- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.541
merhabaaa
kendi adıma ben iyiyim hava dışında siz nasılsınız opuyorumnanaktan Bende hastalıktan kurtulamadım bir türlü,ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi boğazım.Uçuk oldu bugünde ağzım falan....Havada yağışlı burda ve çok soğuk.
selaaamm bende gelirim artık
2010 eylül-ekim geliniyim kısmetse :Saruboceq:
evde tıkılı kaldım ya çok soğuk mafoldumben
arkadaşlar ben de büyük ihtimalle 2010 yaz gelini olacam :)opuyorumnanaktan
ay cnm ya çok az kalmış
rabbim sizi birbirnize kavuştursn inşallah.:Saruboceq:
senin o dediğin markaları ben hiç duymadım meltemcim
ama ben phılıps kullandığım için onu düşündüm ama yinede araştırmadım hiç
phılıpsın ütüsünü, epilasyon aletini ve su ısıtıcısını kullandım hiç sorun yaşamadık
yani annemin evinde
bakalım bende senin dediğin gibi 1 ay sonra alıcam elektronikleri araştırırım iice
hbr veririm sanada bişey duyarsam :roflol:
bnm babaannem emekli olduğu için bornoz setimi almıştı
ama o 3 katlı kutuda olanlardan değil zaten gerek yok öle ıvır zıvır çok içinde onun
bendeki 2 bornoz, 2 vücut havlusu, 2 de kafa havlusu var. başka bişey var mı hatırlamıyorum hiç
ha bu arada klozet takımı alıcam bide sıvı sabunluk takımları varya onlardan alınacak
koçtaş da takım halinde satılıyo
off nsl kalkıcaz altından kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben de büyük ihtimalle 2010 yaz gelini olacam :)opuyorumnanaktan
Selam kızlar,baktım da kimsecikler yokluğumda beni hatırlayıp da sormamışşşlmaz:
Slm kızlar ben geldim
Meltemcim benim bornoz takımım özdilek çok hoşuma giderek almıştım yumuş yumuş :kedi:
amiiin canım çok sağol sizi de inşallah :Saruboceq:
ben küçük ev aletleri olarak tefal alıcam hepsini cnm o saydıklarım model adları. ama philips ve braun da var tabi. ev aletleri olarak philips tefalden daha pahalı valla :hulya:
tabi tabi öğrendiğin herşeyi yetiştir kaydirigubbakcemile3
bende aynı tarz bi bornoz seti istiyorum hatta bornoz olduktan sonra vücut havlusu bile olmayabilir. diğerleri için şimdilik bakmıyorum nişanlım gelsin öyle bakıcam onlara. hem hepsini senin alman gerekmez banyo takımını erkek tarafına da yıkabilirsin kaydirigubbakcemile3 adet öyleyse lafım yok ama yerimseniben
bu arada adını bilmiyorum ben :kedi:
hoşgeldin aramıza cnm hayırlı olsun şimdiden opuyorumnanaktan
çok yoğun bi konuşma trafiği olmuyor ki cnm burda derin sohpetlere dalmış da seni unutmuş değiliz opuyorumnanaktan
hoşgeldiin opuyorumnanaktan
bornoz takımının içinde neler var cnm ve ne kadara aldın :hulya:
bu arada isimlerinizi bilmiyorum ben sizin
ömrümün sahibi: tuğçeydi galiba :kedi:
meltemcim ben sevil
çok memnun oldum
Bornoz takımımda 2 bornoz 2 yüz havlusu 2 büyük vücut havlusu 2 de terlik var 200tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam :uhm:
Uyandımmm;kahvaltımı yaptım hemen geldim ama kimsecikler gelmemiş hihoyyyt
slm herkese haziran sonu derken düğün tarihine dün baktık ki haziran sonu dolu temmuzun 17-18 olma ihtimali var şimdi bi salon baktık iç dizaynı çok güzel orası olabilir gibi hayırlısı bakalım 15 gün içinde karar vermemiz tutmamız lasım geç kalmadan
merhaba bende 2010 geliniyim biraz geç dahil oluyorum ama benide aranıza alır mısınız:):kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?