2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

201.sayfada bende yetiştim artık :D bende 2010 da evlenicekler arasnda olucam heralde ::DDkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarr,herkesler hoşgeldiler
kimsenin henüz belli değil heralde tarihleri,ama herkesin 2010 bahar-yaz gibi olacağı kesin kaydirigubbakcemile2

Benim hazırlıklar şu anda durdu cnm evimiz tutulsun mobilya perdeler ve halılar var sadece birde ufak tefek şeyler alınacak bizim son 2 ay kala fazla telaşımız olacak.Senin nasıl gidiyo tarih bellimi

Merhaba cnm iyiyiz seninde iyileşmene sevindim dikkat et kendine

benim tarih belli deil daha ya :( ufak tefek hazırlıklarıda yapıoruz işte bu aralar mutffak eşyasına çok düştüm onlarla uğraşıom

bişeyler kesinleşince kafamızdaki sorularda hafifilicek ama artık ben

saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorum nezman olursa olsunn

bişeyler kesinleşince kafamızdaki sorularda hafifilicek ama artık ben

saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorum nezman olursa olsunn

ne güzel ya keşke bende senin gibi yapabilsem... bide nişanlım benim kadar sabırsız deildir herşey olacağına varır havasında o da beni deli edio dahada telaşlanıorum sanki herşeyi ben düşünüomuşum gibi oluo sizede öle oluo mu bilmiom ama ben şimdiden yorulmaya başladım ne zor şey bunlar bölekafamçokkarıştı

işte geldimm burdayımmm hihoyyyt bizim de tarih belli değil ama yaza olacak. nişanda bile iki üç parça bişeyler alırken telaş olduk, koca evi nasıl düzücez bilemiyorum.. çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2

ne güzel ya keşke bende senin gibi yapabilsem... bide nişanlım benim kadar sabırsız deildir herşey olacağına varır havasında o da beni deli edio dahada telaşlanıorum sanki herşeyi ben düşünüomuşum gibi oluo sizede öle oluo mu bilmiom ama ben şimdiden yorulmaya başladım ne zor şey bunlar bölekafamçokkarıştı

canım aynı benim nişanlımda öyle ve diğer yüzde 98 erkek böyle
bizim kadar kasmıyorlar
ben nişan zmanı stresten yüzüm gözüm ve vücudum yara içindeydi inan 1 ay hiç iyleşmediler,hep diyordu halledicez hallolur anam gğn gelio vallahi hallolmuş
kendime yaptığımla kaldım herseferinde artık onun rahatlığı benim kasmamdan kendimde sıkıldım
ben tek başıma evlenmicem birazda o sormuluk alsın dedim o sorsun etsin ben tek değilim sonuçta...
anam benim sevgilimde iyidir( fazla kötü anlatmışım )
onlar daha mantılklı okadar

kızlar e hadi o zaman yavas yavas almaya başlayın çeyiz olaylarını,alınacak çok şey var,
benim nişanlımda benden daha sabırsız alayım edeyim diye başımın etini yiyor,dur bi artık acele etme diyorum,çocuk gibi üzülüyor,oturuyor, :teselli:
düğün günü konusunu açıp açıp kararlaştıramadan kapatıyoruz,içimize sıkıntı basıyor artık,
geçen gün gene açtım,birbirimize boş boş bakıp güldük kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar,
bizim tarihimiz belli oldu 24 Nisan 2010 Cumartesi.Salonu tuttuk sadece ama nikah dairesinden gün almadık henüz çünkü 3 ay kala gelin diyorlar.Sadece nikah yapacaklar çok acele etmeseniz de olur.Gerçi temmuz ağustos gibi yapacaksanız tam düğün mevsimi olduğu için istediğiniz tarih konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.siz en iyisi düşündüğünüz tarihten 3 ay öncesinde nikah ve düğün yeri ayarlamasını yapmaya bakın.
Sevgiler hepinize :)

arkadaşlar son aldığım bilgiyi aktarayım hemen :)
avcılar belediyesini aradım,2010 nikah işlemleri ne zaman başlayacak acaba diye.Hangi ay dedi,nisan dedim.Adamın cevabı ohh ohhh daha çok var ocaktan sonra arayın :)
İşte böyle,onun için hepimiz relax...

Back