2010 temmuz anneleri cinsiyet tahminlerinizi alalım hadi :))

gulll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.841
8
öncelikle sağlıklı olması çok önemli tabiki. :) benim içime erkek doğuyor cinsiyet tahminlerinde de erkek çıkıyor ama çevremdekiler hep kızın olacak diyor. bakalım kimler doğru tahmin edecek :)) hadi bakalım kızlar :))

Kesinlikle Rabbim sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi.Bence de önemli olan bu.Bizim ilk bebeğimiz o yüzden hiç ama hiç farketmiyo.Bi arkadşım Çin Takvimine bak dedi.Baktım oraya göre kız.Bazı arkadaşlarım kız diyo bazıları erkek ailelerimizden de aynen kız ya da erkek diyenler var.Eşimle bizim de başkalarının bebeklerinin cinsiyetlerini tahmin edebilme yeteneğimiz vardı ama kendi bebeğimizi hiç bilemiyoruz.Annemde rüyasında erkek çocuk görmüş.Ben de hep başka arkadaşların erkek çocuklarını görüyorum.Kısmet Rabbim hangisini yazdıysa kabulümüz tabiki.Öncelikli dileğimiz sağlıklı sıhhatli akıllı milletine devletine sahip çıkan Rabbini bilen bir evlat olması.

kızlar hayırlısıyla kucamıza almayı nasip etsin inş. bu arada benim içimden kız geçiyo....

hayırlısını dılıyorum ılk bebegım benım ıcınde farketmez ama erkek bence...bır bucuk ay sonra ogrenırız hayırlısıyla aslında cokda merak edıyorum annem kız dıyo...

hepimiz için hayırlısı olur inşallah.. bende geçen rüyamda erkek bebek gördüm.. annem yerim ben onu naısl bir duygu anlatamam emzirdim .yıkadım.. kokladım öptüm.. maviş gözlüydü babamıza benziyordu.. bizde erkek olur diyoruz.. çin takvimine göre kız çıkıyor ama hadi hayırlısı sağ sağlim eli ayağı düzgün hayırlı bir evalat olsun da.. başka bişi istemem.. acaba ne zaman öğreniliyo cinsiyeti.. hiç te araştırmadım:bbo:

Bende sizler gibi öncelikle sağlıklı sıhhatli olmasını Allahtan diliyorum...
Gönlümüzden geçen isteğimiz kız aslında ama mevlam ne verirse kabulumüz...
Tahminim yok malesef çok konsatre olup düşündüm ama bişey hissedemiyorum, sağlıcakla gelsinde.

benim 1.5 yaşında kızım karnımdakinin de kız olacağını düşünüyorum ama kalbimden bi de oğlum olsun istiyorum .. hayırlı olsun sağlıklı olsun gerisi boş ..

inşallah hepimizinki nur topu gibi doğar :) ama benimde gönlümden erkek geçmesine rağmen, etrafımdaki herkes kızın olur diyor, üstelik eşimde kız olursa rengarenk cicilerle süsleriz diyince bende kız mı erkek mi tahminimi boşverdim. düşünmüyorum şuan.

önce sağlık tabiki ama bence benim yine kızım olacak:CüvCüv:

kiz olsada erkek olsada her halukarda suslu puslu bi bebek olucak benim gibi bi annenin elinde ... cevremde herkes erkek diyor ruyalarimda bende hep erkek bebek goruyorum hep yatagimda yanibasimda yatiyo masmavi gozlu sapsari bi oglan cocugu ... erkek kardesim sarisin mavi gozlu cok cok severim onu bebekkken opmeye bile kiyamazdim .. heralde o yuzden ruyamdaki bebek hep ona benziyor
benim icime erkek doguyor
esimde kiz bebeklerini cok seviyor o saglikli olsun yeter diyor ama onda kiz agirlik basiyor ..
ben ise saglikli olsunda herseye raziyim isterse uc kizim olsun uc oglum olsun benim icin hic farketmez ...

kızlar bnm 2 oğlum var.bu bebeğimin kız olmasını çok istiyorum.şimdiden heyecanlanıyorum.hepi
miz sağ salim kucağımıza alırız inş

kızlar benim ikiz biliyorsunuz.eşimle önce sağlıklısını sonrada bir kız bir erkek istiyoruz.ama benim içimden ikiside erkek geçiyor.ikizlerin cinsiyetleri biraz geç belli oluyor biz biraz fazla merak edicez galiba.

kız yada erkek ikiside başımızın tacı yeterki sağlıklı kucağımıza alabillim.... hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep erkek geçti içimden kız olarak düşünmedim ama hep kız çocuğum olsun istedim hep eşimde öyle erkek diye düşünüyorum kız olursa sürpriz olur bize :))

ben 2008 kasım annesiyim 1 yaşında oğlum var ve şu anda 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim bu bebeğimin kız olmasını çok istiyorum çünkü eşim tam bir kız bebek tutkunu inşallah rabbim kalbimize göre verir önce sağlıklı olmasını dilerim tabiki

ARTVıNLı
canım benim kuzenimin ikizleri var 1 kız 1 oğlan vede cinsiyetleri 12 haftada belli oldu 2li testlerde bebeğe göre değişiyor ikiside 12.haftada kabak gibi gösterdiler cinsiyetlerini

oyyy maaşallah naptın sen yaaa... isteyerek mi hamile kaldın .. ben de 2008 temmuz annesi ... yandık bizzzzzzzz vereliniortak 1-2 sene zorlanıcaz ama sonra iyi olucak inş.. Allah gönlümüze göre versin inş. sana kız bana oğlan .. e sonra da dünür oluruz belki :roflol:

7 yaşında bir oğlum var, doğal olarak da 2.çocuğum kız olmasını istiyorum Allah tan..

Vee kız olacağı yönünde de çok kuvvetli hislerim var...

ınşallah Allah gönlüme göre, sağlıklı bir kız evlat verir..Erkek olursa da Allah tan gelenin başımın üstünde yeri var:)

ilk bebegimde erkek hissetmişitm oglum oldu şimdi de cok yogun bir sekilde kız hissediyorumbakalım 15-16. haftada görürüz

sağlıklı sihatli eli ayağı düzgün olsun hepimizinkinin

bende ilk öğrendiğim an kız hissetim acayip yoğun bi şekilde hayırlısı olsunn

senin ilk beben temmuz bebeği buda mı temmuz doğumlu olucakmış ne güzel 2008 kasım annelerinde yeniden hamilelik die açtığım bir topik var 2. hamileliğimle ilgili orda baya şavaş verdiler arkadaşlarım bebeğimi aldırmayayım die
peki sen isteyerek mi anne oluyon 2.kez allah kolaylık versinkafamçokkarıştı

ben de erkek hissediyorum.. ama ailecek kızımızın olmasını istiyoruz... eşim kız bebek hastası.. eşimin babası kız olsun diyo.. ben zaten kendimi bildim bileli bir kızım olsun istemişimdir... ama çok ilginçtir.. ben planlı hamile kalmadım bizim için çok büyük sürpriz oldu hamile olma ihtimalim bile yoktu bize göre işte tam bu dönemde hamile olduğumdan habersizken aziz bebek geliyo diye bi ses duydum rüyamda ben de ben bebek düşünmüyorum ve bir bebeğim olsa bile adını aziz koymam dedim o da koyarsın dedi ve sustu.. bu nedenle erkek olacağından emin gibiyim.. ama yine de aziz ismi olmaaaaaaaaaaaaazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…