2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ohaoldumsmileohaoldumsmileÇok şaşırdım gerçekten ...
Mutlaka altında başka sebeplerde vardır tabiki ama ne olursa olsun aileden şiddete yorum yapamıyorum :olmaz::olmaz:

aman bi çok şey var başka sebep olsa inan söylerlerdi neden istemiyorsunuz dediğimde söylenen sebepler bunlar........

çok şaşırdım, ya gerçekten anlam veremiyorum. söylenecek birşey yok inanki iyi dayanmışsın. istememelerini belki anlayabilirim ama şiddeti anlamam mümkün değil. yani bu yaşa gelmiş eğitimli maddi gücü olan bir genç kıza şiddet uygulamak benim anlayabileceğim birşey değil.

aman boşverin böyle tatsız şeyleri sallayın gitsin herşey düğün olana kadar sonra kendi evimde yuvamda mutlu olurum ben....inanıyorum buna....

türküz kırmızı olmalı tabe yaturkbayragi:oklava:

bohçam için 3 tane havlu aldım bugün tanesi 4 tl idi çok güsel büyüktü..şimdilk 3 tane aldım kıslar..

bleda vardı çok güsel lındark pembeydi sapı herşeyi..almadım ama şimdi taşımak istmedim işten eve..
18 tl idi

türküz kırmızı olmalı tabe yaturkbayragi:oklava:

bohçam için 3 tane havlu aldım bugün tanesi 4 tl idi çok güsel büyüktü..şimdilk 3 tane aldım kıslar..

kırmızı rengi hiç d sevmem yanee:):) delikafadulden herşey kırmızı mı olcek

çok şaşırdım, ya gerçekten anlam veremiyorum. söylenecek birşey yok inanki iyi dayanmışsın. istememelerini belki anlayabilirim ama şiddeti anlamam mümkün değil. yani bu yaşa gelmiş eğitimli maddi gücü olan bir genç kıza şiddet uygulamak benim anlayabileceğim birşey değil.

Kesinlikle ...
Hem sen memursun o dersanede çalışıyo felan diye bi kıyaslama yapılmasıda yanlış :olmaz: Neyse artık yapılan yapılmış siz ikiniz mutlu olun ömür boyu inşş

ben c.tesi eminönüne gidip tekrar bakıcam yerlerini bulamadım. lindadrk biryer tariğf etmişti ama bulamadım. bu kutucuklar için falanda :sm_confused:

Kankaa şark hanın sokağında demiştim sende biliyorum orayı demiştin aşıkmısın nesin nie bulamadın beeekaydirigubbakcemile3

Bende bu cmtsi giderim büyük ihtmalle bakalım neler bulcammm

işde benmde aklımda beyaz var ama arkadarlmaz didi:uhm:

Değişiklik olsun herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz. Tepsimide çerezlerin dağılacağı kına sepetimide beyaz hazırlıyorum ben :umursamaz:
Bidaha o kırmızı sepeti evde napıcam hiçbiyere uymaz .
Ben söz zamanı bile yüzüklere kırmızı kurdele bağlatmamıştım kaydirigubbakcemile3
Söz tepsim gümüş gri ve beyazdı yüzüklerede onun gümüş renginden bağlamıştım farklı olmuştu herkete bayıldı bayanssulusmile

Back