2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Muhabbeti kaçırdım yaaa işlere daldım kaydirigubbakcemile4
Arsecim kesinlikle katılıyorum beş dk rahat vermezler kesin
Biz bayanlar olarak dinlenelim yürüyüşe gidelim el ele
Yatalım güneşlenelim muhabbet edelim
Manzaraya karşı yemek yiyelim dans edelim gibi masum şeylerin hayalini kurarız hep kaydirigubbakcemile3
Nişanlım eminimkiiii bunları 2. plana atıcak :roflol:Şeniz:hooray:

doğr hah bunu demek istemiştim...olumunekankayizsmile

aman keşke bendede 6 tane olsaydıda böyle problemli olmasalardı, zararsız olsalardı

şimdilik zararsızlar ama bilemiyorum tek sevincim uzak olucaz hem bizim aileden hem onların ailesinden bende 6 görümce 4 elti var 5 tanede kayın var kalabalıklar onlar 12 kardeşler :)

Bendede 4 görümce var ama 4ü de deli oluyolar başımda dört dönüyolar çok şanslıyımmm öz ablam gibi hepsikaydirigubbakcemile2
Daha dün bitliste öğretmen olan gelmişti gece yolculadık ağlıyo giderken :gitme:

Bendede 4 görümce var ama 4ü de deli oluyolar başımda dört dönüyolar çok şanslıyımmm öz ablam gibi hepsikaydirigubbakcemile2
Daha dün bitliste öğretmen olan gelmişti gece yolculadık ağlıyo giderken :gitme:

maşallah valla hiç bir arada durmadık daha nasıl olur bilemicem görecez bakalım...

benimkilerde melek gibii 3 taneler ama kötü olsalardıda ben üzülmezdim ben nişanlıma bakarım gerisi fasoo fiso

kızlaaaar bn geldim hatırlayanlar vardır belki 27sinde düğünüm vardı artık bende evliym çok değişik bişey bu siz neler yapıyosunuz a.s.

yok kızlar hiç öyle ben kapımı kapatırım, beni nişanlımdan başkası ilgilendirmez falan gibi şeyler düşünemiyosunuz, daha doğrusu düşünsenizde uygulayamıyosunuz, ben kimseye papuç bırakmazdım ama işin içinde olunca idare etmek zorunda kalıyosunuz. çünkü diğer türlü yine sizin huzurunuz kaçıyo nişanlınız arada kalıyo,sonuçta ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz oluyo. o üzülünce sizde üzülüyosunuz doğal olarak

yok kızlar hiç öyle ben kapımı kapatırım, beni nişanlımdan başkası ilgilendirmez falan gibi şeyler düşünemiyosunuz, daha doğrusu düşünsenizde uygulayamıyosunuz, ben kimseye papuç bırakmazdım ama işin içinde olunca idare etmek zorunda kalıyosunuz. çünkü diğer türlü yine sizin huzurunuz kaçıyo nişanlınız arada kalıyo,sonuçta ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz oluyo. o üzülünce sizde üzülüyosunuz doğal olarak

biz başkası ilgilendirmez derken yani idare edersin o durum yani:hulya:

parlak siyah hoşgeldin atırlamıyorum ama hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin a.s. nasıl evlilik peki evli olmak falan yani...:kedi:

Back