• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

O kadar seçenek arasından nasıl buldun bunu ben hayatta karar veremezdim kaydirigubbakcemile3

Ama sabunlar çok şirinnnn

aslında olay şöyle oldu :roflol:
benim nikah şekerlerini biliyosunuz avatardaki ,onların fiyatı 2.50 tl olmuş :olmaz: biz 1000 adet falan yaptırmamız gerekiyo,o yüzden haftasonu tekrar arayışa geçmiştik.sevgilim bu siteyi bulmuş,orda diğer alternatiflerde vardıda onlarda pahalıydı,bunlar daha hesaplı tanesi 1,50 tl,kokulu sabun bide daha kalıcı birşey :sm_confused:

aslında olay şöyle oldu :roflol:
benim nikah şekerlerini biliyosunuz avatardaki ,onların fiyatı 2.50 tl olmuş :olmaz: biz 1000 adet falan yaptırmamız gerekiyo,o yüzden haftasonu tekrar arayışa geçmiştik.sevgilim bu siteyi bulmuş,orda diğer alternatiflerde vardıda onlarda pahalıydı,bunlar daha hesaplı tanesi 1,50 tl,kokulu sabun bide daha kalıcı birşey :sm_confused:

Yuh 2.50 ne ya :oklava:
Ben bunlardan fikir çalıp eminönünde malzeme araştırmasına giriyim en iyisi kaydirigubbakcemile3:dance:

Yuh 2.50 ne ya :oklava:
Ben bunlardan fikir çalıp eminönünde malzeme araştırmasına giriyim en iyisi kaydirigubbakcemile3:dance:

tatlım bende çok araştırdım ama emin olhiç yok böylesi, olanlarda astarı yüzünden pahalıya çıkıyo derlerya aynen öyle oluyo,yok kurdelesi yok tülü yok gülü derken onlarda yaklaşık 1.5 tl yi buluyo,yorulduğunda zaman kaybettiğinde cabası :sm_confused:

peşin alısan o dediğim fiyatlar canımvereliniortak

üst seviyedede çok fark yok be canım..

5kg 600 devir
bunun bir üstü ile aradaki fark..çamaşırı sıkma farkı..
600 devir olan çok sıkmıyo biraz ıslak çıkyo
ama digeri daha fazla sıkıp kurutuyormuş..aldıgım bilgiler bu..

aa olur mu hiç? 9 kilo hatta 12 kg lık var yani, ama ben 7 kg lık alıcam. 1000 devir var daha fazlası da var, ama 1000 kere çevirse yeter yani. sıkma programı B , C ve D olan var, C iyidir sanırım, çok sıkarsa kırıştırabilir, az sıkarsa ıslak çıkabilir. bi de bazılarında dijital gösterge yok, ben programdan kalan zamanı, devrini gösteren, saat ayarlamalı şu saatte başlasın falan ayarlı istiyorum ,doğal olarak biraz artar fiyat ama yine de bocsh uygun. sonuçta yıllarca kullanırım yani.yerimseniben

ama şekerrr,hiçmi atıyorum battaniye,yorgan falan yıkamayacaksın ?
5kg da yıkayamıyosun bunları,pike bile yıkanmıyo,kazanı yamuluyomuş sonra arıza yapıyomuş.( servis söylemişti bunu bize anneme gelen

evet ben de 7 kglık bakıyorum. hayat boyunca 2 kişi olmuycaz ki. beyaz eşyaları senede bir değiştirmiyoruz bi de, bayağı bi kullanırız bari son çıkanalrdan alalım da idare etsin yani. sonra değiştirirm diyosanız o başka tabi kaydirigubbakcemile4

arse sana babet al bakalımkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $18058_295434224627_294908259627_3239656_7792669_n.jpg
    $18058_295434224627_294908259627_3239656_7792669_n.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 12
Bugün kuaföre gidiyorum kızlar,düğün günü için bi randevu ayarlayacağım.
ınşallah her şey yolunda gidereyvahedigeldismile

arse sana babet al bakalımkaydirigubbakcemile2

sağol canım bu babetlerden taksimde bisssüüürrüüü gördüm alıcam bu hafta,ama kayınvalidemlerde annemlerde tuturmuşlar gelinlikte dinlemedin sade sade dedin bari topuklu ayakkabı giyde gelin olduğun belli olsun diyolar :roflol: yani birde topuklu alıcam gönülleri olsun :sm_confused:

günaydın
iyiyiz ındark sen nasılsın bakalım...

Günaydın gelinlerrrrrrr

Back