- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.681
Kızlar bi bohça muhabbeti varmış yaa onun içine neler konuluyo :uhm:
Kankaa şark hanın sokağında demiştim sende biliyorum orayı demiştin aşıkmısın nesin nie bulamadın beeekaydirigubbakcemile3
Bende bu cmtsi giderim büyük ihtmalle bakalım neler bulcammm
Değişiklik olsun herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz. Tepsimide çerezlerin dağılacağı kına sepetimide beyaz hazırlıyorum ben :umursamaz:
Bidaha o kırmızı sepeti evde napıcam hiçbiyere uymaz .
Ben söz zamanı bile yüzüklere kırmızı kurdele bağlatmamıştım kaydirigubbakcemile3
Söz tepsim gümüş gri ve beyazdı yüzüklerede onun gümüş renginden bağlamıştım farklı olmuştu herkete bayıldı bayanssulusmile
Kankaa şark hanın sokağında demiştim sende biliyorum orayı demiştin aşıkmısın nesin nie bulamadın beeekaydirigubbakcemile3
Değişiklik olsun herkesin yaptığını yapmak zorunda değiliz. Tepsimide çerezlerin dağılacağı kına sepetimide beyaz hazırlıyorum ben :umursamaz:
Bidaha o kırmızı sepeti evde napıcam hiçbiyere uymaz .
Ben söz zamanı bile yüzüklere kırmızı kurdele bağlatmamıştım kaydirigubbakcemile3
Söz tepsim gümüş gri ve beyazdı yüzüklerede onun gümüş renginden bağlamıştım farklı olmuştu herkete bayıldı bayanssulusmile
Kızlar bi bohça muhabbeti varmış yaa onun içine neler konuluyo :uhm:
ne bohçası kanka yaa iş çıkarmayın başımıza yaaa alsanaalsanasmile
Kanka ne biliyim yaa hergün yeni bişe çıkıyo önüme .
Erkek tarafının annesine kardeşlerine hediyeler alınıyormuş
Benimkinde 4 abla var bide annesi 5 bilmiyorumkismile
İçlerine neler koycaz onları sorıyım dedim
Gitcem alcam eniştelere babasına gömlek felan ablalarına üst bişey amannn ne biliyim ne çok iş var oyyy bitmediii.
Ben hiç girmem o işlere biliyonuz ama Ananem olmadan olmaz ayıpp olur diye diretiyo kafamçokkarıştı
havlu
başörtüsü
namazlık
lif
patik
tesbih
atlet erkek için..çorap
yok valla benim bünyem bu kadar prosedürü kaldırmaz akannehir :bbo: kafamçokkarıştı yasakkelime senağlama
Kanka sizin erzincanlılar sever öyle şeyleri kaydirigubbakcemile3 Sora gelin bohça çıkarmadı bize demesinler kaydirigubbakcemile3
Özellikle görümcene kocaman bi paket hazırla ayıpppp :roflol:
tatlım onlar herşeye bizim adetimizde yok deyip geçtiler :sm_confused:
bende öyle söylerim, bizim adetimizde YOOOKKK :roflol: :roflol: sırnaşık şey
O zaman tamam haklısın haketmişlerkaydirigubbakcemile3
Benimkinin ablalarıda biz istemiyoruz sakın hazırlamayın diyolar ısrarla ama dinlemiyi bizimkiler beni :gitme:
Nasılsa ne deseler alıyom :gitme:
Gdiyim bari eminönünde seccade havlu tesbihci bişey bulıyım napiim battı balık yan gider:roflol:
Halı bakıyorum hiç doğru düzgün halı yok yaaa bilmiyorumkismile
Daha doğrusu çiçekli güllü dallı hep
Şöle asimetrik şekiller felan geometrik desenler yok :umursamaz:
yok bacım sen kendine dertmi arıyosun *
ayrıca c.tesi 1 mayısmış tatlım eminönüne falan gidilmez sakın, ben vazgeçtim felaket olur buralar :sm_confused:
Halı bakıyorum hiç doğru düzgün halı yok yaaa bilmiyorumkismile
Daha doğrusu çiçekli güllü dallı hep
Şöle asimetrik şekiller felan geometrik desenler yok :umursamaz:
Ya doğtaşta bi köşe koltuk beğendim ama çok pahalı yaa :gitme:inegöldekini iptal mi ettirsem napsam bilmiyorumkismile
allmode de varrrr :lepi:
doğtaştaki hangisi ben bakayım ? kaç tl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?