- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.061
Bugün anneme de deli oldum zaten
Yıllar önce aldığı jumboları çeyiz diye veriyor bana
Oysaki hiç benim istediğim gibi değiller.
Şu an işsizim diye de kendim alamıyorum.
Evlilik para demek valla
Aynen canım yaa herşey para.Evlen evlen demesi kolayda ya parası,masrafı.:1shok:İnsan düşündükçe çıldırıyor.
bende bu yaza evleniyorum inşallah.
ayrıca okulumun bitmesine daha 2 sene var..
öğrenci bir ev hanımı olucam bakalım nasıl olacak.. :)
Slm kızlar bende temmuz sonu gibi evleneceğim inş.Herşey gözümde o kadar büyüyor ki,düşün düşün çıldırıcam.Allah herkese hayırlısını versin.
Benim gece uykularım kaçıyor...:a015:Bişeyleri büyütmeyeyim diyorum ama elde değil çoçuk tek başına yapcak herşeyi....Onunda byni sulanıyor artık düşünmekten.kafamçokkarıştı
Takmayın bu kadar kafanıza kızlar herşey hallolur bir evi kurmak kolay değil ama herkesin evi birden böyle eşyayla dolmadı yavaş yavaş olacak.Bizde nişanlımla ikimiz yapıyoruz herşeyi Allah yardım ediyo emin olun dua edelim yeter :Saruboceq:
İnşallah canım ya bizde daha adam gibi bi iş bulsak başlıcaz bi yerden.Biraz birikmiş paramız var.Annemler sağolsun alıyorlar ne görseler.Ama nişanlımın ailesinden tık yok ya....Eşyası azmış desinler ama mutlu olayım yuvamı kurupta benden mutlusu yok.
büyük ihtimal bizim düğün de 2010da olucak (Allah izin verirse) . hadi bakalım 2010 gelinleri..
haklısın canım benimde eski iş yerimden yüklüce alacağım var ama hala vermediler vermicek gibide gözüküolar böyle devam ederse mahkemeye vercem ne zor işler ya emek verdik işte ver hakkımızı dimi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?