E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
Oyy magiclowem özlemişim kıss senii :1hug:
Bende bi değişiklik yok aslında bikaç minik eşya aldım şarjlı süpürge tencere tava filan :)) Aaaa bi dk bi dk az daha unutuyordummmm, düğün gününü kararlaştırdık :) Allahtan bir mani çıkmazsa 27 Haziran'da evlenmeyi düşünüyoruz :dance: Gün alacağız ama daha erken diye şimdilik biraz daha bekleyeceğiz.Ve düğün mekanı arayışlarına başladık yavaş yavaş..Sizce ne zaman gün alınmalı arkadaşlar???
Merhaba Kızzllarrrr,
Nasılsınız bakalım?Nasıl gidiyo hazırlıklar???Benim bilgisayarım bozuldu yazamadım kaç gündür neler değişti anlatın bakalım??Özledim valla sohbeti :)
herkese ii günler işlere ara verip bi bakim dedim bende 2010 gelini olucam inş tarih konmadı tam ama haziran gibi düşünüyoruz kısmet olursa sizlerin ne zmn
Bu arada Albümler bölümünden Burcuözgenin düğün fotoğraflarına bakın kısslarr süper olmuş bizde böyle bişiler yapmalıyız yaa :))
Hmm demekki aralığın ilk günleri gidip günü almak lazım nikah dairesinden sağol OmrumunSahibi :)
Kızlar bu arada düğün planlarınız nedir?Sade bir nikah mı?Düğün mü?Yoksa ikisi biarada mı?
Biz nikah+düğün düşünüyoruz ama mekana karar veremiyoruz..
slm kıslar nasılsınız bakalım nikahı önceden kıydırmak daha iyi ablamın salonda kıyılmıştı nikah+takı çok uzun sürüyo
Evet kızlar haklısınız..Bizde şöyle düşündük; nikahı kıyalım güzel bir nikah dairesinde,herkesi çağıralım.Daha sonra yakın akrabalar ve samimi arkadaşlarla farklı bir mekana geçip yemek yiyip eğlenelim..
bide kalabalık bi ailen varsa bizim iki tarafta kalabalıktı oynamaya az zaman kalmıştı öyle olmasına rağmen çok güzel olmuştu 5 sene önceSlm cnm hoşgeldin bizde öyle düşündük salona dünya kadar para veriyoruz zaten bizde konuklarda biraz keyfini çıkarsın düğün hemen başlasın zemuszemus
bide kalabalık bi ailen varsa bizim iki tarafta kalabalıktı oynamaya az zaman kalmıştı öyle olmasına rağmen çok güzel olmuştu 5 sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?