2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

İkiside güzel oluyo canım farketmez ki zaten iki dakka bişey durcak iyi yapmışsın

Bugün acayip hareketlilik var karşı tarafta delikafadulden
görümcede aradı, ben eminönüne gidiyorum kına için minik poşetlerden alıcam sen kutucuklar yaptıracakmışsın sana zahmet olmasın ben ilgileneyim istersen dedi :bbo:

Sabah tarihi farkettiler sanırım hepsi ayaklanmışlar kaydirigubbakcemile3
Deseydin görümcene güzel kutulardan al poşet alma diye kaydirigubbakcemile3
Şık bişey seçsin uğraşmana gerek kalmasın onuda silersin kafandan
Valla böyle işleri kolaylaştıran biri olunca çok güzel oluyo ama tabi zevklerine güvendiğin kişilerse kaydirigubbakcemile5

Yok tatlım ben güvenemem ona gider gıcıklığına manyak birşey alır kötükedihüso
Zaten ben bu c.tesi yine eminönündeyim kendim bakarım alırım :smiley-cool:

Yok tatlım ben güvenemem ona gider gıcıklığına manyak birşey alır kötükedihüso
Zaten ben bu c.tesi yine eminönündeyim kendim bakarım alırım :smiley-cool:

O zaman bişey diyemem tabi işini riske atma şekerim kaydirigubbakcemile5

Bende cmtsi izin alabilirsem çok yoğun olmassa sabah erkenden kaçıcam eminönüne . Öğleden sonraya kaldım mı aşırı kalabalık oluyo bi de erken kapatıyo hanlar koştur koştur bakamıyorum detaylı hiçbişeeye. 3-4 ten önce çıkamıyorum işyerinden zor oluyo :1no2:

Kızlar yatak aldınızmı ? ne aldınız ?

yes
nasıl ne aldınız??

sürgülü aldım..zemuszemus

Öğleden sonra eminönünde dolaşmanın imkanı yok çıldırır insan kafayı yer o kalabalıkta. bende sabah erken gidicem zaten 1 de gelinlikçide provam var, hemen yakın oraya geçerim kaydirigubbakcemile

Biz almadık daha yaa bide o vardı dimii :uhm:
Özellikleri felan nasıldır araştıranınız var mı güzel kullanışlı olanları hangisiymiş alırken neye dikkat etmek gerekiyomuş bilmiyorumkismile

Neyi sürgülü aldın ya :uhm:
Yatak diyoz yatakkk uyuyosunya üstünde :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3pardon aldım canım onuda pedli...bellonadan

kıslar bu evi işi çıktı çıkalı çok yogunuz ya...ne zamn ev bakmaya başladık yogunlaştık..

şimdi çıkcam bankaya gtcez..ordan bellonaya ..boshayallersmile

sonra badana için boya almayaboshayallersmilekaydirigubbakcemile3

koştur anam koştur...:hulya:

bunların acısı çıkar elbet yan gelip yatarızkaydirigubbakcemile2

Sen herşeyi bellonadan alıp çıkmışsın vereliniortak

Bende geldimmm
Banyo dolabı alıcam bende çok küçük burdakiler ben o kadar havluyu eşyayı nereye doldurcam zaten minnacık banyo :çok üzgünüm:

Bide girişe dekoratif çok yer kaplamayan ayakkabılık vestiyer tarzında bişey bulmam lazım kıslarrr yardımm kafamçokkarıştı

Benim banyo dolabı var,bende kiler odası var küçük oraya öyle koymak için erzak dolabı gibi birşey alıcam bide kitaplık alıcam.Hepsi İkea da var tatlım hem banyo dolabı hemde vestiyer tarzı.çok yer kaplamayan ama çookkk kalabalık kaldıran cinslerden.

Bende şimdi Ikeanın kataloğunu inceliyodum cnm .
Evet öyle bi kiler odası çok istiyodum ama bu evde yok malesef. Elektrik süpürgelerini ütü masamı nereye koyucam bilmiyorum :1no2: En sinir olduğum şeydir şu evlere niye böyle bişey yapmazlar ki ya kapı arkalarına yada dolap arkalarına ütü masaları sokuşturuluyo çok kötü bi görüntü ya kötükedihüso

Heeee heee benim aldığım gardrop modelinin yanında bütü masası koymak için yer yapmışlar adam söyleyince şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…