- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
- #18.801
Günaydın gelinler.
Herkese hayırlısı olsun okudum ama cevaplayamadım. şimdi toptan yapayım dedim.
super,ykz,esrant herkese hayırlısııııı![]()
inş.canımyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın gelinler.
Herkese hayırlısı olsun okudum ama cevaplayamadım. şimdi toptan yapayım dedim.
super,ykz,esrant herkese hayırlısııııı![]()
Teşekkürler arsecim.Ben kaçıyorum kızlar,bi duş ardından hoopppp gene dışardayız..
Bugün halıları ve davetiye işini halledeceğiz..
Hoşçakalın..
ne kadar aldın?
kızlar bu arada ben iç çamaşırı olayını hallettim. C.tesi provaya giderken almıştım. magıc form diye bir marka var özellikle tavsiye ediyolardı. süper kalıpları var ve çok rahat. üzerinde varmı yokmu gibi duruyo.
komple herşeyiyle 90 tl
komple herşeyiyle 90 tl
Jartiyeri çorabı felan da mı var :uhm:
Sakin olıyım diyorum yok yaaa olmuyo mafoldumben
Hiçbişeyin hallolduğu yok çırpınıp duruyorum kendi çapımda mafoldumben
Balayı otelide bulamadım
Evide tutamadım
Tekne turunu ayarlamadım
Davetiyeleri seçmedim
Kına gecesi için yer yok ortada
Hangisini sıraya koysam bilemiyorum yaaa herşey bana bakıyo :sinifsinif::sinifsinif:
ilk kına yerine bak
iki davetiye bak
balayı en son
yaaa arkadaşalr bişey sormak istiyorum...turkcel bayisinden bir telefon aldım bugün iade etmek istiyorum olmaz diyorlar böyle bişey var mı
elektronikte biraz tüketici hakları hassas. yani ne zaman aldığın, faturasının olup olmadığı,ne kadarlık mebla,iade sebebin gibi şeyler çok önemli :uhm:
Sakin olıyım diyorum yok yaaa olmuyo mafoldumben
Hiçbişeyin hallolduğu yok çırpınıp duruyorum kendi çapımda mafoldumben
Balayı otelide bulamadım
Evide tutamadım
Tekne turunu ayarlamadım
Davetiyeleri seçmedim
Kına gecesi için yer yok ortada
Hangisini sıraya koysam bilemiyorum yaaa herşey bana bakıyo :sinifsinif::sinifsinif:
bugün aldım 1 saat oldu olmadı aradım iade alamayız dediler...
sakin ol yaa, hepsi biranda olup bitiyo,
şimdi öncelikle bence kına gecesi için yer ayarla,çünkü yerler tutuluyo ve yer yok diyolar.
sonra ev bak ( daha zamanın var elbet bulacaksın aceleye gerek yok bunun için.
sonra tekne turu için bebek sahile veya ataköy marinaya bir bak derim,orda herhangi bir gezi tur kiralama yazanlar var onlarla anlaşabilirsin (buda çok kolay 1 gününü alır )
geriye kaldı balayı oteli, (yazlık yerler istemediğine göre işin çooookkkk kolay ( beraberce hallederiz. en son o kalsın vereliniortak
parçalarını değiştirme riskine karşı olmaz demişlerdir,kutusunu falan ıvır zıvırını poşetlerini kaybetmediysen yıpratmadıysan alırlar, sadece vakit kaybetmeden ısrarcı olman, yasal haklarımı bbiliyorum demen gerekli. yok yine olmaz falan derlerse,oradayken hemen şu tarihte şu saatte değiştirme talebinde bulundum ama sebep belirtmeksizin talebim reddedildi diye dilekçe yaz ve ordaki yetkiliye kaşeletip imzalat, sende imzala. sonrada bağlı bulunduğun ilçenin tüketici hakem heyetleri var, onlara başvur.
yok canım herşeyi duruyor kredi kartı ile almıştım bi sorun çıkarmı onda da...akılsız başın cezası böyle olur kendi başıma gittim aldım birilerini sorsaydım pahalıda değil ama işde....