2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kıslar beni koltuk takımımı bu biliyorsunuz daha önce eklemiştik zaten...

bellona da her koltuk üretiminde o koltugun halısına üretiyorlar..
her modelin halısı var ....
benim koltugun halısıda bu..şekilde gördügünüz gibi bunu almaya karar verdik..
nasıl güsel dimi???:dance:

ben bu halıyı begeniyordum zaten adamlar uyduruyorlarda piyasaya sunuyorlar zaten..
ama ben turuncularını kafama takmıştım ..ama olsun sehpa üzerine bir turuncu aksesuar yaparım dimia.s

Super ben doğruyu söyleyeyim ama nolur bana darılma.senin için en güzeli olsun isterim. Bak tatlım aynı şeylere takılıyoruz aslında,turuncular.tamam bir objeyle aksesuarla tamamlarım diyosun ama o aksesuardan gönlün geçecek yarın öbür gün başka birşey almak isteyeceksin,aksesuar dediğin ucuz birşey hemen alınır ama halı öyle değil,onu herzaman değiştiremezsin.aklında soru işareti kalmasın,her objeyle her aksesuarla kullanabileceğin birşey olmalı bence. veya ağırlık hangi renkteyse o olmalı boğmadan.

Super ben doğruyu söyleyeyim ama nolur bana darılma.senin için en güzeli olsun isterim. Bak tatlım aynı şeylere takılıyoruz aslında,turuncular.tamam bir objeyle aksesuarla tamamlarım diyosun ama o aksesuardan gönlün geçecek yarın öbür gün başka birşey almak isteyeceksin,aksesuar dediğin ucuz birşey hemen alınır ama halı öyle değil,onu herzaman değiştiremezsin.aklında soru işareti kalmasın,her objeyle her aksesuarla kullanabileceğin birşey olmalı bence. veya ağırlık hangi renkteyse o olmalı boğmadan.
sagol canım benim
ee ne yapayım şimdi:sm_confused:

halıyı begenmedin mi nasıl güsel degilmi..hoş durmuyormu???:sm_confused:

agırlık hangi renkteyse o olmalı derken?????akannehir

Tatlım işte benimde dediğim gibi ağırlık koltuklarının renginde olsun deri kısmının harici krem rengi değil mi ?
O renk tonu üzerine yoğunlaş sonuçta koltuklarınıda değiştirmiceksin krem rengi üzerine derisinede uyan koyu kahveleri çokkk az olan bi halı bul bence kaydirigubbakcemile5

:sm_confused:

Eklentiler

• $4227_Beige.jpg
    $4227_Beige.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 33
agırlık hangi renkteyse o olmalı derken?????akannehir

sagol canım benim
ee ne yapayım şimdi:sm_confused:

halıyı begenmedin mi nasıl güsel degilmi..hoş durmuyormu???:sm_confused:

tatlım ben uyduramadım,ama sen uydurduysan beğendiysen bana güle güle kullan demek düşer.
anladığım kadarıyla koltuğun oturma yerleri beyaz, deri kısımları ya siyah yada koyu kahve doğrumu ? Eğer her iki tahminde doğruysa deve tüyü renk ve turuncu renkle hiç alakası yok bence.
siyahsa halını yine bence siyahlı beyazlı veya beyazlı grili soft renkler seçersen aksesuarda zorluk çekmezsin istediğin rengi koyarsın.
eğer kahverengiyse bu seferde halı krem,kahve tonlarında sütlü kahve hatta olur yine istediğin renk obje kullanırsın.

günaydın kızlarr..

dün kontratı yapmaya gittik.. boya siparişi vericem bugün hafta sonuda ve boyanıcak ev boyanırken ben gelinlik provasında olucam akşama arkadşaımın düğününe yetişicem...

çok yoğun geçiyor günlerrr süper evini ne renge boyatıosun cnm

günaydın kızlarr..

dün kontratı yapmaya gittik.. boya siparişi vericem bugün hafta sonuda ve boyanıcak ev boyanırken ben gelinlik provasında olucam akşama arkadşaımın düğününe yetişicem...

çok yoğun geçiyor günlerrr süper evini ne renge boyatıosun cnm

iki oda açık pembe
diger odalr krem canım...
evin aynı renklerini boyatıyoruzboshayallersmile

Ben bellonanın sitesine girip bakıyım bi büyük boy eklerim fotoları supercim
Büyük ihtimalle halınıda ordan alacağın için eleyip karar verelim beraberce opuyorumnanaktan

hımm nişanlımda pembe dedi ama ben istemedimm açık olsun dedim beyaz fln
beyaz mı:olmaz:
kullanımı zordur onun..
Ben bellonanın sitesine girip bakıyım bi büyük boy eklerim fotoları supercim
Büyük ihtimalle halınıda ordan alacağın için eleyip karar verelim beraberce opuyorumnanaktan

iyi bak şekeryerimseniben

tatlım ben uyduramadım,ama sen uydurduysan beğendiysen bana güle güle kullan demek düşer.
anladığım kadarıyla koltuğun oturma yerleri beyaz, deri kısımları ya siyah yada koyu kahve doğrumu ? Eğer her iki tahminde doğruysa deve tüyü renk ve turuncu renkle hiç alakası yok bence.
siyahsa halını yine bence siyahlı beyazlı veya beyazlı grili soft renkler seçersen aksesuarda zorluk çekmezsin istediğin rengi koyarsın.
eğer kahverengiyse bu seferde halı krem,kahve tonlarında sütlü kahve hatta olur yine istediğin renk obje kullanırsın.

hayır tatlım siyah beyaz degil..ama çok anımsatıyor farkındayım

oturma yerleri krem
deri kısımları koyu kahve

QUOTE=super87;13072339]hayır tatlım siyah beyaz degil..ama çok anımsatıyor farkındayım

oturma yerleri krem
deri kısımları koyu kahve[/QUOTE]

Kahve-krem yani CADIARZU

Bak ben sitesine baktım şimdi çok güzel kahve-krem halılar var.
lindadrk eklesinde bakalım onlarada :hooray:

Canım bellonada buna uygun hiç halı bulamadım ben yaa :sm_confused::uhm:

Bu halı koltuk minderlerinle uyumlu gibi ama koyu baya kafamçokkarıştı

dominolux.jpg

bellona2m.jpg

QUOTE=super87;13072339]hayır tatlım siyah beyaz degil..ama çok anımsatıyor farkındayım

oturma yerleri krem
deri kısımları koyu kahve

Kahve-krem yani CADIARZU

Bak ben sitesine baktım şimdi çok güzel kahve-krem halılar var.
lindadrk eklesinde bakalım onlarada :hooray:[/QUOTE]

koyu olmasın ama eklesinde görelimkaydirigubbakcemile3

Back