2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Slm kızlar.a.s.Bende bu gidişle 2010 yazını beklicem herhalde.Belirili bir tarih yok çünkü biz nişanlımla birlikte yapcaz düğünümüzü.:asigim:Tek başına yapcak nişanlım...Babası biraz sorumsuzda.delikafaduldenİş bulabilirsk hayırlısıyla 4 ay sonraya bile düşünüyoruz ama ilk başta iyi bir iş bulmak lazım.

Aynen canım yaa herşey para.Evlen evlen demesi kolayda ya parası,masrafı.:1shok:İnsan düşündükçe çıldırıyor.

Aynen canım yaa herşey para.Evlen evlen demesi kolayda ya parası,masrafı.:1shok:İnsan düşündükçe çıldırıyor.

Ya bir de hani evlenirken insan her şeyin en iyisi en güzeli olsun istiyor

Zamanla olur falan diyorlar,ben de bunu biliyorum da napayım elimde değil.

Az önce annemle mutfak için küçük ev aletleri baktık da toplayınca el yakıyor

:a015:

bende bu yaza evleniyorum inşallah.
ayrıca okulumun bitmesine daha 2 sene var..
öğrenci bir ev hanımı olucam bakalım nasıl olacak.. :)

bende Allah izin verirse haziran sonu evleniyorum, bende öğrenciyim bakalım hem evliliği hem okulu yürütebilecekmiyiz...

Slm kızlar bende temmuz sonu gibi evleneceğim inş.Herşey gözümde o kadar büyüyor ki,düşün düşün çıldırıcam.Allah herkese hayırlısını versin.

Slm kızlar bende temmuz sonu gibi evleneceğim inş.Herşey gözümde o kadar büyüyor ki,düşün düşün çıldırıcam.Allah herkese hayırlısını versin.

Benim gece uykularım kaçıyor...:a015:Bişeyleri büyütmeyeyim diyorum ama elde değil çoçuk tek başına yapcak herşeyi....Onunda byni sulanıyor artık düşünmekten.kafamçokkarıştı

insan işin içine girince anlıyor ne kadar zor olduğunu. onu al bunu al... neyse yuva kurana allah yardım edermiş diyip dua edeceğiz :Saruboceq:

Benim gece uykularım kaçıyor...:a015:Bişeyleri büyütmeyeyim diyorum ama elde değil çoçuk tek başına yapcak herşeyi....Onunda byni sulanıyor artık düşünmekten.kafamçokkarıştı

off tatlım aynen ya benimde yaza düğünüm olacak şimdiden uykularım kaçıyor. napcaz bakalım-tatlicadiarzu-

Takmayın bu kadar kafanıza kızlar herşey hallolur bir evi kurmak kolay değil ama herkesin evi birden böyle eşyayla dolmadı yavaş yavaş olacak.Bizde nişanlımla ikimiz yapıyoruz herşeyi Allah yardım ediyo emin olun dua edelim yeter :Saruboceq:

İnşallah canım ya bizde daha adam gibi bi iş bulsak başlıcaz bi yerden.Biraz birikmiş paramız var.Annemler sağolsun alıyorlar ne görseler.Ama nişanlımın ailesinden tık yok ya....Eşyası azmış desinler ama mutlu olayım yuvamı kurupta benden mutlusu yok.

ah canım ya şu iş mevzusu herkesin başına bela sanırım.
bizde de aynı sıkıntı var. ama sabredip beklemekten başka çare yok çünkü bu tip durumlar aceleye gelmiyo sonradan pişman olmamak için iyice düzeni oturtmak lazım
bu arada topiğe yeni katıldın sanırım hoşgeldin diim canım :)))

Günaydın kızlar iş konusu herkeste aynı dert bendede var ama ben anadolu yakasında oturacağım için 4-5 ay içinde kimse iş vermiyo malesef.Allahtan çnceki işyeri kendi çıkardıda tazminatımı aldım oda olmasa bitmiştik biz :hulya:

büyük ihtimal bizim düğün de 2010da olucak (Allah izin verirse) . hadi bakalım 2010 gelinleri..

Hoşgeldin cnm aramıza hayırlısı olsun

haklısın canım benimde eski iş yerimden yüklüce alacağım var ama hala vermediler vermicek gibide gözüküolar böyle devam ederse mahkemeye vercem ne zor işler ya emek verdik işte ver hakkımızı dimi ama.

:Saruboceq:
Bende şubat ayında çıktım işten anca nisanda verdiler parayı çok korkmuştum alamıycam diye ama şükür aldım.

Bu sene de sanırım bu moda oldu.İşveren artık ödeme yapmıyor.

Benim de alacağım 2 ay var.Ben utanıyorum istemeye onlar utanmıyor yok demeye

Madem yok elini eteğini çek diyesim geliyor bazen klava:

ya benim yeni değilki alacağım aylaaar oldu zaten işten çıkmamın asıl sebebi maaş alamamamdı..evet yağmur dediğin gibi moda oldu çünkü şirket sahipleri krizi kullanıyo mağdur olan yine biz oluyoruz.

Kesinlikle kullanıyor.Ben de hazirandan beri bekliyorum ki tek ben değilim.

Tüm arkadaşlarım aynı durumda.

Artık çalışmaya korkar oldum.Evleneyim de bir de İstanbul'da deneyeyim şansımı

arkadaşlarım biz alıyoruz diyor da umarım öyledir.

Koskoca firmalar parayla oynuyolar işçinin 3-5 kuruşunu veremiyolar.Banada kaç aylık çek verdiler görüyorum kasada bir sürü para var nakit sıkıntıları varmış 3 ay bekletti beni verdi sonunda ama ben dedi bu ay sonu almazsam sizi mahkemeye vericem diye

Valla tatlım ben de düşünmedim değil de mahkeme parası çok tutar dediler.

O yüzden vazgeçtim.Zaten alacağım üç kuruş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…