- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #18.661
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/353686-yoruldum-artik-cok-sikildim.html
burayı okursan anlarsın canımcım
ohaoldumsmileohaoldumsmileÇok şaşırdım gerçekten ...
Mutlaka altında başka sebeplerde vardır tabiki ama ne olursa olsun aileden şiddete yorum yapamıyorumlmaz: lmaz:
kızlar geldim yaa
neler olmuş neler kaynatmışsınız ?
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...anlar/353686-yoruldum-artik-cok-sikildim.html
burayı okursan anlarsın canımcım
çok şaşırdım, ya gerçekten anlam veremiyorum. söylenecek birşey yok inanki iyi dayanmışsın. istememelerini belki anlayabilirim ama şiddeti anlamam mümkün değil. yani bu yaşa gelmiş eğitimli maddi gücü olan bir genç kıza şiddet uygulamak benim anlayabileceğim birşey değil.
türküz kırmızı olmalı tabe yaturkbayragiklava:
bohçam için 3 tane havlu aldım bugün tanesi 4 tl idi çok güsel büyüktü..şimdilk 3 tane aldım kıslar..
kına tepsisi illa kırmızı olmak zorundamı yaaa
çok şaşırdım, ya gerçekten anlam veremiyorum. söylenecek birşey yok inanki iyi dayanmışsın. istememelerini belki anlayabilirim ama şiddeti anlamam mümkün değil. yani bu yaşa gelmiş eğitimli maddi gücü olan bir genç kıza şiddet uygulamak benim anlayabileceğim birşey değil.
kına tepsisi illa kırmızı olmak zorundamı yaaa
ben c.tesi eminönüne gidip tekrar bakıcam yerlerini bulamadım. lindadrk biryer tariğf etmişti ama bulamadım. bu kutucuklar için falanda :sm_confused:
Ben kırmızı yapmıcam beyaz hazırlıcambayanssulusmile
türküz kırmızı olmalı tabe yaturkbayragiklava:
bohçam için 3 tane havlu aldım bugün tanesi 4 tl idi çok güsel büyüktü..şimdilk 3 tane aldım kıslar..
kırmızı rengi hiç d sevmem yanee:):) delikafadulden herşey kırmızı mı olcek
kırmızı rengi hiç d sevmem yanee:):) delikafadulden herşey kırmızı mı olcek
Hayırlı olsun cnmm .
Kızz viledanın pembeside mi varmışş kaydirigubbakcemile3
işde benmde aklımda beyaz var ama arkadarlmaz didi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?