- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.961
Evet o da olabilir ben dün heycandan hiçbişeye kafam basmadığı için nişanlıma devrettim kaydirigubbakcemile3
ev sahibini görmedik daha zaten emlakçı aracılığıyla anlaşıldı o aradı görüştü. Adam tanışmaya ve detayları konuşmaya gelicek o zaman netleştirilir
Beğendin mi mutfağımı yani zemuszemus
kızlarr ben supri iyce merak etmeye başladım
Evet ya nerelerde acaba?
İşleri falan mı yoğun ki?
ne oldu ki ona
günaydın herkese...ufff hastayım ben yaaaa burnum bile kıpkırmızı 17 mayıs a kadr iyi olmam lazım :çok üzgünüm:
o işleri yoğun olsa bile arada derede günaydın derdi mutlaka.
Günaydın, geçmiş olsun.iyileşirsin yaa :içelim:
ayy burdayım yaa
ayy burdayım yaa
Sadece sormuştum sesiniz çıkmayınca bilmiyorumkismile
herkes burdaysa eee neyi bekliyoruz...........................helva yapalım sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol::teytey:
yok kanka öyle demedim yani :roflol:
ben dün ikea dan fırın eldiveni aldım, zeytin çıkarma makinesi aldım,nihale aldım,
amerikan servis aldım,bardak altlığı aldım
Zeytin çıkarma makinesi mii enemm ben onu görmemiştim hemen alıyım nasıl bişey ne kadardı kaydirigubbakcemile3
Artıkın evim belli olduğu için tüm eksiklerimi tamamlayabilirimmm hihoyyyt
Zeytin çıkarma makinesi mii enemm ben onu görmemiştim hemen alıyım nasıl bişey ne kadardı kaydirigubbakcemile3
Artıkın evim belli olduğu için tüm eksiklerimi tamamlayabilirimmm hihoyyyt
yılda 1 defa zeytin çıkarma makinasını kullanacaksınız ve hemen alıorsunuz ay hiç anlamıyorum ..... ne gerek var :lepi:
öyle makine dediğime bakma yaa :roflol:
2.75 tl ceviz kırma şeysii vardırya onun gibi birşey çok basit,ikea da var
aa öyle deme ben çok kullanırım çünkü bende sevgilimde zeytinli hamurişlerine bayışırız.pizzalar,poğaçalar,börekler. ama yeşil zeytinin çekirdeksizi var siyahın yok,ve üstelik işkence oluyo çekirdeğini çıkarmak.bu aletle her pazar ohhh yapar yeriz :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?