E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
çok pahalı cnm yaa kafamçokkarıştı ılıcaya baktım we diorumki işte budur hem süper bi otel hemde fiyatı kişibaşı 165 gyet uygun yaniihihoyyyt kawyyy saol cnm otelimizi buldum sayende opuyorumnanaktanof ya ben marmaris istiyorum ama bulamadım daha bişilerr magıc life çok güselmiş ama 425 tl kişi başı hayatta weremem okadar para wallaa
inşallah biz yunan adaları turu düşünüyoruz:asigim:
magıc canım hiç tereddüt etmeden o otele git we keyfini çıkar test edilip onaylanmış bi otel beğenmene çok sewindimopuyorumnanaktan
ay böle şeyler konşunca bian önce ewlenesim gelio ya zaman hiç geçmicekmiş gibi sankiiiii
evet ya zaman geçsin artıkkk o gün gelsin sonrada dursun zman kaydirigubbakcemile3
ewt yanımda olcak sewdiceğim ötesi yok 3 yıldır eridim bittim özlem çekmekten walla ayda 1 kere oda 1,2 gün görüşebiliozz bazen bu 2 aya bile çıkıo:gitme:
Ayy kıyamam size asıl sizinki tam bir kavuşma olacak Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
amin canımmmmm:Saruboceq:
magic canım başka bi şehire gidiosun bari kayınwalidene yakın olsaydınızda annende olmıck göz kulak olsaydı sana tamamen yalnız kalıcaksın kuşum
hazırlıkların nası gidio erwacım?? başladınmı bişlere?
canm benim alcak büyükbişeyim kalmadı düğünüm ekimdeydi aslında bu sene olacaktı ama nasipolmadı ev tadilatı girdi borçlar yükseldi falan benim çeyizle ilgili derdim kalmadıda çokşükür nişanlım sıkısık bu ara..
bende öyle ufaktefek gereçlerimi tamamlıyorum ..çeyiz bitmiyor gerçi nereye gtsm alacak bişiler bulunuyoda dahaönce alınanların masrafı oldukça oldumafoldumben Allahyardım etsin herkese..
yani ekim olmay6ınca kaldık 2010 yaaza Allahın izniyle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?