2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

valla cnm bana bu daha mantıklı geldi çünkü hem daha ekonomik hem de zaten 2 kişisiniz kocaman makinaya ne gerek var.
ay pazarlamacı gibi hissettim kendimi :roflol:

valla cnm bana bu daha mantıklı geldi çünkü hem daha ekonomik hem de zaten 2 kişisiniz kocaman makinaya ne gerek var.
ay pazarlamacı gibi hissettim kendimi :roflol:

Ama ama ben 5 kişiye bedelim be güzelim çok sık yıkıyorum eşyalarımı..Ama bu kafama yattı nişanlıma da göstercem bakalım o ne dicek?

Kızlar ben çıkıyorum ılık bir duş alıp yatayım,iyice dinleneyim yarın işe gitmek zorundayım malesef :( ıyigeceler öpüldünüz..

slm kızlar sonunda bende çeyiz için işeyler almaya başladım :)) karacadan yemek tak. tencere seti. çatal kaşık takımı. çok mutlu oldum ya süpermiş çeyiz alışverişi yapmak

bende 2 hafta sonra istenecegim peşinden nişan soz olacak bende galiba bu kıs evlenerim yaza kalmam ole gorunuo

ben aldığım gün kampanyanın son günüydü canım. taksitli fiyatı 1295 di. ben peşin aldım 1165 e. bana çok iyi geldi fiyatı

slm kızlar sonunda bende çeyiz için işeyler almaya başladım :)) karacadan yemek tak. tencere seti. çatal kaşık takımı. çok mutlu oldum ya süpermiş çeyiz alışverişi yapmak

Günaydın kızlar ben geldimm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

Hoş geldin canım çeyiz almak çok zevkli insan aldıkça hevesleniyo kullanmak için zemuszemus ama benim odamda yatabileceğim kadar yer kaldı neredeyse onlar burdan çıkıpta gittiğim eve yerleşecek inş. evimiz büyük olur yoksa sığmak imkansız mafoldumben

Ben de aynen canım ben de karacadan aldım geçenlerde kahvaltı seti de aldım çoook güzeller:) Kalkıpta onları görmek çok güzel oluyor

ben aldıklarımın hiç birini seçmedim birde annem alırken kızıyordum evliliği düşünen kimki ozaman...

şimdi yiki almış diyorum

Back