- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.221
sen erken davrandın şekerim..
ama 5 hazirana kadar insanların gelip gelmeyeceklerini haber vermeleri gerekiyodu. yani 1 hafta var :uhm:
sizin zaten düğüne 1 hafta var hangi ara haber verecekler :uhm:
:roflol::roflol:kıs neyi haber vericekler anlamadım ne diyosun:sm_confused:
tatlım bize gelip gelemiyeceklerini haber vereceklerki adamlara ona göre net sayı söyleyip, ödemeyi ona göre yapıcaz. sonuçta onlarda ona göre hazırlık yapacaklar,yemek hazırlayacaklar
kızlaaaar yarın büyük günüm herşey tam şu anda a dan z ye bi aksilik çıkıcak diye düşünüyorum ama hdi hayırlısı ya çok heycanlıym bugünlerde ölmezsm bi daha asla ölmem heralde :enbuyukkk:
düğünüm var ne olsun panik yapıyorm ya bugün ölmezsm bi daha asla ölmem kesnlikle :1no2:
ama herşey tam bi tek saçım ve gelinliğimi giymek kaldı canim ya ama nasıl korkuyorm anlatamam fisfisfis hafta içi olması problem olmadı bizm için zaten tarihinde bi anlamı var ikimzde denk geldi bizde seve seve kabul ettk :asigim:
kızlaaaar yarın büyük günüm herşey tam şu anda a dan z ye bi aksilik çıkıcak diye düşünüyorum ama hdi hayırlısı ya çok heycanlıym bugünlerde ölmezsm bi daha asla ölmem heralde :enbuyukkk:
çok doğal bi makyaj istiyorm cnim yaz tonlarınada uygn olmasını istiyorum abartı kesnlkle istemiyorm :içelim:
ben pazartesiden sonra yokum kıslar....
beni anarsınız artıkboshayallersmile
salı izinliyim...ayın 17 sinde görüşük yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?