2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ama benim avim çok büyük, sadece salon 40 m2 yani karartmazdı :çok üzgünüm:

YOK ÇOK KÖTÜ DURUYO..Bİ ÖNCEKİ KİRACI YAPTIRMIŞ ARKADAŞIM KAPATAMIYOR ŞİMDİ BAKTIKCA SİNİR OLUYO BENDE GİTTİĞİMDE SİNİR OLUYORUM ARKADAŞIMIN KOLTUKLARIDA AÇIK MOR RENGİNDE OLUNCA NE ADAR İTİCİ DURUYO SEN DÜŞÜN...BİRDE KÜÇÜK ÇOCUGU VARMIŞ ÖNCEKİ KİRACININ HER TARAFA RESİM YAPMIŞ ÇOCUK sırnaşık şey GERÇİ ARDAHANDA NE BEKLİCEN ORASIDA AYRI

ya ben aynen böyle olsun istiyodum işte , benim koltukların minderleri vişne çürüğüyle,mürdüm renkya duvarın biri öyle biri öyle olsun diyodum,ev sahibi olmaz dedi :çok üzgünüm:

Evet benimde annem çok süslüdür bayanssulusmile
sürekli değiştiriyo herkes gördükçe annesi böyle kızının evini çok merak ediyoruz diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende duvar kağıdına izin vermesse aynen annemin evdeki gibi tek renk boyatıcam duvarı boshayallersmile
Benim salonda geniş
Arsecim böyle japon perdelerden diktirebilirsin kenarlarına spor ve şık duruyo dimi :uhm: Stor olmasa bile böyle organze üzeri desenli tül diktir içine bence yerimseniben

YOK ÇOK KÖTÜ DURUYO..Bİ ÖNCEKİ KİRACI YAPTIRMIŞ ARKADAŞIM KAPATAMIYOR ŞİMDİ BAKTIKCA SİNİR OLUYO BENDE GİTTİĞİMDE SİNİR OLUYORUM ARKADAŞIMIN KOLTUKLARIDA AÇIK MOR RENGİNDE OLUNCA NE ADAR İTİCİ DURUYO SEN DÜŞÜN...BİRDE KÜÇÜK ÇOCUGU VARMIŞ ÖNCEKİ KİRACININ HER TARAFA RESİM YAPMIŞ ÇOCUK sırnaşık şey GERÇİ ARDAHANDA NE BEKLİCEN ORASIDA AYRI

tatlım koyu renk koltukta tabiki kötü durur, çünkü boğar birbirini renkler gamyoncuiremsu
benim koltuklar açık renk sadece üzerlerindeki toplam 6 tane kırlent deriz ya minik yastıklar onlar renkleri öyle

tatlım koyu renk koltukta tabiki kötü durur, çünkü boğar birbirini renkler gamyoncuiremsu
benim koltuklar açık renk sadece üzerlerindeki toplam 6 tane kırlent deriz ya minik yastıklar onlar renkleri öyle

arkadaşım başka evde kiracı idi ev sahibi ile sorunlar yaşandı şuanda mahkemelikler eşi sinirden ev bulmuş toki lerden arkadaşım işte iken kendi taşımış evi...evden memnunlar ama işte renk olayı..koltukalrı açık mor ile krem rengi

BU ARADA BEN HİLMİ'Yİ ÇOK ÖZLEDİM YAA NİŞANDI İSTEMEYDİ GÖREMDİK BİLE BİRBİRİMİZİ YAAAAA mafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlama

selamlar kızlar ;) yeni aldığım çeyizlerimin bir kaç tanesini albüm yaptım :) bakın bakalım beğenecek misiniz :sm_cool:

Ikeadaki favorilerimden biri çok kullanışlı vereliniortak
Bidaha gittiğimde bende alıcam bundan

user73767pic91592127290.jpg

Back