2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ama yapılıcak işler gene var hep var :)

bir türlü tam anlamıyla bitmedi.. ancak düğünden sonra rahatlıcam :)

hatta bu gün bir ara kendi evime kaçıp valizi bile hazırlamam lazımm

işte az kaldı .... zaten hiçbi şey tam anlamıyla bitmez hep bişeyler çıkar.....benimde şu günler geçsede bitsede ardahana evinmize gelsek ayaklarımı uzatıp bi oooooooooooooohhhhhhhhhh desem artık :Saruboceq: dün sinirlerim bozuldu yaaa sinir elektrikler sinir şeyler

dün gece saat 3-4 civarları elektirk bi gidip bi gelio voltaj bi düşüyo bi yükseliyo buzdolabından bile acaip sesler geliordu ki o sese uyandım... fişini çektim onu kurtardım fakat elektrikli sobam bozuldu :( modem bozuldu :( modemi unutmuşu çekmesini :(:(:( Allahdn ben ucuz kurtuldum diğer arkadaşların laptopu falan gitti..modemi tamirciye verdim şimdi. :oklava:

dün gece saat 3-4 civarları elektirk bi gidip bi gelio voltaj bi düşüyo bi yükseliyo buzdolabından bile acaip sesler geliordu ki o sese uyandım... fişini çektim onu kurtardım fakat elektrikli sobam bozuldu :( modem bozuldu :( modemi unutmuşu çekmesini :(:(:( Allahdn ben ucuz kurtuldum diğer arkadaşların laptopu falan gitti..modemi tamirciye verdim şimdi. :oklava:

aynen cnm bizimde ofiste oldu gündüz vakti zor çalıştık bizde bir pc şehit verdik

Kızlar t-shırt olayını hallettim kaydirigubbakcemile3
Baskı için 4.5 tl istiyolar, A boyutunda basacaklar altındada yazıları olacak. eminönünden dün t-shırtlerede baktım karar veremedim, 4 tl yede var 5 tl yede. haftasonu alıcam kaydirigubbakcemile2

Kızlar t-shırt olayını hallettim kaydirigubbakcemile3
Baskı için 4.5 tl istiyolar, A boyutunda basacaklar altındada yazıları olacak. eminönünden dün t-shırtlerede baktım karar veremedim, 4 tl yede var 5 tl yede. haftasonu alıcam kaydirigubbakcemile2

Canım ne ara hallettin yaaa maşşallah sana kaydirigubbakcemile3 Baskını nerde yaptırıyosun ?? İstediğin şeklimi basıyolar
Yani bizim çizmemize gerek yok öyle mi ??
Bide eminönünde t-shirtleri nerden buldun
Sen tabi yakınsın gidip bakıyosun ben anca cmtsileri kaçabiliyorum avrupa yakasına

Ben burdayımm

Nişanlım gelin arabasının arkasına evin son kızıydı onuda ben aldım yazcakmış çok güldüm sabah sabah yaaa :roflol::roflol:

Canım ne ara hallettin yaaa maşşallah sana kaydirigubbakcemile3 Baskını nerde yaptırıyosun ?? İstediğin şeklimi basıyolar
Yani bizim çizmemize gerek yok öyle mi ??
Bide eminönünde t-shirtleri nerden buldun
Sen tabi yakınsın gidip bakıyosun ben anca cmtsileri kaçabiliyorum avrupa yakasına
Tatlım dün iş çıkışı hallettim, aslında sadece t-shırt e bakmaya gittim, onun bile yerini tarif ettiler oraya gittim baktım. diğer herşeyi telefonda hallettim, sağolsun arkadaşların tanıdıkları falanla oldu yani.

Evt canım ablam var evli. Ben evin en küçüğü ve tek kızıyım şuan kaydirigubbakcemile2
kızlarr gelin arabasında bizim ortak en yakın arkadaşlarımız olacak.onlar kullanacak arabayı,biz arkada kurulucaz :içelim:

Tatlım dün iş çıkışı hallettim, aslında sadece t-shırt e bakmaya gittim, onun bile yerini tarif ettiler oraya gittim baktım. diğer herşeyi telefonda hallettim, sağolsun arkadaşların tanıdıkları falanla oldu yani.

kızlarr gelin arabasında bizim ortak en yakın arkadaşlarımız olacak.onlar kullanacak arabayı,biz arkada kurulucaz :içelim:

Benim nişanlım kendi kullanıcak sanırım . Öyle istiyo çünkü
Arkadada fotoğrafçımız olucak
Ya da tam tersi fotoğrafçı önde biz arkada kaydirigubbakcemile3

Benim nişanlım kendi kullanıcak sanırım . Öyle istiyo çünkü
Arkadada fotoğrafçımız olucak
Ya da tam tersi fotoğrafçı önde biz arkada kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 artık benimde sıkış tepiş olur 8-9 saat gidilecek olunca kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back