2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar günaydınlar hepinize yaa ben birşey sorucam siz hallettiniz artık diye bir yardım edermisiniz bana biz nikah için başvuru yapıcaz belediyeye ama davetsiz olucak aradım dedim şu tarihte yer var mı dedim bana dediki başvurunuzu yaptığınız zaman tarih belirlicez gününüze bakıcaz dedi hiç evet müsait ya da müsait deil demedi bu işler nasıl oluyor yaa kafam çok karıştı benim ben şimdi önce evraklarımı hazırlıcam sora belediyeye gidip gün mü alıcam öle mi oluyor bu işler

canım evraklarınızı hazırlayıp belediyeye gidiyorsunuz onlar belirliyo günü sizin istediğiniz tarihde müsaitse yaparlar..evraklar hazır olmadan bi gün vermiyorlar.yani biz osmaniyede öle yaptık .02.02.2010 da olmuştu nikahımız

hmm anladım canım o zaman biz evrak hazırlayıp gidip başvuru yapıcaz ağustos sonu eylül başı nikah yapıcaz biz umarım yer vardır yaaa saol fatmacım yerimseniben

hmm anladım canım o zaman biz evrak hazırlayıp gidip başvuru yapıcaz ağustos sonu eylül başı nikah yapıcaz biz umarım yer vardır yaaa saol fatmacım yerimseniben

birde bizim şöle oldu belediyeye sadece biz para yatırdık tüm işlemleri günü nikah dairesinde ki kişiler yapıyordu yani tarih verme konusu eger nikah memurunu tanıyan yakınınız varsa araya sokun derim.biz öyle yapmıştık yoksa 1 hafta sonraya gün vermişti.hm bizim törende olmadı bize soru bile sormadılar:):) imzaladık geçtik kaydirigubbakcemile3

evet şeker evrak götürmeden yapmıyolar tabi eğer torpilin yoksa, torpilin varsa evrak bile istemiyolar

birde evrak işinde ugraştıran şey kan tahlili bunuda önceden verinki hemen çıksın...ilk önce nikah dairesine gidin itedikleri evrakları öğrenin ama ilk nce kan tahlilini yaptırın derim ben...

fazla hızlı geçmeye başladı tatlım.
en son lindadrk la sayıyoduk onun 200 küsürdü benim 150 küsürdü.
bak şimdi benim 20 gün kaldı onun 30 gün ohaoldumsmile

Haftasonu benimde aklıma geldi, tam yatağı falan serdik doloplar yerleşti, 20 günde giymeyeceğim giyim eşyalarını falan götürdük yerleştirdik.
süper aklıma geldi, naptı acaba diye

napacak gününü gün ediordur sositosositosositososito

kızlar merhaba

eşyalarım cumartesi günü geldii.. aynı gün çeyizde alındı..

ben ofisteydim herkes yerleştirmiş düzmüşş ben hazır eve gittim.. patronumda cumartesi televizyonumu aldı düğün hediyesi..

tv da aldık evimize gittik herşey yerleşmiş bile ne nerde bilmiorum :)

cuma günü kınam pazar günü düğünüm var.. çoğu bitti azı kaldı :)

ayyyyyyyyy hadi gözün aydın bitmiş herşey sende tadını çıkatrtmaya bak ohh valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hadi hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…