- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #19.081
heleşükür görebildim 15 dk arıyorum nerde diye delikafadulden ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah
aminn =) daha ekleyemediklerim var.. haftasonu bi güzel hepsinin fotosunu çekip eklicem albümüme :)
bu telefon sapıklarından nefret ediyorum yaaaa.gerizekalı hepsi...bende şimdi 2 tane tel var biri turkcel biri telsim biri bana çıkışta görüşelim diye msj atmış bende tanıdık herhalde diye telsim hattımdan aradım adam herhalde saalmış noyu tanımıyorum sizi rahatsız etmeyin dedim kapattım bana msj atmış sesiniz çok hoş tnışalım diye bende hilmiyi aradım böle böle oldu dedim bi ton laf yedim tanımadıgım noyu niye arayormuşum..adam hala çagrı yapıo bana aptal
allahım ya ne gerizekalı ne kadar çaresiz insanlar var şu hayatta.. bi telefondan neler bekliyorlar.. sanki hemen onların kollarına atlıcas.. aptal telefon sapıkları.. benimde başımdan geçmişti de savcılıkla çözdüm ben olayı
gerizekalı...hilmi arayınca kıvırmış.yok efendi bize yanlış aksettirildi bi daha olmaz adı okanmış sözde bnada tayfun demişti..hilmide bi daha ararsan bu iş mahkemede biter demiş..illa bi erkek arayıp korkutmak mı lazım yaaa
eşin iyi demiş.. ama biracsık da olsa eşin haklı.. bence bilmediğin numaraları arama
neyse boşver sen yumuşatırsın kocanı
geldim kızlar biraz uzun sürdü bugün benim yemek, hava güzelya izin aldım biraz alışveriş manyaklığı yaptım, kurulama bezi falan aldım,havlu aldım
geldim kızlar biraz uzun sürdü bugün benim yemek, hava güzelya izin aldım biraz alışveriş manyaklığı yaptım, kurulama bezi falan aldım,havlu aldım
ne zaman başıyosun temziliğe...
sen neler yaptın bakalım ...CADIARZU
Valla bizim temizlik bekliyo, kayınvalidemlerin sağolsunlar umrunda olmadığı için bekliyoruz bakalım.Haftaya kadar ses seda çıkmazsa onlardan annem kendi temzilikçisini alıp temizletecek :sm_confused:
herkese merhaba
anladımmm
ben kendim yapıcam zevkle:hulya:
herkese merhaba
bana normaldede zaten 15 de bir annemin temizlikçisi gelicek, hem çalışmak hem öğrencilik bide ev işiyle uğraşmak beni öldürür.zaten titiz manyağın tekiyim :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?