• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

evet baktık bosch a daha uygun, hem özellkleri fazla bazılarının ve daha ucuz. 4 bine hallederiz inş . çok mersi olumunekankayizsmile

rica ederm ne demek cnm
bulaşık çamaşır makine her ikiside600 tl
buz dolabı 1600..1750 o civarlar..

fırınlı ocakta 600 tl sanırım

sağol tatlım, hiç aklımda kahve tonları yoktu ama biranda öyle karar verdim :sm_confused:
bu işler öyle zaten ?**kaydirigubbakcemile3
kızlar bu fiyatlara bosch tamı baktınız ? hangi bosch ve hangi modeller ? ben geçen hafta gittim 8000 tl fiyat çıktı :uhm:

evet canım
peşin fiyatlar bunlar..ama şöyle mesela çamaşr makinasında 3 model var misal..ben düşük fiyatı söyledim..

KÇ022.jpg

buda karton poşet. şöyle olacak,hani kırmızı keseler varya çerez için kayınvalidem onlardan almış kadını kırmak istemedim. bu karton poşetin içine o keselerde kurutemiş koyulacak sonra kutuyla kına koyulacak ve öyle verilecek herkese.anca sığıyo zaten

Evet işte bunları görmüştüm ben . Kapının önünde böyle hediyelik kutular vardı . Bunların fiyatları ne peki ??
Bide şu Atasun Optik yazan yere kendimiz bişey mi yazıyoruzzz ayy süper yaaa hihoyyyt

kızlar bu fiyatlara bosch tamı baktınız ? hangi bosch ve hangi modeller ? ben geçen hafta gittim 8000 tl fiyat çıktı :uhm:

Cnm beyaz modellerde vardır böyle fiyatlar bizim baktıklarımız ınox ondandır. Benim baktığım bulaşık makinesi 1.600 buzdolabı 2.450 ama Boschta 600 700 tl ye de var yerimseniben

rica ederm ne demek cnm
bulaşık çamaşır makine her ikiside600 tl
buz dolabı 1600..1750 o civarlar..

fırınlı ocakta 600 tl sanırım

aaa o kadar ucuz mu çamaşırla bulaşık akannehir
ucuzsa madem biraz üst seviyesini alabiliriz heyooo hihoyyyt
sağol canım kaydirigubbakcemile5

Evet işte bunları görmüştüm ben . Kapının önünde böyle hediyelik kutular vardı . Bunların fiyatları ne peki ??
Bide şu Atasun Optik yazan yere kendimiz bişey mi yazıyoruzzz ayy süper yaaa hihoyyyt

evet şeker aynen öyle ismimizi yazıcaz :dance:

Cnm beyaz modellerde vardır böyle fiyatlar bizim baktıklarımız ınox ondandır. Benim baktığım bulaşık makinesi 1.600 buzdolabı 2.450 ama Boschta 600 700 tl ye de var yerimseniben

biz vestele karar verdik zaten çok indirimli oluyo anlatmıştımya.seneye kendi evimizede ankastre olacak,şimdi en ucuzu olsun idareten işte. :sm_confused:

aaa o kadar ucuz mu çamaşırla bulaşık akannehir
ucuzsa madem biraz üst seviyesini alabiliriz heyooo hihoyyyt
sağol canım kaydirigubbakcemile5

peşin alısan o dediğim fiyatlar canımvereliniortak

üst seviyedede çok fark yok be canım..

5kg 600 devir
bunun bir üstü ile aradaki fark..çamaşırı sıkma farkı..
600 devir olan çok sıkmıyo biraz ıslak çıkyo
ama digeri daha fazla sıkıp kurutuyormuş..aldıgım bilgiler bu..

biz vestele karar verdik zaten çok indirimli oluyo anlatmıştımya.seneye kendi evimizede ankastre olacak,şimdi en ucuzu olsun idareten işte. :sm_confused:

Ankastre için bizde baktık ev sahibi yaptırıcam demişti ya ..
Wilson diye bi marka varmış duydunuz mu bilmiyorum
Benim abimde Büyük bi yapı markette bilgi işlemci
Onlarında sattıkları bi ürünmüş yabancı bi marka sağlamdır felan dedi ayrıca kendi indiriminide kullanıcak baya uyguna gelicek sanırım.
Zaten kiracıyım bu evde ne olduğu çokda önemli değil işimi görsün yeter kendi evime çıktığımda istediğim markayı yaptırıcam. Fırınla ocağı ankastre alıcaz wilson'dan.
Bulaşık makinesi buzdolabı çamaşır makinesini de Boschtan alıyoruz.

peşin alısan o dediğim fiyatlar canımvereliniortak

üst seviyedede çok fark yok be canım..

5kg 600 devir
bunun bir üstü ile aradaki fark..çamaşırı sıkma farkı..
600 devir olan çok sıkmıyo biraz ıslak çıkyo
ama digeri daha fazla sıkıp kurutuyormuş..aldıgım bilgiler bu..

Almışken kg fazla olanlardan alın kızlar. 5 kg luklara herşey sığmıyo

QUOTE=Lindadrk;13133829]Ankastre için bizde baktık ev sahibi yaptırıcam demişti ya ..
Wilson diye bi marka varmış duydunuz mu bilmiyorum
Benim abimde Büyük bi yapı markette bilgi işlemci
Onlarında sattıkları bi ürünmüş yabancı bi marka sağlamdır felan dedi ayrıca kendi indiriminide kullanıcak baya uyguna gelicek sanırım.
Zaten kiracıyım bu evde ne olduğu çokda önemli değil işimi görsün yeter kendi evime çıktığımda istediğim markayı yaptırıcam. Fırınla ocağı ankastre alıcaz wilson'dan.
Bulaşık makinesi buzdolabı çamaşır makinesini de Boschtan alıyoruz.
[/QUOTE]

Duymadım hiç amann sanki kendi evin boşverrrr sırnaşık şey
Almışken kg fazla olanlardan alın kızlar. 5 kg luklara herşey sığmıyo

evet ben çamaşır makinesini 7 kg.baktım

der tabi demezmi maşallahkaydirigubbakcemile3
iki kişiniz...ben gerek duymadım ya:sm_confused:

ama şekerrr,hiçmi atıyorum battaniye,yorgan falan yıkamayacaksın ?
5kg da yıkayamıyosun bunları,pike bile yıkanmıyo,kazanı yamuluyomuş sonra arıza yapıyomuş.( servis söylemişti bunu bize anneme gelen

ama şekerrr,hiçmi atıyorum battaniye,yorgan falan yıkamayacaksın ?
5kg da yıkayamıyosun bunları,pike bile yıkanmıyo,kazanı yamuluyomuş sonra arıza yapıyomuş.( servis söylemişti bunu bize anneme gelen

sorun çıkarsa hallederiz canım herşeyinde olumsuzunu düşüncek degiliz yaa...akannehir

nerden aldın nasıl aldın ?resim eklesene ?şimdi aldığına göre doğal değil,bende doğal istemiyorum ama nasıl duruyo?naylon gibi duruyo piyasadakiler :çok üzgünüm: :sm_confused:

eminönünde falan çok gördümde hiç incelemedim canım..
iyisini kötüsünü pek bilmiyorum:sm_confused:

dün pravoya gittimya gelinlikçim halledicek orda vardı bi kaç çeşit..küçük güllerden gelinliğime göre süslücekler..aşkım diyoki kocaman ev çiçeği 20 tl

el çiçegi 2 saat tutucan 50tl..sanki kazık yemiş gibi olduksositosositokaydirigubbakcemile3

Back