- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.521
Slm kızlar kaç gündür uğrayamadım sigortacılık eğitimi vardı çok şükür bitti. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Uzun nişanlılık demişken bende 1 yıldır nişanlıyım öncesindede 6 ay sözlü kaldım.Tamamen benim isteğimdi nişanlım düğüne yakın nişanlanmak arasını uzatmadan evlenmek istiyodu ama ben kaçırcam diye korktum sanırım sırnaşık şey çok şükür bi sorun yaşamadık
2010 gelinleri nasılsınız bakalım?a.s.a.s.a.s.
Bende hastalıktan kurtulamadım bir türlü,ilaç kullanıyorum ama hala geçmedi boğazım.Uçuk oldu bugünde ağzım falan....Havada yağışlı burda ve çok soğuk.
selaaamm bende gelirim artık
2010 eylül-ekim geliniyim kısmetse :Saruboceq:
evde tıkılı kaldım ya çok soğuk mafoldumben
hayırlı olsun canıımm :1hug:
senin vaktin bizden de çok ama nasıl gidiyor hazırlıklar, çeyiz telaşları yada beğendiğin şeyler :hulya:
al benden de o kadar tıkıldım kaldım zaten de bişey yapasım gelmiyor ki bu havada
bu arada bişey dicem kızlar yaa ben son ana kadar bosch alıcam diyordum beyaz eşya olarak ama şimdi döndüm fikrimden aristona karar verdim, buzdolabı olarak quadrio'nun siyahını almayı düşünüyorum. etrafınızda ariston kullananlar var mı acabaa
meltemcm çok sağol hepimizin hayırlı olur inşallah :Saruboceq:
valla cnm ben 3 aylık nişanlıyım
nişanlım 2 yıl önce beyaz eşyaların tümünü aldı ve lcd tv de tamama.s
bana bi tek set üstü ocağı bıraktı onu alıcam beyaz eşya olarak bide şu mini fırınlar varya onlardan alıcam.
bende çeyizlerimi tamamladım az çok porselen bitti tencere işide tamam çatal kaşıkta tamam bardak setimde var
tekstil dersen onlardanda birer tane var nevresim 5 tanefalan
alacağım şeyler elektronik eşya
markada karar kılmadım hala :sm_confused:
çeyiz borcum yok nişanlımında yok hepsini ödedik bitirdik
artık burdan paylaşırız herşeyimizi fikir veririz birbirimize
rabbim hakkımızda hayırlısını versin herşeyin :Saruboceq:
bu arada nişanlık 1,5 ay sonra askere gidiyo kısa dönem :gitme:
walla biz yıllardır bosch kullanıyrz hiç sorun yaşamadık
çamaşır makinası 15 yıllık sadece 1 kez arıza yaptı oda 2 yıl önceydi bakım falan yaptırdık
çevremizde de var bosch kullanan hep olumlu şeyler duyuyorum
bnm nişanlım bekodan almış btn beyaz eşyaları
beko hakkında hiçbi bilgim yok :sm_confused:
biraz da elektronik işi şans işi kaydirigubbakcemile5
ay bu arada Allah kavuştursun şimdiden canım :1hug: inşallah siz daha anlamadan gider de gelir opuyorumnanaktan
benimde nişanlım askerde 3küsür ayı kaldı hem de uzun dönem gitmişti. bitti artık diye bakıyoruz. :asigim:
arkadaşlar ben de büyük ihtimalle 2010 yaz gelini olacam :)opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?