- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.121
Cnm döküm hangisi çift taban hangisi bilmiyorum ama bi iki takım almıştım maas diye bi marka çiçekli güzel gözküyo kalın kullanınca anlıycaz artık
çok güzel canım bunlar sanırım lilyum
Rabbim hayırlısıyla eline alıp evine gitmeyi nasip etsin alkisalkisalkis
çok güzel canım bunlar sanırım lilyum
Rabbim hayırlısıyla eline alıp evine gitmeyi nasip etsin alkisalkisalkis
Döküm olan kalın güveç tenceresi gibi ağır canım.Çift taban olanlar ise ortalıkta satılan teflonların 4-5 kat daha kalını işte.Karar veremedim hangini alayım.Çiçekli çok güzel duruyordu.Çalışan bayan turunculuyu al 2010 modası falan dedi ama.Karar veremedim.250 tl.Sen kaça almıştın?
Özelden atayım canım markasını yasak ya burda marka adı vermek.
evet kızlar teşekkür ederim 24 nisan 2010 tarihimiz :)
ömrümünsahibi ile aynı gün evleniyoruz.Canım senin nerede olacak düğün,nikah dairesinden daha almamışsınızdır herhalde vermiyorlar çünkü,salonu tutmuşsunuzdur.Öyle değilmi?
Evet şekerim aynı gün evleniyoruz Allah nasip kısmet ederse zemuszemus
Nikah tarihini nişanlım alalım istiyo ama vermezler artı bana gülerler delikafadulden ocakta alırız zaten bizim nikah 2 gün önce olucak onun için sıkıntı olmaz herhalde.Salonu tuttuk ümraniye de olacak düğünümüz :asigim:
Evet benim de avcılar da olacak,nikah dairesini aradım adam lafım bitmeden nisanı duyar duymaz ocak ta ocak ta dedi :)
Hayırlı olsun şimdiden...
sevgili, yağmurseli ve müjdeci,
teşekkürler kızlar.Evet darısı başınıza inşallah.
Nikah tarihini de aynı güne alabilirsem :sinifsinif: çok iyi olacak.Adamlar salona gelmeye 2 katı istiyorlar da...
Ayy ne güzel ya.Allah bizede nasip etsin yarabbim,hayırlısıyla.Kızlar allah gelinlikler içinde süzüleceğiniz günü tez zamanda göstersin.:Saruboceq:evet kızlar teşekkür ederim 24 nisan 2010 tarihimiz :)
ömrümünsahibi ile aynı gün evleniyoruz.Canım senin nerede olacak düğün,nikah dairesinden daha almamışsınızdır herhalde vermiyorlar çünkü,salonu tutmuşsunuzdur.Öyle değilmi?
Bende çok istiyorum cnm salonda olsunda vaktimiz yetmez endişesi var bizde bir kaç düğünden edindiğimiz tecrubeyle :gitme: ne kadar istiyolar ben hiç sormadım
Bende öyle dedim aşkıma.:teselli:Boşver aşkım takma kafana ben seni bekliyorum,anlıyorum dedim zaten.Ama çok canı sıkkındı bu yüzden benimde canım sıkıldı.:a015:İş bulunca hemen düğünümüzü yapcaz zaten.Kızlar yarın bir yere cv vercem olcak gibi dua edin banada olsun orası.Birimiz bari işe girelim:Saruboceq:
Ayy ne güzel ya.Allah bizede nasip etsin yarabbim,hayırlısıyla.Kızlar allah gelinlikler içinde süzüleceğiniz günü tez zamanda göstersin.:Saruboceq:
Kızlar benim kuzenim evlendi 4 ay önce nikahı salon dışı yaparsanız 150 tl ödüyorsunuz.Onlar öle verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?