2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Cnm döküm hangisi çift taban hangisi bilmiyorum ama bi iki takım almıştım maas diye bi marka çiçekli güzel gözküyo kalın kullanınca anlıycaz artık

Döküm olan kalın güveç tenceresi gibi ağır canım.Çift taban olanlar ise ortalıkta satılan teflonların 4-5 kat daha kalını işte.Karar veremedim hangini alayım.Çiçekli çok güzel duruyordu.Çalışan bayan turunculuyu al 2010 modası falan dedi ama.Karar veremedim.250 tl.Sen kaça almıştın?

çok güzel canım bunlar sanırım lilyum
Rabbim hayırlısıyla eline alıp evine gitmeyi nasip etsin alkisalkisalkis

çok güzel canım bunlar sanırım lilyum
Rabbim hayırlısıyla eline alıp evine gitmeyi nasip etsin alkisalkisalkis

Amiin cnm sağol orkideymiş bunlar öyle dedi satıcı ben onun yalancısıyım :kedi:

Ben 220-230 öyle bişeye almıştım cnm ama baya oldu alalı senin baktıkların ne marka

evet kızlar teşekkür ederim 24 nisan 2010 tarihimiz :)

ömrümünsahibi ile aynı gün evleniyoruz.Canım senin nerede olacak düğün,nikah dairesinden daha almamışsınızdır herhalde vermiyorlar çünkü,salonu tutmuşsunuzdur.Öyle değilmi?

Evet şekerim aynı gün evleniyoruz Allah nasip kısmet ederse zemuszemus

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun adaer
Darısı başımıza :))

Bu arada Guzelimm ne sporu demişsin ya kuzum öyle yürüyüş yani

salona falan gitmiyorum.

Evet benim de avcılar da olacak,nikah dairesini aradım adam lafım bitmeden nisanı duyar duymaz ocak ta ocak ta dedi :)
Hayırlı olsun şimdiden...

sevgili, yağmurseli ve müjdeci,
teşekkürler kızlar.Evet darısı başınıza inşallah.
Nikah tarihini de aynı güne alabilirsem :sinifsinif: çok iyi olacak.Adamlar salona gelmeye 2 katı istiyorlar da...

sevgili, yağmurseli ve müjdeci,
teşekkürler kızlar.Evet darısı başınıza inşallah.
Nikah tarihini de aynı güne alabilirsem :sinifsinif: çok iyi olacak.Adamlar salona gelmeye 2 katı istiyorlar da...

Bende çok istiyorum cnm salonda olsunda vaktimiz yetmez endişesi var bizde bir kaç düğünden edindiğimiz tecrubeyle :gitme: ne kadar istiyolar ben hiç sormadım

Ayy ne güzel ya.Allah bizede nasip etsin yarabbim,hayırlısıyla.Kızlar allah gelinlikler içinde süzüleceğiniz günü tez zamanda göstersin.:Saruboceq:
Bende çok istiyorum cnm salonda olsunda vaktimiz yetmez endişesi var bizde bir kaç düğünden edindiğimiz tecrubeyle :gitme: ne kadar istiyolar ben hiç sormadım

Kızlar benim kuzenim evlendi 4 ay önce nikahı salon dışı yaparsanız 150 tl ödüyorsunuz.Onlar öle verdiler.

guzelimm,inşallah yarın o işe kabul edilirsin ve gereksiz konuşanların ağzını bir parçada olsa kapatabilirsiniz.
Şans seninle olsun...

Amin ianşallah canım.Güzel duaların için teşekkür ederim:1hug:.Bıktık artık insanlarla uğraşmaktan:a015::çok üzgünüm:

Amiiinnn :Saruboceq:

150tl ben daha çok sanıyodum fene değil

ömrümün sahibi ümraniye demişsin düğün salonu için kaça tuttunuz ve ismi ne senin için sorun değilse? bizde ümraniye tarafında tutcağız çoğu akrabası orda o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…