2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Selam adaylar

Birkaç günden beri kararımı vermiş biri olarak

Sanırım artık buraya yazmaya başalyabilirim :))

Tabii bana belli olmaz her an vazgeçebilirim.Nedense evlilik çoğu zaman korkutuyor.

İlk senden duyuyorum arkadaşlar alır diye.Onların almasını beklemekte biraz garip olur ya umduğun şeyler alınmazsa hediye sonuçta belki sen daha üst modelini beğeniceksin.Bilemem yinede dediğim gibi yeni duydum böyle bişeyi fisfisfis

Selam adaylar

Birkaç günden beri kararımı vermiş biri olarak

Sanırım artık buraya yazmaya başalyabilirim :))

Tabii bana belli olmaz her an vazgeçebilirim.Nedense evlilik çoğu zaman korkutuyor.

Hoşgeldin cnm genelde erkekler korkarlar ama sen neden korkuyosun

Evet,zaten herkes aynı tepkiyi veriyor :)

Bende neden böyle bir korku var hiç anlamadım

Aniden gelen bir his

Mesela bugün yoktu çok şükür :)

Bendede buna benzer bi korku ilk sözlendiğimde başlamıştı garip hissettim kendimi sanki yapamıyacakmışım altıntan kalkamayacakmışım gibi sonra sonra bu his gitti bi heyecan bi güven geldi içime kaydirigubbakcemile2

ya işte hediye listesi yap, herkes seçsin ordan birşeyler alsın dediler. ama o hediyeler gelsin diye düğüne kadar beklemek var. ya unutursa kaldım mı blendersız kaydirigubbakcemile3 yazarsam zaten modelleriyle beraber yazarım listeye naniknanik

Aslında mantıklı işine yarar bişey almaları öyle sıradan bi hediye yerine senin istediğin bişey olması daha mutlu eder :hulya:

bende de sözlendiğim ilk zamanlarda olmuştu şimdi geçti çok şükür :)

aa ne güzel bende 26.06 istiorum beni istemeye geldikleri tarihti canım ama bakalım bizimki net deil hayırlısı artık

Aaaa Hakikaten ne güzel beni de 27.06 da istemeye gelmişlerdi söz kesmiştik:):) ama seneye pazara gelio die cmt ye aldık ama bakalım iki tarih arası ayarlıcaz hangisi olursa.Ya 10.07.2010 yada bu tarih bakalım artık öğretmen olduğum için dershanemin kapanışına göre ayarlıcaz

hakkımızda hangi tarih hayırlıysa o olsun canım ama yinede yakın bi tarih olsun lülülülülülü

Ben de hep sürdüremeyecekmişim gibi hissediyorum.

Aslında kolay bir karar da değilmiş,eskiden hep çok basit görürdüm de

Şimdi anlıyorum zorlananları.

Umarım bana da şöyle bir güven gelir de hiç gitmez zemuszemus

Bugün anneme de deli oldum zaten

Yıllar önce aldığı jumboları çeyiz diye veriyor bana

Oysaki hiç benim istediğim gibi değiller.

Şu an işsizim diye de kendim alamıyorum.

Evlilik para demek valla

bende bu yaza evleniyorum inşallah.
ayrıca okulumun bitmesine daha 2 sene var..
öğrenci bir ev hanımı olucam bakalım nasıl olacak.. :)

herkese günaydın,dün nişanlımla konusurken hazirana kadar beklemek istemediğini söyledi,
zaten hep dilindeydi beklemeyeceğiz o kadar diye,düşünüyorum benimde kafama yattı gibi,
hayırlısıyla nisan gibi düşünüyoruz,bakalım yarın pazar, konusucam bu konuyu
gözümü korkutan bir sürü şey var,2 dersten gideceğim aöf nin kursu gibi,
pazar günü sabah saatlerine kayıt olucaktım ama düğünü erkene çekersek pazar günümü ziyan etmek istemiyorum,evlendiğimde bir pazarım var,en iyisi hafta içi bir akşam iş çıkışına alayım,kafam çok karışık ya,dersane-ev-iş-okul dörtgeninin arasında boğulucam gibi geliyor,ama bi yandan da artık beklemek istemiyorum,bekleyeceğimiz birşey yok çünkü,bütün eşyalarımız alındı,sadece halılarımız ve perdemiz eksik..ultra yoğun bir sene beni bekliyor olacak mafoldumben

slm herkese benim gibi cmt çalışanlaraa kolay gelsinnn

tarihler konuyo artık ne güzel bakalım biz napıcaz kayınpederim den bi adım bekliyoruz konuyla ilgili

Tünaydın kızlar

Olsun cnm erken olsun nisanda evde sende herşeyin hazır zaten ne düşünüyosun ben seninle aynı durumda olsam hiç düşünmez olsun derdim kaydirigubbakcemile3

bende bu yaza evleniyorum inşallah.
ayrıca okulumun bitmesine daha 2 sene var..
öğrenci bir ev hanımı olucam bakalım nasıl olacak.. :)

Hoşgeldin cnm Allah yardımcın olur sıkma canını :Saruboceq:

slm herkese benim gibi cmt çalışanlaraa kolay gelsinnn

tarihler konuyo artık ne güzel bakalım biz napıcaz kayınpederim den bi adım bekliyoruz konuyla ilgili

Slm cnm kayınpederinde neyi bekliyo atsın adımını söyle yakın bir tarihe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…