2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Merhaba Kızlar,

Nasılsınız bakalım?Yine yoğun bşr günün ardından yazıyorum size,bu gidişle fazla katılamıycam tatlı sohbetlerinize.:a015: Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz :1hug: Allah tamamına erdirsin inş.

Merhaba arkadaşlar Günaydın herkese :)
Ben de 2010 Temmuzda evlenicem inş.
ızmirlilerin olmasına da çok sevindim özellikler ksk liler
yardım edin banaaaaaaaaa
biraz önce başlık açtım hatta bu konuda arkadaşlar düğün yerine karar verdiniz mi karşıyaka-bostanlı civarında var mı gönlümüze göre bi yer

günaydın kızlar ben de 2010 geliniyim. ama 2010 dan önce nikah olucak.geçtiğimiz yaz nişan oldu.

kızlar merhaba kusura bakmayın iş yoğunluğundan giremiyorum....ilerleyen zamanlarda burdayım:asigim:

Mrb kızlarrr ben de geldim...Dün Arzumun lila rengi soprano max multi blender setini aldım.doğrama, rendeleme ve dilimleme, çırpma ve çubuk blender şeklinde 4 fonksiyonu var. Ve yine dün annemin d.günü olduğu için nişanlımla anneme arzum lila rengi çaycı aldık kahve makinesi hediyeli..Tabi annem bunu her zaman yaptığı gibi kullanmayıp benim çeyizime kaldırmayı tercih etti.(Gelen hiçbi şeyi kullanmıo bana saklıyo) Böylece hem blender hem çaycı almış oldum

kaydirigubbakcemile3 anneler hep öyle gelen bardağı bile saklar benim annem onun için anneler günüde ona giyecek bişey almaya dikkat ederim ablam mutfak gereçleri vs. alır onlar hooop benim çeyize zemuszemus

günaydın kızlar ben de 2010 geliniyim. ama 2010 dan önce nikah olucak.geçtiğimiz yaz nişan oldu.

Hoşgeldin cnm aramıza hayırlısı olsun a.s.

Güle güle kullan ndrcn

Ben de bugün aynı lila renge baktım da hani nasıl takım olacak diye düşündüm.

O yüzden vazgeçtim.Acaba renk renk mi alsam :))

Bir de ben size bir akıl danışacaktım;ama gülmeyin

Şimdi düşündüm de yatak odaları artık komple mobilya

Komodinleri de yatağa yapışık olanlardan opuyorumnanaktan

Ya bunlar ileride çok ses çıkarmaz mı

O yüzden baza mı almak mantıklı

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız bakalım?Ben yine hastalandım
Yağmurseli canım panel yataklardan bahsediyosun anladığım kadarıyla..Eğer kiracı olacaksanız tavsiye etmem canım heryere sığmıyo onlar..Ses konusunda bi sıkıntı yok ama,yani kullanan arkadaşlardan öyle bi şikayet duymadım :))

Biz kesinlikle baza alıcaz :jeyyar: yani aynı başlık ama içi baza olacak

İyiyiz canım hayırdır neyin var :gitme:

yağmurseli cnm benim tencere setim de karacanın kapakları lila olan takımıydı şimdi annem sağolsun çaycım ve blender ım da lila oldu:)
Ömrümün sahibi valla haklısın cnm yaa ilk defa böle bişi yaptım ama bi daha olmıcak çünkü kullanmıo yine bana yaradı:) Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..Çok uğraştık nişanlımla ama yok kullanmıo..

Anneler böyle canım yapıcak bişey yok :sm_confused:
Benim mutfak eşylarım hepsi uyumlu değil malesef bende tezgah üstünde tutmam napiyim mafoldumben

Boşver cnm yaa uyacak die bişi yok ki benim de hepsi lila oldu ama ilginç şekilde tesadüf sonucu.Uydurmaya çalışmamıştım aslında :) Hem bence farklı renklerden bi kombinasyon da süper olur:) Allah hayırlısı ile kullanmamızı nasip etsin.bende misafirlik ve günlük yemek takımı,kahvaltı seti,çay seti,misafirlik tencere takımı, blender ve çaycıdan başka bişi yok şimdilik..
,

Son düzenleme:

Benimki çok uçuk renkler değil gri ve beyaz renkler var kaydirigubbakcemile2 Aman sonunçta hepsi aynı işi görücek dediğin gibi Allah hayırlısıyla kullanmaya nasip etsin :Saruboceq: Ben bir kaç şey dışında herşeyim tamam çok şükür zamanla olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…