2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Selam Güzeller nasılsınız bakalım?Sılacım çok geçmiş olsun,git dişçiye ihmal etmede kurtul tatlım yaa yazık sana

Kızlarrr
bu arada lazer epilasyonu tavsiye ediyorum.Acı filan duymuyosun,en hassas bölgelerde bile.Çünkü soğuk hava veriyolar işlem sırasında ve uyuşturuyor hafiften ve hiç acımıyor.Zaten koltukaltını yaparken hiç hissetmiyosunuz bile..Şımdi yaygınlaştığı için baya cazip kampanyalarda var..

Selam kızlar nasılsınız bugün giremedim alışverişe verdim kendimi ya çalışmıyorumda işsizlik maaşının hiç hayrını görmedim valla her ay olduğu gibi kredi kartına gidiyo ne olacak bu halim bilmiyorum kocamı batırıcam valla :kedi:
Ajikalcım çok geçmiş olsun canım ya salak kız utanmasa bacağını koparacakmış nasıl çekmekse artık o lmaz: lazer epilasyon yapan herkes çok memnun valla bende cesaret edebilsem ağdaya bile edemiyorum da o nasıl olur bilmem bir gün canıma tek der artık bakalım ne zmanakaydirigubbakcemile3

Canımcım zaten ağda acıtıyor ve işlem bitene kadar da acı hissediyosun ama lazer epilasyon en fazla 2 dk sürüyo ve soğuk hava verdiklerinden bişicik hissetmiyorsunn.Korkma korkma git ben arkandayımkaydirigubbakcemile3

Zenginlersem gidicim canım nişanlım bu aralar bana çok kızıyo çok para harcıyorum fotoğrafçı arıyoruz ben en pahalılarını seçiyomuşum diye çok kızıyo bana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…