2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bi arkadaşım Dilek Restaurant dedi Küçük çamlıcada yeri güzel gibi bi baksanıza kızlar ..
Bide İdealtepede Nannarestaurant ordada kına felan oluyomuş :sm_confused:

Bi arkadaşım Dilek Restaurant dedi Küçük çamlıcada yeri güzel gibi bi baksanıza kızlar ..
Bide İdealtepede Nannarestaurant ordada kına felan oluyomuş :sm_confused:

tatlım şimdi inceledim.
dilek için birşey diyemem güzel görünüyo şikayete rastlamadım,ama nanna için şikayetler var nette

yaa çok oluyorum ama bilen varsa bişey sormak istiyorum samsung c270 telefonun kapağını kaldırınca karşıdan gelen aramayı kabul etmiş oluyorsun ben telefonun kapagını kaldırıp kimin aradıgını görüp öyle cevaplasam bunu nasıl yapacam bilen var mı

yaa çok oluyorum ama bilen varsa bişey sormak istiyorum samsung c270 telefonun kapağını kaldırınca karşıdan gelen aramayı kabul etmiş oluyorsun ben telefonun kapagını kaldırıp kimin aradıgını görüp öyle cevaplasam bunu nasıl yapacam bilen var mı

kendim hgalletim :D

Kızlarrrrrr kına geceme sponsor buldum sositosositohihoyyyt
Abim ben düzenlerim kına geceni dedi :dance:

Dilek restaurantı söledim konuşmuş 1500 demişler içecekleri kuruyemişleri siz dışardan getirirsiniz salon ve garson hizmeti dahil demişler. Abimde dediki eğer burası olsun diyosan ben anlaşırım adamlarla içine müziğide dahil ederim sen karışma dedi napsam acaba hiç başka yerleri araştırmadan bu işi halletsem mii :uhm:

Dilek restaurantı söledim konuşmuş 1500 demişler içecekleri kuruyemişleri siz dışardan getirirsiniz salon ve garson hizmeti dahil demişler. Abimde dediki eğer burası olsun diyosan ben anlaşırım adamlarla içine müziğide dahil ederim sen karışma dedi napsam acaba hiç başka yerleri araştırmadan bu işi halletsem mii :uhm:

ay ne güsel hiç düşünem kabul et kurtul bu yükten tatlım..yükün hafifler...
oh ne güsel abiymiş besengözlerimebaksanab

bence hiç düşünme hallet kurtul. benimde öyle oldu aradım taradım bulamadım anannem ben sponsorum dedi madoyla anlaştım kurtuldum :lepi:

ay ne güsel hiç düşünem kabul et kurtul bu yükten tatlım..yükün hafifler...
oh ne güsel abiymiş besengözlerimebaksanab

Abim öyledir yaa saolsunn canım benimm nelerimi yaptı halada yapar . Beni bir an önce evlendiriyoki kendide evlensin daha sözlü kaydirigubbakcemile3 Benim nişanlımla aynı yaşta o da

bence hiç düşünme hallet kurtul. benimde öyle oldu aradım taradım bulamadım anannem ben sponsorum dedi madoyla anlaştım kurtuldum :lepi:

Bide haftaiçi yap seçeneği var bakalım gününü kararlaştırıyım bu pazar gidip anlaşıcaz inşallah kızlarrr :Saruboceq:
Bide atakentteki zigana düğün salonuyla konuşmuş orasıda olabilir dedi abim

lındark bakmış kızın nişanlısı eve diger adaylar yane..çoçuk demişki babama söyliyim ona göre onaylarız demiş..
ev sahibide demişki; saat 3 ekadar haber verin yoksa diger kişilere vericem demiş.
aşkıma demişki onlar tutmazsa anahtar sizin demiş ..bakalım ne olcak..çok merak ediyorm..
ama her iki sonuça hazırım....

relaxguclubacismile

Kızlar öğlen nişanlım geldiğinde dışarı çıkmıştık bi ev gördük cadde üstünde 120 m2ymiş sıfır akşam ona bakıcaz 700 tl dedi

Kızlar öğlen nişanlım geldiğinde dışarı çıkmıştık bi ev gördük cadde üstünde 120 m2ymiş sıfır akşam ona bakıcaz 700 tl dedi

inş hayırlı olur ..gidin bakın canım

benim dün baktıgımda işte ..eger kaparsak ikinci oturan biz olucakmışız..
tertemiz..sıfır

inş hayırlı olur ..gidin bakın canım

benim dün baktıgımda işte ..eger kaparsak ikinci oturan biz olucakmışız..
tertemiz..sıfır

İnşallah canım hayırlısı olur
Daha içini görmedik hiç vaktim yoktu bakalım nasılmış :uhm:
Bende ona dikkat ediyorum sıfır olması ilk planda ya da dediğin gibi 1-2 yıllık felan temiz olucak çok beğenirsem öylede tutarım :hulya:

İnşallah canım hayırlısı olur
Daha içini görmedik hiç vaktim yoktu bakalım nasılmış :uhm:
Bende ona dikkat ediyorum sıfır olması ilk planda ya da dediğin gibi 1-2 yıllık felan temiz olucak çok beğenirsem öylede tutarım :hulya:

yerimsenibenvereliniortak

off geldim n bu yaa bugün ne yogunluk :) yaaa buraya kar yagdı yaaaa ne soguk ya

Back