2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım ya sen o kutucuklardan ayrıca içine koymaK İçinde çantalar göstermiştin ya kartondan :uhm:
Onları aldın mı o boxcityy de var mı onlardanda

çantalarını ordan almadım ama o sokaktan aldım, orda toptancı hepsi acayip çeşit var. zaten oraya gidince görürsün hep kapının önüne yığıyolar çeşitleri

ya kızlar ben bugün adet oldum oldum, olamadım ben düğünde hasta olmuş olucam mafoldumben

hee öyle diyonda onu içtikten sonra bıraktığında olan adet dönemindeki ağrılı sancılı dönemi napıcaz kankaa :uhm: :a015:

Valla her şekilde ağrıyı çekiyorum zaten ben her ay :1no2:
O yüzden yapcak bişe yok :sm_confused:
Ya oturcaz kardeş kardeş kocişimizle kaydirigubbakcemile3
Ya da katlanıcaz sonrasına seçim bizim :uhm:

Valla her şekilde ağrıyı çekiyorum zaten ben her ay :1no2:
O yüzden yapcak bişe yok :sm_confused:
Ya oturcaz kardeş kardeş kocişimizle kaydirigubbakcemile3
Ya da katlanıcaz sonrasına seçim bizim :uhm:

ayyyy valla psikolojikmi nedir bilmiyorum ama karnım ağrımaya başladı :çok üzgünüm:

ayyyyy yorulllduuummmm,karnım ağrıyooo, kızlar yaa birşeyler anlatında zaman geçsin opuyorumnanaktan

kasma kendini...
kına fiyatını sordum kimse bişey demedi ???

Evet canım kınayı kuruyemişleri erkek tarafı getirir kına gecesinde :lepi:
Kız tarafı olarak salonu tutuyoruz sadece

Anladım canım...

ya güneş kremi diye güneşsiz bronlaştırıcı almışım...,:gitme:
uf ya sıkılaştırıcı bilmem ne diyor bilgisi olan varmı..

beyaz eşyalar alınmış, yarın sabah getiriyolarmış zemuszemus
kayınvalidem sağolsun bana kıyak yapmış opuyorumnanaktan
çamaşır mak. ve bulaşık mak. kararsız kalmıştım. iki çeşit vardı orjinal Alman bide türk olan. aralarında fiyat farkı çoktu ama Alman olanlar daha sağlam oluyo o yüzden karar verememiştim. kayınvalidem Alman olanları almış. Kesin görümcemin haberi yoktur, o olsaydı aldırmazdı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…