2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

haklısın canım benimde eski iş yerimden yüklüce alacağım var ama hala vermediler vermicek gibide gözüküolar böyle devam ederse mahkemeye vercem ne zor işler ya emek verdik işte ver hakkımızı dimi ama.
Bende çıktığım iş yerine 200 lirayı bıraktım canım.Vermedi paramı çıkarken.Haram olsun ama.
büyük ihtimal bizim düğün de 2010da olucak (Allah izin verirse) . hadi bakalım 2010 gelinleri..
İnşallah canım.Hayırlısı olsun.
ah canım ya şu iş mevzusu herkesin başına bela sanırım.
bizde de aynı sıkıntı var. ama sabredip beklemekten başka çare yok çünkü bu tip durumlar aceleye gelmiyo sonradan pişman olmamak için iyice düzeni oturtmak lazım
bu arada topiğe yeni katıldın sanırım hoşgeldin diim canım :)))
Bizde onun için uğraşıyoruz evlenmek kolay ama ya sonrası.Kira elektrik,su,bütün giderleri ödemek zor.Hoşbulduk canım.Bayağır takip ediyordum kk yı bu sene üye oldum işte.
ya benim yeni değilki alacağım aylaaar oldu zaten işten çıkmamın asıl sebebi maaş alamamamdı..evet yağmur dediğin gibi moda oldu çünkü şirket sahipleri krizi kullanıyo mağdur olan yine biz oluyoruz.
Aynen katılıyorum kızlar.Bizleri kullanıyorlar,adam oluyorlar akılları sıra.:olmaz:
Blöf yaptım cnm uğraşamazdım bende kaydirigubbakcemile3 elimde senediniz var tefeciye veririrm bile dedim ne fenayım hee :delphin:

Aferin valla.:oklava:Alabildin mi paranı?

mrb 2010 lular ben yeni sayılırım düğün tarihim belli oldu 15 mayıs 2010 (ikinci düğünüm) salon tutuldudelikafadulden 12sindede burda olcak ben ödemişe gidiyomda....

Selam cnm hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inş. bende 15 mayısı istemiştim nişanlımın doğum günüde Şeniz ama 24 nisana olacak zemuszemus

Selam kızlar zemuszemus
Benimde dügünüm 2010 yazında olacak Allah nasip kısmet ederse,
tam tarih belli degil daha ama 26.06. istiyorum, 26.02'de nikahım olmustu cünki opuyorumnanaktan
Hakkımızda hayırlısı olur insallah :Saruboceq:

ALLAh ın izniyLe Temmuzda da benim var. sositososito

Selam kızlar zemuszemus
Benimde dügünüm 2010 yazında olacak Allah nasip kısmet ederse,
tam tarih belli degil daha ama 26.06. istiyorum, 26.02'de nikahım olmustu cünki opuyorumnanaktan
Hakkımızda hayırlısı olur insallah :Saruboceq:

Hoşgeldiniz kızlar hayırlısı olsun... Ben bugün topiğin bekçisi gibiyim sırnaşık şey

Kesinlikle kullanıyor.Ben de hazirandan beri bekliyorum ki tek ben değilim.

Tüm arkadaşlarım aynı durumda.

Artık çalışmaya korkar oldum.Evleneyim de bir de İstanbul'da deneyeyim şansımı

arkadaşlarım biz alıyoruz diyor da umarım öyledir.

canım ben de istanbuldayım inan burası daha beter..

Koskoca firmalar parayla oynuyolar işçinin 3-5 kuruşunu veremiyolar.Banada kaç aylık çek verdiler görüyorum kasada bir sürü para var nakit sıkıntıları varmış 3 ay bekletti beni verdi sonunda ama ben dedi bu ay sonu almazsam sizi mahkemeye vericem diye

çoğu arkadaş mahkemeye verdi ama şirket hala kılını kıpırdatmıyo bende o yüzden mahkemelerde sürünmek istemiyorum

Bende çıktığım iş yerine 200 lirayı bıraktım canım.Vermedi paramı çıkarken.Haram olsun ama.
canım 200 de neki benim milyarlarım var içerde keşke o kadar az olsaydı
o yetmedi ikinci girdiğim işyerinde de ilk hafta baktım bunlarda aynı temmuz maaşları bile ödenmemiş ordan da çıktım aynı şeyleri yaşamak istemiorum.. ordanda 200 e yakın alacağım var.. güleyimmi bu duruma ağlıyayımmı bilmiyorum
İnşallah canım.Hayırlısı olsun.

Bizde onun için uğraşıyoruz evlenmek kolay ama ya sonrası.Kira elektrik,su,bütün giderleri ödemek zor.Hoşbulduk canım.Bayağır takip ediyordum kk yı bu sene üye oldum işte.
evet sorumluluk büyük malesef
Aynen katılıyorum kızlar.Bizleri kullanıyorlar,adam oluyorlar akılları sıra.:olmaz:

Aferin valla.:oklava:Alabildin mi paranı?

Aldım çok şükür :dance:
Aman gözünaydın.İyi bari sevindim:dance:
mrb 2010 lular ben yeni sayılırım düğün tarihim belli oldu 15 mayıs 2010 (ikinci düğünüm) salon tutuldudelikafadulden 12sindede burda olcak ben ödemişe gidiyomda....
Hayırlısı olsun.2 düğün telaşı zor olsa gerek.
canım ben de istanbuldayım inan burası daha beter..

Benimde tanıdığım var istanbulda ama orda büyük işyeri daha fazla diye biliyorum.Dha kolay iş bulunmaz mı?Orasıda çok kalabalık ama demi mümkün olmaz dediğim sanırım.
çoğu arkadaş mahkemeye verdi ama şirket hala kılını kıpırdatmıyo bende o yüzden mahkemelerde sürünmek istemiyorum

Alcağın parada mahkemeye gider.Haklısın.

Kızlar bu arada bugün canım çok sıkkın ya..:kızgın:Nişanlım geldi bugün,dışarı çıktık.Bi tane yengesi var.Ben kızın yerine olsam beklemem alırım kızımı ayırırım falan demiş bizim için.Çoçuğun canını sıkmışlar.Ben bekliyorum sevdiğim için,bunu sorun etmiyorum.Millete dert oldu benim beklemem.Lafa başladılar hemen.Ne yapalım yani çok zengin olsaydı evlenseydik,2 gün sonra batsaydı daha mı iyi olcaktı.O zamanda aynı şey.Şu millet ne kadar çok seviyor dedikodu yapmasını.Ver para evlenelim o zaman.Bide bir iş bul bize....Ama lafta evlen demesi kolay.:çok üzgünüm:

Kızlar bu arada bugün canım çok sıkkın ya..:kızgın:Nişanlım geldi bugün,dışarı çıktık.Bi tane yengesi var.Ben kızın yerine olsam beklemem alırım kızımı ayırırım falan demiş bizim için.Çoçuğun canını sıkmışlar.Ben bekliyorum sevdiğim için,bunu sorun etmiyorum.Millete dert oldu benim beklemem.Lafa başladılar hemen.Ne yapalım yani çok zengin olsaydı evlenseydik,2 gün sonra batsaydı daha mı iyi olcaktı.O zamanda aynı şey.Şu millet ne kadar çok seviyor dedikodu yapmasını.Ver para evlenelim o zaman.Bide bir iş bul bize....Ama lafta evlen demesi kolay.:çok üzgünüm:

Var öyle insanlar cnm takma kafana bizde evlendiğimizde 2 yıl beklemiş olucaz ama olsun kendimiz böyle olsun istedik 7 yıldır bıkmıştık yalan söyleyerek kaçamak buluşmaktan böyle rahat ettik elaleme ne boşver takma

takma canım sen kimseyi herkes konuşur saçma sapan
sakın başkaları için birbirinizi kırmayın hayırlısı nezamansa ozaman olsun

takma canım sen kimseyi herkes konuşur saçma sapan
sakın başkaları için birbirinizi kırmayın hayırlısı nezamansa ozaman olsun

Bende öyle dedim aşkıma.:teselli:Boşver aşkım takma kafana ben seni bekliyorum,anlıyorum dedim zaten.Ama çok canı sıkkındı bu yüzden benimde canım sıkıldı.:a015:İş bulunca hemen düğünümüzü yapcaz zaten.Kızlar yarın bir yere cv vercem olcak gibi dua edin banada olsun orası.Birimiz bari işe girelim:Saruboceq:

Günaydın kızlarrrr

Bende öyle dedim aşkıma.:teselli:Boşver aşkım takma kafana ben seni bekliyorum,anlıyorum dedim zaten.Ama çok canı sıkkındı bu yüzden benimde canım sıkıldı.:a015:İş bulunca hemen düğünümüzü yapcaz zaten.Kızlar yarın bir yere cv vercem olcak gibi dua edin banada olsun orası.Birimiz bari işe girelim:Saruboceq:

İnş. olur cnm bir an evvel evlenirsiniz :Saruboceq:

Back