2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kankaa şark hanın sokağında demiştim sende biliyorum orayı demiştin aşıkmısın nesin nie bulamadın beeekaydirigubbakcemile3

Bende bu cmtsi giderim büyük ihtmalle bakalım neler bulcammm

benim biliyorum dediğim han şark han değilmiş, ben adını şark han biliyodum oranın. anacım burda bissürü han var hepsini karıştırıyorum artık :sm_confused:

Değişiklik olsun herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz. Tepsimide çerezlerin dağılacağı kına sepetimide beyaz hazırlıyorum ben :umursamaz:
Bidaha o kırmızı sepeti evde napıcam hiçbiyere uymaz .
Ben söz zamanı bile yüzüklere kırmızı kurdele bağlatmamıştım kaydirigubbakcemile3
Söz tepsim gümüş gri ve beyazdı yüzüklerede onun gümüş renginden bağlamıştım farklı olmuştu herkete bayıldı bayanssulusmile

ben hiçbirşey bağlamadım sözdede nişandada :roflol:
tepsi bile yoktu. kesmedide kimse :roflol:
biz kutudan çıkarıp birbirimize takıp öptük okadar :roflol: Şeniz

Kankaa şark hanın sokağında demiştim sende biliyorum orayı demiştin aşıkmısın nesin nie bulamadın beeekaydirigubbakcemile3

benim biliyorum dediğim han şark han değilmiş, ben adını şark han biliyodum oranın. anacım burda bissürü han var hepsini karıştırıyorum artık :sm_confused:

Değişiklik olsun herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz. Tepsimide çerezlerin dağılacağı kına sepetimide beyaz hazırlıyorum ben :umursamaz:
Bidaha o kırmızı sepeti evde napıcam hiçbiyere uymaz .
Ben söz zamanı bile yüzüklere kırmızı kurdele bağlatmamıştım kaydirigubbakcemile3
Söz tepsim gümüş gri ve beyazdı yüzüklerede onun gümüş renginden bağlamıştım farklı olmuştu herkete bayıldı bayanssulusmile

Son düzenleme:

Kızlar bi bohça muhabbeti varmış yaa onun içine neler konuluyo :uhm:

ne bohçası kanka yaa iş çıkarmayın başımıza yaaa alsanaalsanasmile

ne bohçası kanka yaa iş çıkarmayın başımıza yaaa alsanaalsanasmile

Kanka ne biliyim yaa hergün yeni bişe çıkıyo önüme .
Erkek tarafının annesine kardeşlerine hediyeler alınıyormuş
Benimkinde 4 abla var bide annesi 5 bilmiyorumkismile
İçlerine neler koycaz onları sorıyım dedim
Gitcem alcam eniştelere babasına gömlek felan ablalarına üst bişey amannn ne biliyim ne çok iş var oyyy bitmediii.
Ben hiç girmem o işlere biliyonuz ama Ananem olmadan olmaz ayıpp olur diye diretiyo kafamçokkarıştı

Kanka ne biliyim yaa hergün yeni bişe çıkıyo önüme .
Erkek tarafının annesine kardeşlerine hediyeler alınıyormuş
Benimkinde 4 abla var bide annesi 5 bilmiyorumkismile
İçlerine neler koycaz onları sorıyım dedim
Gitcem alcam eniştelere babasına gömlek felan ablalarına üst bişey amannn ne biliyim ne çok iş var oyyy bitmediii.
Ben hiç girmem o işlere biliyonuz ama Ananem olmadan olmaz ayıpp olur diye diretiyo kafamçokkarıştı

yok valla benim bünyem bu kadar prosedürü kaldırmaz akannehir :bbo: kafamçokkarıştı yasakkelime senağlama

havlu
başörtüsü
namazlık
lif
patik
tesbih
atlet erkek için..çorap

Hey maşşallahhh her biri için mi koycam bunları bilmiyorumkismile
Ananem bunların haricinde eniştelere gömlek al ablalarına üst al felan dedi
Annesinede pike takımımı ne alcakmışım oyy benim anane coşmuş yaaalaelaelaelaelae

Annemde bişe diyemiyo ananeme olan bana olacak yawkaydirigubbakcemile3

Kanka sizin erzincanlılar sever öyle şeyleri kaydirigubbakcemile3 Sora gelin bohça çıkarmadı bize demesinler kaydirigubbakcemile3

Özellikle görümcene kocaman bi paket hazırla ayıpppp :roflol:

Kanka sizin erzincanlılar sever öyle şeyleri kaydirigubbakcemile3 Sora gelin bohça çıkarmadı bize demesinler kaydirigubbakcemile3

Özellikle görümcene kocaman bi paket hazırla ayıpppp :roflol:

tatlım onlar herşeye bizim adetimizde yok deyip geçtiler :sm_confused:
bende öyle söylerim, bizim adetimizde YOOOKKK :roflol: :roflol: sırnaşık şey

tatlım onlar herşeye bizim adetimizde yok deyip geçtiler :sm_confused:
bende öyle söylerim, bizim adetimizde YOOOKKK :roflol: :roflol: sırnaşık şey

O zaman tamam haklısın haketmişlerkaydirigubbakcemile3

Benimkinin ablalarıda biz istemiyoruz sakın hazırlamayın diyolar ısrarla ama dinlemiyi bizimkiler beni :gitme:

Nasılsa ne deseler alıyom :gitme:
Gdiyim bari eminönünde seccade havlu tesbihci bişey bulıyım napiim battı balık yan gider:roflol:

Halı bakıyorum hiç doğru düzgün halı yok yaaa bilmiyorumkismile
Daha doğrusu çiçekli güllü dallı hep
Şöle asimetrik şekiller felan geometrik desenler yok :umursamaz:

O zaman tamam haklısın haketmişlerkaydirigubbakcemile3

Benimkinin ablalarıda biz istemiyoruz sakın hazırlamayın diyolar ısrarla ama dinlemiyi bizimkiler beni :gitme:

Nasılsa ne deseler alıyom :gitme:
Gdiyim bari eminönünde seccade havlu tesbihci bişey bulıyım napiim battı balık yan gider:roflol:

yok bacım sen kendine dertmi arıyosun *
ayrıca c.tesi 1 mayısmış tatlım eminönüne falan gidilmez sakın, ben vazgeçtim felaket olur buralar :sm_confused:

yok bacım sen kendine dertmi arıyosun *
ayrıca c.tesi 1 mayısmış tatlım eminönüne falan gidilmez sakın, ben vazgeçtim felaket olur buralar :sm_confused:

Aaa evet ben onu hiç düşünmemiştim CADIARZU
Karşıya geçilmez haftasonu ben başka işlerimi hallediyim belkim unutur bizimkilerde sositososito

Benim bi ton işim var yaa ev bulamadım daha kına için yer bulamadımmm tekne turunu ayarlamadımm mafoldumben
Uğraşamam bohçaydı havluydu biton hediye aldım gidip gelirken hiçbirine elim boş gitmiyorum boşverrrrrr ananemin gönlünü alır bişe bulurum ben :teytey:

Halı bakıyorum hiç doğru düzgün halı yok yaaa bilmiyorumkismile
Daha doğrusu çiçekli güllü dallı hep
Şöle asimetrik şekiller felan geometrik desenler yok :umursamaz:

allmode de varrrr :lepi:

Ya doğtaşta bi köşe koltuk beğendim ama çok pahalı yaa :gitme:inegöldekini iptal mi ettirsem napsam bilmiyorumkismile

doğtaştaki hangisi ben bakayım ? kaç tl ?

bu canım ...

Eklentiler

• $doğtaş.jpg
    $doğtaş.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 38
Back