- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
- Konu Sahibi CADISILA87
- #2.041
nereyi tuttunuz canım
cnm şirinyer belediye düğün salonu fiyatıda uygun salonda gayet güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereyi tuttunuz canım
bir adet mutfak araç gerekleri bölümüne bir liste, bir adet yatak odası bölümüne bir liste, beyaz eşyaya bir liste... eksik gedik kalmasın diye :hulya: bir de diyorlarki küçük ev aletlerini kendin alma arkadaşlarına aldır. ne biliyim ben şimdi biran evvel olsun istiyorum. evlenicem de arkadaşım bana mikser getircek de.. ohoooo di mi ama :uhm:
Selam adaylar
Birkaç günden beri kararımı vermiş biri olarak
Sanırım artık buraya yazmaya başalyabilirim :))
Tabii bana belli olmaz her an vazgeçebilirim.Nedense evlilik çoğu zaman korkutuyor.
ılk senden duyuyorum arkadaşlar alır diye.Onların almasını beklemekte biraz garip olur ya umduğun şeyler alınmazsa hediye sonuçta belki sen daha üst modelini beğeniceksin.Bilemem yinede dediğim gibi yeni duydum böyle bişeyi fisfisfis:
Bendede buna benzer bi korku ilk sözlendiğimde başlamıştı garip hissettim kendimi sanki yapamıyacakmışım altıntan kalkamayacakmışım gibi sonra sonra bu his gitti bi heyecan bi güven geldi içime kaydirigubbakcemile2
aa ne güzel bende 26.06 istiorum beni istemeye geldikleri tarihti canım ama bakalım bizimki net deil hayırlısı artık
AaaaHakikaten ne güzel beni de 27.06 da istemeye gelmişlerdi söz kesmiştik:):) ama seneye pazara gelio die cmt ye aldık ama bakalım iki tarih arası ayarlıcaz hangisi olursa.Ya 10.07.2010 yada bu tarih bakalım artık öğretmen olduğum için dershanemin kapanışına göre ayarlıcaz
Bendede buna benzer bi korku ilk sözlendiğimde başlamıştı garip hissettim kendimi sanki yapamıyacakmışım altıntan kalkamayacakmışım gibi sonra sonra bu his gitti bi heyecan bi güven geldi içime kaydirigubbakcemile2
Ben de hep sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Aslında kolay bir karar da değilmiş,eskiden hep çok basit görürdüm de
Şimdi anlıyorum zorlananları.
Umarım bana da şöyle bir güven gelir de hiç gitmez zemuszemus
herkese günaydın,dün nişanlımla konusurken hazirana kadar beklemek istemediğini söyledi,
zaten hep dilindeydi beklemeyeceğiz o kadar diye,düşünüyorum benimde kafama yattı gibi,
hayırlısıyla nisan gibi düşünüyoruz,bakalım yarın pazar, konusucam bu konuyu
gözümü korkutan bir sürü şey var,2 dersten gideceğim aöf nin kursu gibi,
pazar günü sabah saatlerine kayıt olucaktım ama düğünü erkene çekersek pazar günümü ziyan etmek istemiyorum,evlendiğimde bir pazarım var,en iyisi hafta içi bir akşam iş çıkışına alayım,kafam çok karışık ya,dersane-ev-iş-okul dörtgeninin arasında boğulucam gibi geliyor,ama bi yandan da artık beklemek istemiyorum,bekleyeceğimiz birşey yok çünkü,bütün eşyalarımız alındı,sadece halılarımız ve perdemiz eksik..ultra yoğun bir sene beni bekliyor olacak mafoldumben
bende bu yaza evleniyorum inşallah.
ayrıca okulumun bitmesine daha 2 sene var..
öğrenci bir ev hanımı olucam bakalım nasıl olacak.. :)
slm herkese benim gibi cmt çalışanlaraakolay gelsinnn
tarihler konuyo artık ne güzel bakalım biz napıcaz kayınpederim den bi adım bekliyoruz konuyla ilgili![]()