2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Benimde malesef yok cnm annem bacaklarından rahatsız öyle her zman gelemez helede hafta içi hiç gelemez babaanneme bakıyo aynı zmanda işimiz zor yani cnm :gitme:

Son düzenleme:
Evet canım fotolarına bakmıştım.Birbirine çok yakışan ve bu kadar çılgın bir çifte rastlamamıştım ben daha önce.Çok doğaldınız fotolarda.Bu arada evlilik nasıl gidiyor.İnşallah bizde evlenirsek koycaz fotolarımızı.

canım evllik allah nazarlardan saklasın şahane gidiyor... :1rolleyes:
inş sizinkilerde böyle cici böyle güzel böyle süprizlerle dolu ve kusursuz olur canım opuyorumnanaktan

Selam hoşgeldin topiğimize resimlerinize mutluluğunuza şahit olduk inş. bizde sizin gibi mutlu güzel gelinler oluruz güzel dileklerin için sağol a.s. Yine bekleriz topiğimize tecrubelerinizden yararlanmak için

Banada öyle demişlerdi marifetli olurlar sürekli hizmet ederler eli çabuk olurlar vs. bizde yapabildiğimiz kadarını yapıcaz bakalım :hulya:
Şeniz

Benimde malesef yok cnm ben anadolu yakasında olucam annem avrupa yakasında bacaklarından rahatsız öyle her zman gelemez helede hafta içi hiç gelemez babaanneme bakıyo aynı zmanda işimiz zor yani cnm :gitme:

böyle şeyleri dert etmeyn kızlar...
ben hep böyle durumlarda derim ki ; allah daha farklı bir yrılık vermesin yerimseniben
bak ben taa kocaelinden Marmarise gelin geldim. hiç yapamam dayanamam gibi geliyordu ama inan sevince dayanılıyor:1rolleyes:

Merhaba Kızlarrr,

Nasılsınız bakalım?Ya bende sizinle aynı dertten muzdaribim.Benim nişanlımda çok rahat bense aksine bir o kadar telaşlı ve heyecanlı..Demek tarih almak için erken,peki bekleyelim bakalım :) Burcuözge canımm sen bizi ziyarete mi geldin,hoşgeldin :) Tecrübelerini paylaş bizimle lütfen..

Ya bu topikte ne kadar İstanbul gelini var :) umarım biri de ben olucam

İşin komiği benim aşkım da karadenizli :))

BurcuÖzge seni bu topikte görmek çok güzel canım.a.s.

Merhaba Kızlarrr,

Nasılsınız bakalım?Ya bende sizinle aynı dertten muzdaribim.Benim nişanlımda çok rahat bense aksine bir o kadar telaşlı ve heyecanlı..Demek tarih almak için erken,peki bekleyelim bakalım :) Burcuözge canımm sen bizi ziyarete mi geldin,hoşgeldin :) Tecrübelerini paylaş bizimle lütfen..
:1hug:
biliyrmusun şu kurduğun cümle bana kızlarla konuştuklarımızı hatırlattı :1rolleyes:aynı sebepten müzdrip arkadaşlarım vardı topikte ayy şimdi evliler opuyorumnanaktan
hiçç bir şeyi dert etmeyn.. en güzel günlerinizin tadını çıkartın. saçma şeyler için nişanlılık döneminde sevdiklerinizi üzmeyinnn... benim gibi cici hatıralarınız olsun sadeceeeeopuyorumnanaktan alın size tavsiyeee

ayy kızlar böyle tarliş karşılanacağımı hiç tahmn etmemiştimm :kedi:teşekkür ederimm :utangac: sırf bu yüzden yazmamıştım bir kaç kere başlığı gördüğüm halde...

cnm valla bu forumda çok karadenizli gelini var bu arada sende izmirden gelin gitcen ah ah izmiri bırakmak çok zor ama aşkımıda çok seviyom tıpış tıpış istanbula gitcem:)

canım evllik allah nazarlardan saklasın şahane gidiyor... :1rolleyes:
inş sizinkilerde böyle cici böyle güzel böyle süprizlerle dolu ve kusursuz olur canım opuyorumnanaktan

Şeniz

böyle şeyleri dert etmeyn kızlar...
ben hep böyle durumlarda derim ki ; allah daha farklı bir yrılık vermesin yerimseniben
bak ben taa kocaelinden Marmarise gelin geldim. hiç yapamam dayanamam gibi geliyordu ama inan sevince dayanılıyor:1rolleyes:

Haklısın sevdiğinle aynı evde olmak unutturur herşeyi opuyorumnanaktan o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile3

He sendemu karadeniz gelunusun kaydirigubbakcemile3 neresinden nişanlın

Umarım canım Allah hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmasın

Bir hevesle başlıyoruz bakalım hayırlısı

Sen İstanbul'a alıştın mı?

Merhaba kızlar bugün spora başladım.Zihnim rahatladı resmen

Tabii bedenim de nişana kadar sıkı bir vücut yapayım dedim.Umarım bıkmadan

devam ederim.

ne güzel yaaa... ben yapamıyorumm. akşam 7de geliyorum işten yorgun argın. o saatten sonra yatıp ayaklarımı uzatmak istiyorum. çok tembelim galiba mafoldumben

günaydın kızlar,ne olmussunuz canlanmıssınız,coşmuşsunuz..
bu arada BurcuÖzge canım ben sizin topiğe gecen gün baktım,bizim gibi konuşmaların ardından düğünlerinizi,evlerinizin fotoğraflarını hatta bebek haberleri almak çok acaip bir duyguu,bizdemi böyle olcak dedim kendi kendime ..

Son düzenleme:
Back