2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Merhaba kızlar bugün spora başladım.Zihnim rahatladı resmen

Tabii bedenim de nişana kadar sıkı bir vücut yapayım dedim.Umarım bıkmadan

devam ederim.

:) evet canım yani gelinliğin hazır değilse yada modeli rengi beli değilse biraz acele etmişsin :)
ama gelinlik belliyse acele değil bence son günlere bırakıp telaşa girmektense şimdiden almak en güzeli..

haftaya nişanlımın kuzeninin düğünü var kıza dün sordum gelinliğin nasıl diye

yaptırıcam bir beğenmiştim bu hafta dedi dikiliodu dedi

pazra günü geçerken bir mağazaın önünde başka gelinlik görmüş

ve daha fiyatını sormadan ölçüleirni sormadan diğer yeri arayıp iptal etmiş

kızın düğüne bir hafta var ve dediği şey mağaza açılsın bakıcazzz delikafadulden

Slm kızlar bugün annemle sultanhamam çarşıya gittik bir tane gelin çiçeği gördüm çok hoşuma gitti dayanamadım aldım kaydirigubbakcemile3 biliyorum çok erken ama napıyım tutamıyorum kendimi :kedi:
Canım acele etmişsin ama.Alınmış alınmıştır artık olsun.Gelinliği ona göre alırsın artık.Kafanda çiçek modeli nasıl olsun diye bi düşüncen kalmamış en azından.
Merhaba kızlar bugün spora başladım.Zihnim rahatladı resmen

Tabii bedenim de nişana kadar sıkı bir vücut yapayım dedim.Umarım bıkmadan

devam ederim.

Spor gerçekten insanı rahatlatıyormuş.Banada spor yapmak zor gelirdi hep,şimdi başlayınca bırakmam gibi gliyor ama inşallah.....:Saruboceq:Sen ne sporu yapıyorsun?

Gelinliğimin modeli belli canım kumaşını felan seçtim gelinlikçi aralık ayında dikmeye başlıycak.Dediğin gibi düşündüm cnm bende telaşa gelmesin dedim aldım delikafadulden

haftaya nişanlımın kuzeninin düğünü var kıza dün sordum gelinliğin nasıl diye

yaptırıcam bir beğenmiştim bu hafta dedi dikiliodu dedi

pazra günü geçerken bir mağazaın önünde başka gelinlik görmüş

ve daha fiyatını sormadan ölçüleirni sormadan diğer yeri arayıp iptal etmiş

kızın düğüne bir hafta var ve dediği şey mağaza açılsın bakıcazzz delikafadulden

Baya rahat bi kızmış bendemi bi problem var acaba :kedi:

tamam o zaman canım düşüneceğin bişi kalmamış iyi etmişsin boşver
aklında kalacağına yanında kalsın çiçek dimi ama a.s.

Bir daha aynısından bulamazsam valla aklımda kalırdı zemuszemus diğer türlü kolalı çiçeklerden yani gelinlikçilerde olanlardan olsaydı almazdım zaten onlar fazla durmuyolarmış bozuluyolarmış ama benimki başka türlü yapay çiçek canlı gibi ondan aldım zaten

mevzu gelin çiçeği olmasaydı resmini koy derdim merak ettim çünkü ama gelinlikle alakalı bişi olduğu için diemiorum uğuru kaçar derlerya ondan :D
hayırlı olsun cnm şimdiden

Bir daha aynısından bulamazsam valla aklımda kalırdı zemuszemus diğer türlü kolalı çiçeklerden yani gelinlikçilerde olanlardan olsaydı almazdım zaten onlar fazla durmuyolarmış bozuluyolarmış ama benimki başka türlü yapay çiçek canlı gibi ondan aldım zaten

Hayırlısı olsun canım.İyi yapmışsın o zaman.

Kızlar iş için cv'yi baıraktım.Dönerkende şu 1 tl lik yerlere gidip plastik olarak lazım olan ihtiyaçlarımı aldım.Kızlar birde teflon tencere seti olarak döküm olanından mı alayım sizce?Yoksa çift taban olanından mı?Hangisi iyi olur.Bi kaç markanın yemek takımına,çelik tenceresine falan baktım işte.

Kızlar iş için cv'yi baıraktım.Dönerkende şu 1 tl lik yerlere gidip plastik olarak lazım olan ihtiyaçlarımı aldım.Kızlar birde teflon tencere seti olarak döküm olanından mı alayım sizce?Yoksa çift taban olanından mı?Hangisi iyi olur.Bi kaç markanın yemek takımına,çelik tenceresine falan baktım işte.

Cnm döküm hangisi çift taban hangisi bilmiyorum ama bi iki takım almıştım maas diye bi marka çiçekli güzel gözküyo kalın kullanınca anlıycaz artık

Çok güzel canım.Sıradan değil özel bişey.Canlı gibi duruyor en başt,dikkat edince yapma olduğu anlaşılıyor.

Back