2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

iyi tamma canım sen bilirsin sen baktınmı benimkilere

Evet hayatım baktım,uzun uzun yorum yazacağım en kısa zamanda:)
Çok tatlı olmuşsun,bir ömür boyu sürsün mutluluğununuz..

Süpercim bir şey soracağım,neler yapıyorsunuz evde eşinle?
Akşam işten geldi,sen de geldin..Nasıl geçiyor zamanınız?

olumunekankayizsmile
Evet hayatım baktım,uzun uzun yorum yazacağım en kısa zamanda:)
Çok tatlı olmuşsun,bir ömür boyu sürsün mutluluğununuz..

Süpercim bir şey soracağım,neler yapıyorsunuz evde eşinle?
Akşam işten geldi,sen de geldin..Nasıl geçiyor zamanınız?

olumunekankayizsmilesagol canım

evliliğin en sevdigim yanı ne oldu biliyormusun....onla birlikte uyumak...süper bişey ya...
sarılıp yatmak çok güsel..en çok onu sevdim..yatarken çok gülüyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mesela dün eve gittim ..hemen yemek hazırladım yedik..sonra yataga gectik antreman yaptık:asigim: kaltık duş..sonra tv izledik yattık..

olumunekankayizsmile

evliliğin en sevdigim yanı ne oldu biliyormusun....onla birlikte uyumak...süper bişey ya...
sarılıp yatmak çok güsel..en çok onu sevdim..yatarken çok gülüyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mesela dün eve gittim ..hemen yemek hazırladım yedik..sonra yataga gectik antreman yaptık:asigim: kaltık duş..sonra tv izledik yattık..

Evet kesinlikle öyle..
Biz de yatana kadar sarmaş dolaşız ama yatarken malum burası çok sıcak pek sarılamıyoruzkaydirigubbakcemile3
Gerçi bu ara pek evde kalamıyoruz,hep gezmeler falan oluyor ama gece eve birlikte dönmek bile harika oluyor..zemuszemus

olumunekankayizsmile

Evet kesinlikle öyle..
Biz de yatana kadar sarmaş dolaşız ama yatarken malum burası çok sıcak pek sarılamıyoruzkaydirigubbakcemile3
Gerçi bu ara pek evde kalamıyoruz,hep gezmeler falan oluyor ama gece eve birlikte dönmek bile harika oluyor..zemuszemus

Ayyyy çok canım çekti şimdi yaaaa kaydirigubbakcemile3boshayallersmile
Bende sevgilimle sarılıp uyumak istiyorum sabah kalktığımda yanımda birinin olduğunu hissetmek istiyorumm elim kolum çarpsın kaydirigubbakcemile3
Günaydınnn diyim yumuk yumuk gözlerle kaydirigubbakcemile3
Oyyy yerim onu yaaa bak çok özledimmm Şeniz:dance:

olumunekankayizsmile

yy Allah seni napmasın yaaa :içelim:

olumunekankayizsmile

Antreman nasıl geçti kıss kaydirigubbakcemile3Şeniz

Ayyyy çok canım çekti şimdi yaaaa kaydirigubbakcemile3boshayallersmile
Bende sevgilimle sarılıp uyumak istiyorum sabah kalktığımda yanımda birinin olduğunu hissetmek istiyorumm elim kolum çarpsın kaydirigubbakcemile3
Günaydınnn diyim yumuk yumuk gözlerle kaydirigubbakcemile3
Oyyy yerim onu yaaa bak çok özledimmm Şeniz:dance:

kankaaa yaaa bende çok özlediiimmm
3 gün kaldıııı felakett heyecanlı oluyoo beklemesi

Back