2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kıslar kaynannem bir döşek bir yorgan ikide yastık koydu aşkımın çeyizine ...kaydirigubbakcemile3
yeter bir döşke dimiaklinialirimsmile

kızlar gelinlik için randevumu aldım ayakkabımı yaptırıorum modelini verdim eşyalar da tamam yani çoğu tamam.. hafta sonuda ev tuttukmu çoğu gitti azı kaldı diyebilirim :)

kıslar kaynannem bir döşek bir yorgan ikide yastık koydu aşkımın çeyizine ...kaydirigubbakcemile3
yeter bir döşke dimiaklinialirimsmile

yavruuummm bu konuyu konuşmuştuk döşek ne yaa bu zamanda kalmadı falan demiştik, sende vazgeçmiştin kayınannen söyleyince yelkenleri indirdin bakıyorumda lülülülülülü

döşek yatak canım benim kaynanada bi sürü yaptı getirmeme ki buraya

Özellikle öyle şeylere gerek kalmasın diye hepsinin yatak olabilme özelliği var mobilyaların o kalın şeyleri nereye kaldırıcam sonra ben 1 tane yeter supercim sanada kaydirigubbakcemile5
Zaten 3+1 tutucam boş kalan oda çalışma odası ve aynı zamanda misafir odası olucak oraya yatak bilem koyabilirim aklinialirimsmile

[
Bende yok öle bişe . Döşek dediğin ne yorgan mı bilmiyorumkismile

aman yeter koyacak yer bulamazsın sonra
Aynen canımvereliniortak
kızlar gelinlik için randevumu aldım ayakkabımı yaptırıorum modelini verdim eşyalar da tamam yani çoğu tamam.. hafta sonuda ev tuttukmu çoğu gitti azı kaldı diyebilirim :)
yaaa tabi hemn tutarsın ev iki günde kolaymı..ha diyince olmuyor güselimboshayallersmile
yavruuummm bu konuyu konuşmuştuk döşek ne yaa bu zamanda kalmadı falan demiştik, sende vazgeçmiştin kayınannen söyleyince yelkenleri indirdin bakıyorumda lülülülülülü

yok be canım birtane yeter demiştim ee o yaptıgına göre bize gerek yok yeter o:dance:

Özellikle öyle şeylere gerek kalmasın diye hepsinin yatak olabilme özelliği var mobilyaların o kalın şeyleri nereye kaldırıcam sonra ben 1 tane yeter supercim sanada kaydirigubbakcemile5
Zaten 3+1 tutucam boş kalan oda çalışma odası ve aynı zamanda misafir odası olucak oraya yatak bilem koyabilirim aklinialirimsmile

yeterli evet cnmvereliniortak

bu ev işi stresli biraz ...
lındark çokk gec kalma tatlım..begendigini kap bence

mafoldumben Ah bi beğenebilsem zaten erken felan demeden atlıcam şimdi.Ama yok gerçekten ev dolu gibi gözüküyo heryer ev kaynıyo ama olmuyo malesef illa bişey çıkıyo uymuyo kaç tane ev gezdik hepsi hüsranla bitti umutla gitmişken. Annemlerde arıyolar bakalım nasip :Saruboceq: Ennnnn geç Mayısın 2. haftasına kadar halletmem lazım yani önümde yaklaşık 2 hafta var kıslarrr mafoldumben

mafoldumben Ah bi beğenebilsem zaten erken felan demeden atlıcam şimdi.Ama yok gerçekten ev dolu gibi gözüküyo heryer ev kaynıyo ama olmuyo malesef illa bişey çıkıyo uymuyo kaç tane ev gezdik hepsi hüsranla bitti umutla gitmişken. Annemlerde arıyolar bakalım nasip :Saruboceq: Ennnnn geç Mayısın 2. haftasına kadar halletmem lazım yani önümde yaklaşık 2 hafta var kıslarrr mafoldumben

halledersin canım yaa

aynen öyle çok kiralık yazıyor ama işte..
bişyler uyuşmuyor...eyvahedigeldismile
çıkışta yine bir ev bakıcaz gömme dolap falan diyor kadınkafamçokkarıştı

yine bakıcam bakmadı olmasın bugün çok bakıcam ya hergün bir ev bakmakla olmuyormafoldumben

valla tatlım hiç sıkma canını, mutlaka ümidin bittiğinde pat karşına çıkıyo :lepi:

halledersin canım yaa

inş canım kaydirigubbakcemile5

aynen öyle çok kiralık yazıyor ama işte..
bişyler uyuşmuyor...eyvahedigeldismile
çıkışta yine bir ev bakıcaz gömme dolap falan diyor kadınkafamçokkarıştı

yine bakıcam bakmadı olmasın bugün çok bakıcam ya hergün bir ev bakmakla olmuyormafoldumben

Yok tatlım bak tabi bi taneyle olmaz. Sende çalışıyosun malesef bizlerin vakti yok olanı en güzel şekilde değerlendirmek lazım sığdırabildiğin kadar çok ev sığdır kaydirigubbakcemile
valla tatlım hiç sıkma canını, mutlaka ümidin bittiğinde pat karşına çıkıyo :lepi:

Valla daha umudumu yitirmedm yılmadım ayaktayım kaydirigubbakcemile3guclubacismile
İnşallah çıkar canım içime sinen bişey olsun istiyorum mecbur kalıp tutmak istemiyorum :1no2:

Back