çağırdı o da dediki Ikeanın öyle bi ürünü yok ohaoldumsmile
Ben diyorum yaa nasıl olur arkadaşım söyledi bana o da ıkeadan almış
Nişanlım diyoki tamam beyefendi teşekkür ederiz hadi gidelim bak yokmuş
Ya varr nasıl olur hemde 2.75 ti fiyatı diyorum
Ah bu arseyi bi yakalarsammmm nerden soktu aklına yaa senin gibi birine söylenir mi bu şimdi sen bunu bulana kadar nereleri gezdircen beni diyip durdu :roflol::roflol:

Bu arada dün nişanlım senin kulaklarını acayip çınlattı haberin olsun :roflol::roflol:
Zeytin çekirdeği açacağı için Ikeada o yorgunlukla kaç tur attırdım ona kaydirigubbakcemile3
Bulamadım hiçbiyerde. Sonra görevliyi çağırdı o da dediki Ikeanın öyle bi ürünü yok ohaoldumsmile
Ah bu arseyi bi yakalarsammmm nerden soktu aklına yaa senin gibi birine söylenir mi bu şimdi sen bunu bulana kadar nereleri gezdircen beni diyip durdu :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Enemmmm nerden buldun burayııııı
Ben kına için hiçbişe bulamadım hep gördüğümüz şeyler varr
Ne kadar tanesi felan kaç adet aldın sen ?
Bide tabikiii adresss opuyorumnanaktan
Hemen gitmeliyimmkaydirigubbakcemile4

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tatlım şöyle birşeyki evet bu gidişimde bende görmedim.acaba stokları bittide kaldırdılarmı bilmiyorum,seninle benden başka kimse almaz zaten :uhm:
ve acaba başka ismimi var diye fişe baktım yok zeytin çekirdeği çikarma yazıyo ama fiyatı 7.50 tl miş.ben okadar çok şey aldımki araya kaynamış fiyatını yanlış gördüm heralde kasadada zaten okadar şeyde farketmemişimdir.
bide sonra forum istanbula gittik ordada otopar katından girişte teknosanın katında mutfak malzemeleri,pasta malzemeleri satan bir dükkan var oradada gördüm aynından oda 7.50 tl di.aklında bulunsun.

benim duvagımda ışıl ışıl olucak ama uçlarında istmedim canım..
denedim çok agır geldi..taşıyamam ben onu..sen denedinmi..
benim duvakta taş sepmeleri varboshayallersmilebayanssulusmile

birde gelinlik çok taşlı oldgu için duvakta da çok boncuk uymadı..ve hoş durmadı canım..alaca bulaca oldu...ama denedim işte deneme bedava..:)
canım sen el çiçegini ne yaptın???
ay resmen dün el çiçegine 50 tl bayıldıkakannehir
kese ..taç bunlar gelinlğin içinde zaten

Yok canım duvağı denemedim daha,bu cumartesi deneyeceğim işte,bakalım..
El çiçeği benim gelinliğe dahil canım.
Benim gelinliğimin altının toplama kısmında da çiçek olacağı için bu ikisi aynı olacak.

Arse çok beğendim ben bunu canım,ne kadara aldın tanesini?
Bir de neler koyacaksın bunun içine?

Benim gelinliğimin altının toplama kısmında da çiçek olacağı için bu ikisi aynı olacak.

toplama kısmık derken canım..
dene bakalım sana nasıl gelicekCADIARZU

Enemmmm nerden buldun burayııııı
Ben kına için hiçbişe bulamadım hep gördüğümüz şeyler varr
Ne kadar tanesi felan kaç adet aldın sen ?
Bide tabikiii adresss opuyorumnanaktan
Hemen gitmeliyimmkaydirigubbakcemile4

mısır çarşısını biliyosun ?kurukahveci mehmet efendiyi biliyosun ? hani onun yan duvarında insanlar kuyruk oluyoya ? o kuyruk olunan sokağı boylu boyunca yürüdüğünde işte komple böyle şeyler var ama ben her dükkana girdim en son burayı buldum.o sokağın ilerisinde ve o dükkanlardan zaten farklı ve modern duruyo :roflol:
açık adreside tahtakale mah.Balkapan sk. no:3 eminönü.
www.boxcityy.com
bak süper modeller var.
ben kutuyu aldım kurdeleyi ve üzerine paptyaları aldım ben kınayı koyup sonra kurdelele yapıcam falan.100 tane kutu,3 top kurdeleye ve300 adet papatyalara 40 tl verdim

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tatlım şöyle birşeyki evet bu gidişimde bende görmedim.acaba stokları bittide kaldırdılarmı bilmiyorum,seninle benden başka kimse almaz zaten :uhm:
ve acaba başka ismimi var diye fişe baktım yok zeytin çekirdeği çikarma yazıyo ama fiyatı 7.50 tl miş.ben okadar çok şey aldımki araya kaynamış fiyatını yanlış gördüm heralde kasadada zaten okadar şeyde farketmemişimdir.
bide sonra forum istanbula gittik ordada otopar katından girişte teknosanın katında mutfak malzemeleri,pasta malzemeleri satan bir dükkan var oradada gördüm aynından oda 7.50 tl di.aklında bulunsun.

Ya yok fiyatı önemli değilde . Tam benlik bişey kaydirigubbakcemile3
Ben zaten dedim sen Avrupa yakasındaki Ikeadan almışsındır diye aklıma geldi. Bu şubede mi yok diye de sordum Ikeada şuan öyle bi ürün yok dedi alsanaalsanasmile Bakarım ben gittikçe canım saollopuyorumnanaktan
Nette bişey buldum ama bunun gibi bişey mi
pratikvisnezeytincekird.jpg

toplama kısmık derken canım..
dene bakalım sana nasıl gelicekCADIARZU

Benim gelinliğin etek kısmı toplamalı olacak yandan canım.

mısır çarşısını biliyosun ?kurukahveci mehmet efendiyi biliyosun ? hani onun yan duvarında insanlar kuyruk oluyoya ? o kuyruk olunan sokağı boylu boyunca yürüdüğünde işte komple böyle şeyler var ama ben her dükkana girdim en son burayı buldum.o sokağın ilerisinde ve o dükkanlardan zaten farklı ve modern duruyo :roflol:
açık adreside tahtakale mah.Balkapan sk. no:3 eminönü.
www.boxcityy.com
bak süper modeller var.
ben kutuyu aldım kurdeleyi ve üzerine paptyaları aldım ben kınayı koyup sonra kurdelele yapıcam falan.100 tane kutu,3 top kurdeleye ve300 adet papatyalara 40 tl verdim

Bebek şekeri sünnet şekeri malzemeleri satan yeri diyosun dimi ??
Kuruyemişçilerle başlıyo sokak
Sürekli geçiyorum ordan ben . Hatta kapısının önünde karton minik hediyelik çantalar felan var yanlış hatırlamıyosam . Ama hiç girmedim içeriye uğrarım mutlaka
Fiyatıda çok iyi yaa
Ama buna sadece kına sığıcak dimi kuruyemişler nolcak ???

Ya yok fiyatı önemli değilde . Tam benlik bişey kaydirigubbakcemile3
Ben zaten dedim sen Avrupa yakasındaki Ikeadan almışsındır diye aklıma geldi. Bu şubede mi yok diye de sordum Ikeada şuan öyle bi ürün yok dedi alsanaalsanasmile Bakarım ben gittikçe canım saollopuyorumnanaktan
Nette bişey buldum ama bunun gibi bişey mi
pratikvisnezeytincekird.jpg

aynısının tıpkısı :roflol:

KÇ022.jpg

buda karton poşet. şöyle olacak,hani kırmızı keseler varya çerez için kayınvalidem onlardan almış kadını kırmak istemedim. bu karton poşetin içine o keselerde kurutemiş koyulacak sonra kutuyla kına koyulacak ve öyle verilecek herkese.anca sığıyo zaten

Of yaa şimdi ıstanbul'da olmak vardı.
Arse aynen seninki gibi düşünüyordum ben de ama maalesef malzeme bulamıyorummafoldumben

633851729974521128.jpg

Bu köşe takımımız (bunun kahve olan rengi üzerinde krem ve haki yeşil kırlentler var 6tane)
633395396602948750.jpg

(buda tekli koltuk ama şezlong gibi olabiliyo,tv koltuğu gibi buda krem rengi )
633631422564525004.jpg

( buda tv sehpamız.koltukların aynı kahve ve krem tonundan )

633851729974521128.jpg

Bu köşe takımımız (bunun kahve olan rengi üzerinde krem ve haki yeşil kırlentler var 6tane)
633395396602948750.jpg

(buda tekli koltuk ama şezlong gibi olabiliyo,tv koltuğu gibi buda krem rengi )
633631422564525004.jpg

( buda tv sehpamız.koltukların aynı kahve ve krem tonundan )

ooo arse hade hayırlı olsun canım ..
güle güle kullanın inş.a.s.

Back