- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.381
herşey karar vermeye bakıyor canım ya bi ay içinde söz nişan düğün olur ne olacak ki yeter ki isteyin
inşallah herşey istediğin gibi giderde mayısta evinde olursun hihoyyyt
Kızlar yaaa fotoğraf çekiminiz hakkında düşündünüz mü???
Biz bi yer bulduk cnm dış çekim düşünüyoruz ama karar veremedik zaman problemimiz var ben avrupa yakasındayım çekim anadolu yakasında olacak düğünde anadolu yakasında nasıl olacak bilmiyorum stüdyoda olabilir ama henüz bi karar vermiş değiliz.
MELTEMcim zümrüt ne kadar fiyat verdi sakıncası yoksa söyleyebilirmisin
Meltemcim bu söylediğin siteye baktım gülüm de
ya pek beğenemedim ucuz etin yahnisi yavan olurmuş hesabı olmuş sanki
İstediğim gibi çekimler yoktu.
Sanki bir arkadaşımız etrafımızdaymışçasına olmuş
Araştırmalarım devam edecek gene de teşekkür ederim yardımın için opuyorumnanaktan
kızlar yeri tuttuk mutluyum çookk:))
hadi bakalım hayırlı olsun canım
aramızda bi ay var ama nişanlım askerde olduğu için şubata kadar pek bi gelişme olmayacak sanırım mafoldumben umarım geç kalmayız
bende adresi burdaki bi arkadaştan aldım resimlerini çok beğendiğim için sormuştum ona yağmurcum. albümlere gir orda "you_know" un albümü var "bi düğün gördüm sanki" diye. onun resimlerini onlar çekmiş. ama tabi düğün hikayeciliğinin özelliği de biraz o bi arkadaşın her anını resmetmiş gibi bişey.:hulya:
sanırım sen daha şık ve ağır düğün resimleri istiyorsun. bende bi yandan bunlar aklımda dururken bakınmaya devam ediyorum bişey bulursam paylaşıcam zaten opuyorumnanaktan
kızlar yeri tuttuk mutluyum çookk:))
Anacım şık şeyden değil hani isterdim de o kadar parayı da veremem kaydirigubbakcemile3
Bak şu esra pozan var millet çok övmüş diye baktım istediğim öyle pozlar
Onlara bir bak istersen burda bir sürü kişi çektirmiş de kaç para diye soruyorum
Net bir cevap vermiyorlar örtülü ödenek midir nedir delikafadulden
Hayırlısı olsun cnm tarih nedir :kedi:
26.06.2010 cnm herkes için hayırlısı olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?